patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 selamlar ben bugün girdim oyuna gidebileceğim bir türk guildi falan var mı acaba..Freedom City e gittim ama kimse yok yada ben vatandaşı değilim diye mi göremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sen gel imp ol :) Rebeller kötü pis :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Rebeller bu iste!!Gel imperial ol galaksiyi yonet =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Onlar liderler diye öpüşüyorlar yoksa Askerlerin yemeklerine sap atıyorlar . galaktik randevu evi zinciri bizim elimizde.Gel fazlasını al :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 [Bu mesaj DarKRideR tarafından 05 Ekim 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Freedom city de kimseyi görmemenin nedeni o an hiç kimsenin şehirde olmayışıdır.oyun içerisinde /tell tuman komutunu konuşma penceresine yazıp yanına da isteğini belirten bir msj yazarsan eminim tuman seninle ilgilenecektir. Agidayada atabilirsin aynı şekilde. for exm : /tell tuman selam ben x guildinize katılmak istiyorum oyunda yeniim.(vsvs) /tell agida '' gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 /tell xanator yazıp benim yanıma da gelebilirsin :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 lol xana cik hattan, adamin akini bulandirma :) rebel yapiccaz biz onu :)[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 haydaa pazara çevirmeyin işi:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Patates sende potansiyel hissediyorum sen kesinlikle ımperial olmalısın.Gelecekte güce dengeyi getireceksin :) Git rebellerde eğitim al sonra bizim tarafa geç.Bize gelirken tarafını yıkmayı unutma :) Hayır bırakmam onu size :D Basarım vendorlarınızı rehin alırım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 arkadaşlar çok sağolun, ama ben FrF ye katıldım ayrıca faşist imparatorluğun sonu yakındır, kanımın son damlasına kadar özgürlük için savaşacağım, çok yaşa REBELLION! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: patateskabak, 06 Ekim 2005 01:48 tarihinde demiş ki: arkadaşlar çok sağolun, ama ben FrF ye katıldım ayrıca faşist imparatorluğun sonu yakındır, kanımın son damlasına kadar özgürlük için savaşacağım, çok yaşa REBELLION! buyuksun dostum.. unutma /tell othmobast yardım edebilcek olrsam seve seve ;)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: patateskabak, 06 Ekim 2005 01:48 tarihinde demiş ki: arkadaşlar çok sağolun, ama ben FrF ye katıldım ayrıca faşist imparatorluğun sonu yakındır, kanımın son damlasına kadar özgürlük için savaşacağım, çok yaşa REBELLION! hatırlat bana da bı ara senın su kanının son damlasını alıım ben. hayırlı olsun bu arada[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 eveeeeeeeeetthh aramiza hos geldin:D Benimde yardim edebileceiim bisiy olursa /tell quarn... not : demek neymis xanator ole resimlerle show la olmuyormus bu is :D olayin felsefesi var...aymis adam frf ye gelmis ehe [Bu mesaj nevarya tarafından 06 Ekim 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ehehehe elbet gerçeği anlayacak :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 darth vader'ın da en sonunda anlayıp çukura attığı gibi mi? :-p[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sufi bırak onu bunu da theed kantin olarak müziklerini severek ve beğenerek dinliyoruz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Sufi, 06 Ekim 2005 15:26 tarihinde demiş ki: darth vader'ın da en sonunda anlayıp çukura attığı gibi mi? :-p Hebele Hübele vaderi boşver imparator'u yıkıp tahta oturacağım auehuaeh o zaman görürsünüz[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lol adamı kapış yapmışınız sanki[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 pazardan adam şeçiyoruz tek bu kalmış :D adfdsfsd[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bugün guildchatte kac kişi online oldugnu vede frf üyesi olupda guild chatte yazışmayanları tespit etmek için tüm bildigim üyeleri friend listime aldım şaka bir yana 30 online üye ile oynuyoruz :D[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave) Sevgi Lee (Crafter of FrF) Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 efenim, güçlü olmak adına star wars filmleriyle ilgili bir alıntı yapayım. her zaman için dark side is stronger geyiği dönmüştür, bunun nedeni ise jedi'ların ofansif force powerları pek kullanmamasıdır (force push dışında). anlaşılan o ki, bazı "light side" fanatikler lucas'ın aklını çelmiş ve 3. filmin dvd'sine şu sahneyi koydurtmuş. Elbet bilenleriniz vardır. [spo1=Qui-Gon & Yoda] YODA: Failed to stop the Sith Lord, I have. Still much to learn, there is ... QUI -GON: (V.O.) Patience. You will have time. I did not. When I became one with the Force I made a great discovery. With my training, you will be able to merge with the Force at will. Your physical self will fade away, but you will still retain your consciousness. You will become more powerful than any Sith. YODA: Eternal consciousness... QUI-GON: (V.O.) The ability to defy oblivion can be achieved, but only for oneself. It was accomplished by a Shaman of the Whills. It is a state acquired through compassion, not greed. The ultimate goal of the Sith, yet they can never achieve it; it comes only by the release of self, not the exaltation of self. It comes through compassion, not greed. Love is the answer to darkness. YODA: . . . to become one with the Force, and influence still have . . . A power greater than all, it is. QUI-GON: (V.O.) You will learn to let go of everything. No attachment, no thought of self. No physical self. YODA: A great Jedi Master, you have become, Qui-Gon Jinn. Your apprentice I gratefully become. V.O. = Voice Over[/spo] Sonuç olarak oyunda her zaman için dengeyi korumak zorundalar, yoksa SOE toptan batar. İşte böyle birşey.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Abi şu an oyunda denge menge yok. Gördüğüm 20 playerdan 15'İ rebel 5'i imp.Sırf filmlere Rebellerin açısından bakıldığı için Impler kötü olarak görülüyor ve direk Asilere geçiyor. Imparator ve Vader kötü olabilir ama Imparatorluk askerleri asla kötü değil.Onlar iyilerle değil onlara göre Teröristlerle yani asilerle savaşıyor. Basit düşünce işte. Rebel iyidir Imp kötüdür.Bunu diyen adam SW 'ci denmez ezik denir abi :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 biraz kavram kurcalamaya ihtiyacın var. olay sadece rebel ve imperial değil. dark - light evil - good fascism - democracy ayrıca, dark side'a hizmet edip de iyi olmak nedir? yöntemleri "korkutmak, yıldırmak, sindirmek" olan bir yönetimin, korkutan sindiren piyonları olup da iyi olmak nedir? tabi böyle durumların doğru isimleri var. saflık ve kandırılmışlık gibi... "ben dark taraftayım, yöntemlerim ve hizmet ettiğim taraf evil, eğilimim de doğal olarak öyle" diyen kişi bunu dışında tabi.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Sufi, 07 Ekim 2005 11:32 tarihinde demiş ki: biraz kavram kurcalamaya ihtiyacın var. olay sadece rebel ve imperial değil. dark - light evil - good fascism - democracy ayrıca, dark side'a hizmet edip de iyi olmak nedir? yöntemleri "korkutmak, yıldırmak, sindirmek" olan bir yönetimin, korkutan sindiren piyonları olup da iyi olmak nedir? tabi böyle durumların doğru isimleri var. saflık ve kandırılmışlık gibi... "ben dark taraftayım, yöntemlerim ve hizmet ettiğim taraf evil, eğilimim de doğal olarak öyle" diyen kişi bunu dışında tabi. katılıyorum, savaşın taraflarından birinin ben kendime gore haklıyım demesi, onu evrensel kriterler bakımından haklı kılmaz. Hitler komutasındaki askerlerin " doğru bildiklerini" en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarına eminim. İmparatorluk düzeninin bundan farkı olmadığı gibi daha da tehlikelidir, çünkü imparatorun elinde sapkın fikirlerle aklı yıkanmış askerler değil, genleri ile oynanmış klonlar mevcuttur.(edit: imla) [signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF [Bu mesaj SethValor tarafından 07 Ekim 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar