Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 abi anlamadınız dediklerinde haklısın tabii ama burada dark-light karşılaştırması değil oyun içinde toplum karşılaştırması yapıyorsun. Klonlar liderlerinin emirlerini sorgulamadan yerine getirirler ama normal halk değil.İnsan değillerdir yanı Droidlerden farkı yoktur. oyun içinde biz kimseye bağlı olmayan ama sadece liderlerin peşinden giden tarafları oynuyoruz. Imparator Asileri terorist görüyorsa bizde görüyoruz. Asiler impratorluğu yanlış düzen olduğunu savunduğu için yıkmaya çalışıyor. Tamam işte filmlerdeki gibi vs. asiler haklı mücadele içinde ama oyun içinde Imparatorluk filmdekine zıt işliyor. Sen şu an Amerika'da yaşayan bir insansın ve 11 Eylul'den sonra Bin Ladin'i düşman olarak görüyorsun.Ama madalyonun diğer yüzünde onlara göre Dünya'yı yönetmeye çalışan tek güç olmaya çalışan bir ülkeyi bitirmek amaç. Evet onların amaçları da haklı bir yol her ne kadar yaptıkları insanlık dışı da olsa bunun Asilerin İmparatorluk hakkında düşündüklerinden ne farkı var ? Karışık yazdım kusura bakma inşallah anlarsınız[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 aynen o şekilde görüyorlar evet. filmden başka bir diyalog o zaman. [spo1=Anakin vs. Obi-Wan] Dövüş anı, lav nehri üzerinde diyalog. Obi-Wan: I have failed you Anakin... I have failed you. Anakin: I should have know the Jedi are plotting a takeover! Obi-Wan: Anakin, Chancellor Palpatine is evil! Anakin: From my point of view, the Jedi are evil! Obi-Wan: Then you are lost![/spo] Bakış açısına göre herşey değişir, ama ne Sidious ne de Anakin asla "Dark Side" a "Light Side" demiyorlar. Sadece inandıkları şeyi savunuyorlar, bahsedilen şey de bu. Zaten oyunla Star Wars serisini bir tutmayın, saçma olur. insanlar oyunları zevkleri için oynarlar, istediklerini yaparlar, her ne kadar oyunu iğrenç hale getirse de bu olay.. siyasi konulara girmemenizi istiyorum şimdiden bir de.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 benim bakis acima görede Rebeller birer terörist sonuçta biz daha iyi bir düzen saglamaya calisirken aradan bazi siyrilan bazi sivri arkadaslar(rebeller) isyan cikarmaya calisiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bu arada swg hakkinda yazilmis bir siirden küçük bi alinti Sith savaşır güç için Sonsuzluk sadece bizim için Şanlı İmparatorluğu kurduk biz Sefil Cumhuriyet için savaşın siz Coldwind inki gibi süslü bi acilis olayi yapamadim affedin :) ya coldwind bana o seyi yapmayi ogretirmisin hani oka basinca yazi cikiyor pm atsanda olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sol tarafta "mesajınız:" yazan yerin altında "sp" diye buton var. spoiler içine almak istediğin yazıyı seçtikten sonra, o butona bas. gerisini kendisi halleder. [spo1=The Jedi Code] There is no emotion; there is peace. There is no ignorance; there is knowledge. There is no passion; there is serenity. There is no death; there is the Force.[/spo][signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: xieon, 07 Ekim 2005 19:24 tarihinde demiş ki: benim bakis acima görede Rebeller birer terörist sonuçta biz daha iyi bir düzen saglamaya calisirken aradan bazi siyrilan bazi sivri arkadaslar(rebeller) isyan cikarmaya calisiyor :) yanlız dikkatini cektimi bilmiyorum, imparator uzun yıllar planladıgı bir darbeyi gerçeklestirerek demokratik bir sistemi ortadan kaldırmıştır. Yani aslında mevcut bir duzeni değiştiren Darth Sidious dur.Bununla birlikte Darth Sidious Sith in en son Dark Lordu yani başı dır. Sith düzeninde acıma, iyi niyet, iyilik gibi kavramlar mevcut değildir.Bilakis gelmiş geçmiş en etkili işkence yöntemleri, vefasızlık, acımasızlık Sith e aittir. Örnekleride oldukça fazladır; Exar Kun , ki kendisi doneminin en guclu Jedi lerinden dir, hiç gözünü kırpmadan kendi hocasi olan Vodo Siosk Baas i kitir kitir kesmistir. Şu anda soy adlarını hatırlamıyorum ama dönemin guclu kisilerinden( SWG doneminden 4000 yıl once) Alema ve Satal, kendileri kuzendirler, Jedi den donme Sith, Freedon Nadd in emir ve komutasinda korkunç davranıslarda bulunmustur, hatta bu davranışların ilk i kendi ailelerini Carbonite batirarak oldurmek olmuştur. ( Sonradan bu yontem bir saklama şekli olmuş ve Han solo bu yontemin gelistirilmis hali ile Bespin den Tatoine e götürülülmüştür.) Velhasıl kelam; Başında Sith Lordu Darth Sidious un olduğu bir düzenin asla ve asla iyilik ve mutluluğa hizmet edeceğine inanamam. Bununla birlikte Clone ları bir kenara biraksak dahi Galaksi halkının imparatorun duzeni içerisinde(Yani zorbalık) mutlu olduğu nerden çıkıyor, eğer son filimi(Epi 6) izlediyseniz o havai fişekleri üzüntüden attıklarını hiç zannetmiyorum. Bunlar, bir miktar Star Wars bilgim ve şahsi görüşlerimdir. Hiç bir şekilde tartışma ortamı yaratmak amacı ile söylenmemişdir. O sebeple bunları okurken "hödölö hödölö" bagıran birini gözünüzde canlandırmayın.(edit imla) [signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF [Bu mesaj SethValor tarafından 07 Ekim 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya seth öncelikle orjinal 3lemede o havai fişekler yoktu sonradan eklendi :) Bunu bırak daha geçen hafta KOnu Dışı'nda açılan bir konuda bu düşünce hakkında bir yazı yazmıştım. Sithler 'de Jediler gibi sadece huzur istiyor.Jediler nasıl Sith'siz bir galaksi istiyorsa Sithlerde Jedilerin olmadığı bir düzen. Palpatine'nin uyguladığı politikaya gelince.Cumhuriyet'e koyduğu darbe galaksinin yarısında olumlu karşılanırken yarasında olumsuz karşılandı.Yanı şonuçta insanlar Cumhuriyet varken rahattı ama yıkılmıştı.Öncelikle gezegenler ayaklandı ve Palpatine onları susturmak için aşırı şiddet kullandı ki bunların çoğunu yanı ayaklanan insanları bir virüs sayesinde kendi himayesi altına aldı ve StormTrooper'a çevirdi (bkz. Vader'in bir gezegen dolusu insanı kölesi yapması ) Sithler kötüdür diye bir şey yok aslında bir bakıma ama filmler çekilirken bir kötü kahraman olmalı ki Action olsun.Onları da sithler yaptı lucas Anlamadığım ise madem baştan kötü yaptın sonrasında niye Genişletilmiş Evren diye kitaplar çıkartıp Sithlerin parlak geçmişleri,iyiliklerini vs. anlattın da asıl en çok kitleye ulaşan filmlerinde cani yaptı anlamıyorum. Sith = Jedi Dark = Light Gerçek denge bu.İki tarafında birbirinden bir nebze olsun farkı yok ikiside aynı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: DarKRideR, 07 Ekim 2005 21:13 tarihinde demiş ki: ya seth öncelikle orjinal 3lemede o havai fişekler yoktu sonradan eklendi :) Bunu bırak daha geçen hafta KOnu Dışı'nda açılan bir konuda bu düşünce hakkında bir yazı yazmıştım. Sithler 'de Jediler gibi sadece huzur istiyor.Jediler nasıl Sith'siz bir galaksi istiyorsa Sithlerde Jedilerin olmadığı bir düzen. Palpatine'nin uyguladığı politikaya gelince.Cumhuriyet'e koyduğu darbe galaksinin yarısında olumlu karşılanırken yarasında olumsuz karşılandı.Yanı şonuçta insanlar Cumhuriyet varken rahattı ama yıkılmıştı.Öncelikle gezegenler ayaklandı ve Palpatine onları susturmak için aşırı şiddet kullandı ki bunların çoğunu yanı ayaklanan insanları bir virüs sayesinde kendi himayesi altına aldı ve StormTrooper'a çevirdi (bkz. Vader'in bir gezegen dolusu insanı kölesi yapması ) Sithler kötüdür diye bir şey yok aslında bir bakıma ama filmler çekilirken bir kötü kahraman olmalı ki Action olsun.Onları da sithler yaptı lucas Anlamadığım ise madem baştan kötü yaptın sonrasında niye Genişletilmiş Evren diye kitaplar çıkartıp Sithlerin parlak geçmişleri,iyiliklerini vs. anlattın da asıl en çok kitleye ulaşan filmlerinde cani yaptı anlamıyorum. Sith = Jedi Dark = Light Gerçek denge bu.İki tarafında birbirinden bir nebze olsun farkı yok ikiside aynı orjinal 3 lemede o fiseklerin olmadigini bende biliyorum ama film lucasin filimi, oyku de onun, dolayisi ile adam bunu 25 yıl once de yapmıs olabilirdi. O onemli degil. Gelelim genisltilmis evrene. Genisletilmis evrenin hangi bolumunde sith lerin iyilik ve kahramanlıgından bahsediliyor? Bende genişletiliş evrenle ilgileniyorum ama su ana kadar bunu gormedim, bunu bilgilenmek icin soruyorum seni haksız cıkartmak için degil. Ayaklanan gezegenlere gelirsek bu gezegenlerin tümü Palpatinin gudumundeydi. Zaten amaç cumhuriyeti bir kaos ortamına sokarak zayıflatmakdı. Kaldı ki jedi duzeninde de ayaklanmaya kalkan gezegenler oldu ama jediler hiç bir ayaklanmayı bzzzt diye gezegeni üstündeki insanlarla birlikte patlatarak durdurmadi.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Sithleri anlatan bir kitap vardı nasıl ortaya çıktıkları,kahramanlıkları,büyük Sith Lordları vs. en sonlarında nasıl yozlaştıkları ve Darth Bane'in öyküsü ile bitiyordu diye özetini okumuştum. Ayrıca Palpatine'nin ustası Darth Plagiues (yanlış yazdım galiba anlayın)'i öldürüp yerine geçmesinin tek sebebi ise amacının galaksiye hükmetmek olmamasıydı.yanı Plagiues sadece Jedileri ortadan kaldırmak istiyordu Palpatine gibi bir düşüncesi yoktu. Sithlerin ortaya çıkış zamanlarına gelince.Yozlaşmış ve Saga'da gördüğünüz Sithlerin durumuna düştükleri bir zamanda Jedi Düzen'inden ayrılıp onları yok etmeye and içmiş kişilerdir Sithler.Sithler bir ırktı ama sonradan Dark Side kullanıcılarına verilmiştir bu isim çünkü sağolsun Mandolorianlar ve Eski Cumhuriyet birazcık yok etmişlerdir onları :) Sithler ki Darth Bane özellikle kötü bir şahsiyet değildi.Kendi bakış açısından kendilerinin güvenliği için savaştılar. Exar Kun'un ustasını öldürmesinin sebebi de tamamen Palpatine ile aynı ama öğrencisi Jedilere onu ele verdiği için mecburen bir gezegen dolusu Massasi ırkını yok etti ve kendini ruh biçiminde tapınağına hapsetti.Taa ki Endor'dan 50 yıl sonra civarlarına kadar.Luke'nin komaya girişi klonunun Dark Side'a geçişi vs. hep onun işi.Yavin4'de yaşayan en güçlü Sith Lord'unun son zamanları.Kitaplarını okuyun yarın kitap fuarı açılacak ve bir kaç kitap ilk defa çıkacak piyasaya Türkçe olarak bakının :) Bu arada dediğim gibi ilk filmlerde Sith diye bir kavram yoktu.Hepsi sonradan Genişletilmiş Evren diye adlandırılacak olan hayranların yazdığı kitaplar sonucunda ortaya çıktı.Coruscant mesela 1991 yılında New Jedi Order serisinde ilk defa betimlenmiş ve Lucas tarafından benimsenmiştir. Sithler aranan kötü adamdı.Şonuçta kötü adamlar olmazsa film olmazdı :) ve ayrıca bitirirken Dark = Light 'i karşılaştırırsak Yoda neyse Palpi'de odur :) O zaman tartışılacak konu kalmıyor. Gayet iyi olabilecek bir serinin içine etmesi.Bunu anca Lucas becerir.Zaten ilk üçleme sayesinde yeni üçleme tutunabildi sadece isimden tutundu.Özellikle Episode 3 iğrençti[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Isini yavas yapan amirali choke ile bogazlayan bir apprentice ve apprentice'inin oglu dark side'a gecmiyor diye onu yildirimla kavuran bir masterin yonettigi hangi imparatorluk "duzen ve baris" uzerine kuruludur anlamis degilim, bu iki insanin amaci "egemen" olmaktir, "mutlak guc" sahibi olmaktir, galaksi capinda baris saglamak degil. mutlak guc ve egemenlik ugruna karsisina cikan her turlu engeli vicdan gozetmeksizin yok eden olusuma biz ilkokul birinci siniftan beri iyi gozle bakmiyoruz. rebellarin (terorist dedikleriniz) amaci ise bu egemenlikten kurtulmak, herkesin soz sahibi olabilecegi ozgur bireylerin varoldugu bir toplumu geri getirmektir. Bu noktadan sonra ben imparatorlugu destekliyorum cunku onlar duzen ve baris saglayacak demek biraz safliktir dersem alinmayiniz. madem neyin ne oldugunu biliyosun, o tarafta ne isin var derseniz, dark jedi robelari sac rengime daha bir uyuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 içini değiştirmek dışını değiştirmekten daha kolay geldi demekki..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: DarKRideR, 08 Ekim 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Sithleri anlatan bir kitap vardı nasıl ortaya çıktıkları,kahramanlıkları,büyük Sith Lordları vs. en sonlarında nasıl yozlaştıkları ve Darth Bane'in öyküsü ile bitiyordu diye özetini okumuştum. Ayrıca Palpatine'nin ustası Darth Plagiues (yanlış yazdım galiba anlayın)'i öldürüp yerine geçmesinin tek sebebi ise amacının galaksiye hükmetmek olmamasıydı.yanı Plagiues sadece Jedileri ortadan kaldırmak istiyordu Palpatine gibi bir düşüncesi yoktu. Sithlerin ortaya çıkış zamanlarına gelince.Yozlaşmış ve Saga'da gördüğünüz Sithlerin durumuna düştükleri bir zamanda Jedi Düzen'inden ayrılıp onları yok etmeye and içmiş kişilerdir Sithler.Sithler bir ırktı ama sonradan Dark Side kullanıcılarına verilmiştir bu isim çünkü sağolsun Mandolorianlar ve Eski Cumhuriyet birazcık yok etmişlerdir onları :) Sithler ki Darth Bane özellikle kötü bir şahsiyet değildi.Kendi bakış açısından kendilerinin güvenliği için savaştılar. Exar Kun'un ustasını öldürmesinin sebebi de tamamen Palpatine ile aynı ama öğrencisi Jedilere onu ele verdiği için mecburen bir gezegen dolusu Massasi ırkını yok etti ve kendini ruh biçiminde tapınağına hapsetti.Taa ki Endor'dan 50 yıl sonra civarlarına kadar.Luke'nin komaya girişi klonunun Dark Side'a geçişi vs. hep onun işi.Yavin4'de yaşayan en güçlü Sith Lord'unun son zamanları.Kitaplarını okuyun yarın kitap fuarı açılacak ve bir kaç kitap ilk defa çıkacak piyasaya Türkçe olarak bakının :) Bu arada dediğim gibi ilk filmlerde Sith diye bir kavram yoktu.Hepsi sonradan Genişletilmiş Evren diye adlandırılacak olan hayranların yazdığı kitaplar sonucunda ortaya çıktı.Coruscant mesela 1991 yılında New Jedi Order serisinde ilk defa betimlenmiş ve Lucas tarafından benimsenmiştir. Sithler aranan kötü adamdı.Şonuçta kötü adamlar olmazsa film olmazdı :) ve ayrıca bitirirken Dark = Light 'i karşılaştırırsak Yoda neyse Palpi'de odur :) O zaman tartışılacak konu kalmıyor. Gayet iyi olabilecek bir serinin içine etmesi.Bunu anca Lucas becerir.Zaten ilk üçleme sayesinde yeni üçleme tutunabildi sadece isimden tutundu.Özellikle Episode 3 iğrençti Offf az evvel dunya kadar şey yazdım sonradan vazgeçtim yazmaktan çünkü ben ne dersem deyim, nekadar kaynak gösterirsem göstereyim birşey değişmeyecek Ama sadece çok önemli bi kaç noktayı ekleyip kapatıyorum konuyu. 1. Mandalorianlar nezaman sithleri kesti? birkere Sithlerle mandalorianların ilk karşılaşması Ulic Qel Droma ile olmuştur. Ki bu da sithlerin Ziost ve Korriban gezegeninden ayrıldıktan 1000 yıl sonra gerçekleşmiştir. Hatta Ulic bu karşılaşmada Mandalorianların Lideri Mandalore yi duelloda yenerek onu komutasına almış ve mandalorianları ESKİ CUMHURİYETİN üstüne salmıştır. 2. Gelelim darth Bane e ; buyur sana iyi adam, kahraman . Darth Bane was known to kill children in front of their parents, so that he could absorb the fear from the parents before dispatching(sakın yanlış anlaşılmasın buradaki dispatch paketleyip gondermek anlamında, yani öldürmek) them - an awful way of the dark side. Diger igrencliklerini copy paste etmiyorum bile. 3. Exar Kun ustasını(Vodo Siosk Baas) kesti çünkü Ulic Qel Droma (eski jedi sonradan sith olmakla kalmamış birde exar kun un yardımcısı olmuştur, hatta nasıl o noktaya geldiginide anlatabilirim ama uzun surer) eski cumhuriyet tarafından yakalanmıştı ve yargılanıyordu, Exar Kun da onu kurtarmaya gitti, işte onu alıp çıkarken ustası Vodo Siosk ortaya çıkı ve onunla yüzleşerek onu tekrar light side e çekmek istedi fakat o ustasını öldürdü. 4. Nasıl yoda neyse palpadine de odur? Evvela jedi order da Jedi lord diye bir kavram yoktur. Tek yonetici yoktur. Jedi Council vardır, En büyük masterların bir araya geldigi meclis sistemi. Yine ben yoda nin hiç bir zaman bir ogrencisine "ulan o saber oyle mi tutulur inek , al sana lightning" dedigini duymadim, arada baya bir yontem farkı var. Benim diyeceklerim bukadar. Kesinlikle tartışmak istemiyorum zaten dünya kadar insanın tartışmasıyla ugrastıgım bir işim var(avukatım). Eger yukarıda yazdıklarıma hayır o oyle degil boyle diyeceksen lutfen kaynak goster bana.Bu arada kitap okumamızı salık verdigin icin teşekkurler.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF [Bu mesaj SethValor tarafından 08 Ekim 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bakınız, morian en güzel şekliyle anlatmış...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Yukarıda da belirttigim uzere :) "Kaldı ki jedi duzeninde de ayaklanmaya kalkan gezegenler oldu ama jediler hiç bir ayaklanmayı bzzzt diye gezegeni üstündeki insanlarla birlikte patlatarak durdurmadi." ben zaten sonuna kadar katılıyorum hem Sufi ye hemde Morian a. Sadece Bazı spesifik konulara ısık tutmak istedim.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF [Bu mesaj SethValor tarafından 08 Ekim 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mandolorianlar Sithlerle uzun zaman savaştı diye biliyorum duelle olayı sonralarda.Yenemeyeceklerini anlayınca birleştikler diye biliyordum Vodo Siosk zaten Jedi di o bilgi yanlış kusura bakmayın. Darth Bane güce yenilmeden önce iyiydi.Düzeni sağlamak için piyasadaki tüm Sith Lordlarını yok etti.Çevredekileriyle birlikte.Yanı buna çocuklar,karısı varsa karısı vs. Palpi = Yoda karşılaştırmasına gelince Yoda Sithsiz düzen istiyor Palpi Jedisiz.İkisi de bu ugurda yalanlar söylemiyor mu ? Ayrıca sen Palpatine'Nin yerinde olsan hala yıkılan cumhuriyetten kalıntıların olduğu jedileri hatırlayan ,dönen olayları bilen insanlara canım bicim yapıp tahtından olmak istermisin ? Hala Imp = Sİth diyiyorsunuz. Imparatorluğu Sithler yönetebilir ama bireyleri SITH değil.Onların gözünde Asiler terorist. Rebelsiniz tek taraflı savunmayın biraz.Ben Imp'ım Impleri savundum ama sağolun hep ımp taşlanınca mecburen.Tarafsız bakmak gerekirse 2 Tarafta haklı mucadele içinde. dp: Ayrıca Sıth lordları sonradan yozlaştı :) Kitabı vardı bunların blursam koyarımb buraya.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 keşke bütün tarışmalar böyle olsa :) tüm seriyi izleyesim geldi yine *!darth maul doll unu kucağına alır tv nin karşısına geçer...*[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 http://www.starwars.gen.tr/databank.asp?id=686 kendilerini karanlık tarafa adamış ve Jedileri yok etmeye ant içmiş güç-savunucuları Sith , uzun zaman önce nesli tükenmiş düşünce biçimidir.Sith'in şu anki yeniden canlanmış hali ise bir düzenbaz jedinin karşı çıkmasının sonucudur. Bu cümle şimdilik yeterli galiba?[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Anlamak mümkün diil...neyi tartışıyorsunuz abi adamın teki zamanında yazmış çizmiş siz burda yok dengenin bilmemneyi yok havayi fişeğin atılış nedeni...filmden çıktığında yolda yürürken bi saat kritiğini yapan tiplere benzediniz...girin oyuna eğlenin...çıkın sona devam edin hayata...masa üstündede böyledir bu oyun biter iki gün tartışması sürer yok şurası mantıksız yok şurası saçma yok şurası gerçeğe aykırı...ya zaten bunların hepsi saçma ve gerçeğe aykırı...nese...eğlenin arkadaşım işte kısaca bundan başkada beklentiniz olmamalı bence... [Bu mesaj nevarya tarafından 08 Ekim 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 felsefe abi :) Tartışılması gerek. Bu konular olmasaydı 30 yıla yakındır SW yaşarmıydı :) Bizim tartıştığımız konular sayesinde yanı 1990li yıllarda yazılan kitaplar sayesinde yeni üçleme çekildi,oyunlar yapıldı :) Yoksa SW sadece 70lerde çekilmiş kült bir film olarak kalacaktı hatırlayan bile olmayacaktı :) Felsefe[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ehhe oke abi şöle yapalim biz onu sen felsefesini yap ben parasını yiyim oke :D ( bu kuraldır çünki fanlar kafayı yer creator lar parayı ) ya şaka bi tarafa tabiki tartışıcas tabiki beyin hoplaticas ama içerik bu olmamalı gibi abi nebiliim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 evet haklısın bir :) Tartışılacak yer ve konu değil aştık sethle :) Özetle Saga'ya bakarsak. -Cumhuriyet yıkılmak üzere -Jedi Düzeni yozlaşmış -Gelmiş geçmiş en akıllı Sith Lordu savaşları ve olayları planlıyor -Cumhuriyet yıkılıyor -Imparatorluk kuruluyor -Gerçeği bilenler ayaklanıyor ve tekrar Cumhuriyet'i kurmak istiyor -Imparatorluk terorist ilan ediyor bunları (doğal olarak çünkü kendilerini yıkmak istiyorlar) -Ve savaş başlıyor... Bunun hakkında denilecek tek şey bu olmalı.En azından oynadığımız oyunun içindeki konu olarak. Ama şunu da belirtmek isterim ki şu KOTOR 'daki senaryo filmlerde bile yok abi.Harika :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kotor dedinmi bi nefeslencen saten...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ah ulan ah, insanın aklına neler geliyo aslında bi starwars online oyunu diyince.. şu an oynadığımız büyük ihtimalle bi sw online oyun için en iğrenç senaryodur.. burda 10 adama sor 9u swg yi katlayacak senaryo/kurgu hazırlar (o 1 tane ayrıkda cem_jedi :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 cem jedi katlar abi.Tüm oyunları piyasadan silecek olan senaryoyu yazdı bile soe'den onay bekliyor 5444 jedi ve maceraları :) Senaryo olarak bence çok iyi yerde.Clone Savaşları yanı iyi yerden başladılar ama bence senaryoyu ileri taşımaları gerek.Mesela her ay bir event ile ileri alınabilir zaman.Ben hep Yavin'den 1 yıl sonrasını oynamak istemiyorum[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies [Bu mesaj DarKRideR tarafından 08 Ekim 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya şöyle diyelim, bu oyunu alanların %99 u jedi olmak istio dimi? yani kaçınılmaz koyucaksın jedi ları oyuna ee madem öyle ne die jediların olmadığı bi senaryo seçtin? resmen sw hikayesine hakaret etti soe.. ben lucasin yerinde olsam fikri duyduğum an çöpe atardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar