Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun saç


trikeratops

Öne çıkan mesajlar

ya sac sakal dogal olarak uzayan bi$ey cidden cok sacma laf soolemeleri ama burasi turkiye demeden gecilmiyo yani neesi duzgun ki bu duzgun olsun? benim sacim uzun olsa nolur sakalim olsa nolur batiyo sanki yada saci sakali olmayan adam efendi adam oluyo sacmaliktan ba$ka bi$i degil..[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kişilik gelişimi için uçuk kaçık olmadan saç stili serbest olmalı.İmajda kişilik gelişiminin bir parçası değil midir?

Yurtdışında yaşıtımız gençler istediği gibi okula giderken, biz giyeriz üniformayı, kısaltırız saçları, koyun sürüsü gibi okula gideriz.Böyle gelmiş, böyle gider.

Edit:Allahım katlediyorum türkçeyi[hline]ymumcuoglu

[Bu mesaj Shock_The_Bizkit tarafından 25 July 2003 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Yapılmak istenen şey düzen herkesin birbirine benzemesi.Nasılki okullarda herkes aynı tarz önlüğü giysiyi giymek zorunda bunada karşı böyle bir çözüm bulmuşlar bence.Ama bu toplumumuza öyle bir yansımışki uzun saçlı olan adamlar ya satan yada pis leş gibi dolaşan insan.Avrupa birliğine girersekki(hiç düşünmüyorum) hem okuldaki giysi zorunluluğu yönetmeliği değişme zorunda hemde bu saç olayı en azından devlet okullarında böyle olucak özel okullarda kuruma bağışlanacak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hha sen uzun saç olayını bana sor mehaeh
uzatıcam dedim hırs yaptım biraz uzattım neyse
dün gittim berbere uçlardan bi de arka taraf şekilsiz duruyodu onu düzeltiyim dedim
adama bi bıraktık
adam ühühü saçları tamameen kısalttı ve kıçım gibi oldu saçımın şekli[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bit pire mevzuusu yüzünden yapıyolar.
büyük şehirlerde bitli adam yok pek ama türkiyenin her yerinde aynı durum söz konusu diil.
ayrıca devlet yapımızla falan da ilgisi var ama ilgili akademik altyapım olmadığından bu konudaki açıklamayı daha yetkin ağızlara bırakmayı uygun görüyorum (politikacı kıvırtması :-p )[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 25 July 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 25 July 2003 21:05 tarihinde demiş ki:
Yapılmak istenen şey düzen herkesin birbirine benzemesi.Nasılki okullarda herkes aynı tarz önlüğü giysiyi giymek zorunda bunada karşı böyle bir çözüm bulmuşlar bence.


Bence de olması gereken bu eğitim kurumlarında. Zaten tüm kamusal alanlarda böyle olmalı, ama eğitim aşamasındaki ocukların birbirlerinden yoğun şekilde etkileneceklerini de göz önünde bulundurmak lazım.
Üstelik tek tipin dışına çıkılarak muhtelif görüşler, inançlar vs... simgelenebilir, bu da gruplaşmalara yol açabilir; bunun da bir okulda arzu edilen bir durum olmaması normal.

Ha sen uydun mu zamanında bu kurallara derseniz, hayır uymadım. Saçlarım uzundu, üniformam okulun belirlediği üniforma ile yanyana koyulunca epeyce alakasız kaçardı, okulda yasak olduğu belirtilmiş olan hemen herşeyi de itinayla yaptım, ama bunların hiçbiri bugün böyle düşünmeme engel değil; hatta ben o zaman da böyle düşünüyordum aslında galiba. =]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cok iyi bence herkesin ayni tipte giyinmesi,sac sakalin belirli bir limitinin olmasi

cogu ki$i bu olayi civitiyor,joleler,acik elbiseler,dar kot pantolonlar vs?
ne oluyoruz?siz okula niye gidiyorsunuz?bir$ey ogrenmeye.
Kar$i cinsi begendirecekseniz okul mudurune soyleyin,kaydinizi silin ve diskoya vs gidin,daha iyi olur.[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leathas, 26 July 2003 03:31 tarihinde demiş ki:
ne oluyoruz?siz okula niye gidiyorsunuz?bir$ey ogrenmeye.

sen serbest kiyafet ile bisiler ogrenemiosan senin sorunun ama belirli bir kiyafet prosedurunun uygulanmasinin gorulecek olan egitimle alakasi yoktur...

Yukarda da insanlarin belirttigi gibi bu ulke sinirlari icinde belirli bir kiyafet proseduru en azindan devlet okullarinda mecburidir (Ha kanimca ozel okula yilda bilmem kac milyar para odiyen orta halli bir aile cocugunun uzerine en azindan iki-uc kiyafet alabilecek durumdadir (istisnalar kaideyi bozmaz), fakat ayni sey bir cok sosyal siniftan ogrencilerin geldigi bir devlet okulunda gecerli degildir). Cewresindekilerden daha dusuk bir maddi butceye sahip ailelerin cocuklarin psikolojik durumlarinin iyiligi icin serbest kiyafete izin verilmemelidir (tabii boyle dusunuldugunde, televizyonlarda cocuklarinda izleyebilecegi zamanlarda yayinlanan ve sahte zenginliklerle dolu manken, sarkici yada yada hayatlarinin sanki bir bok warmis gibi gosterilmesi en az bu kiyafet olayi kadar cocuk psikolojisine zararlidir... ama o da ayri bi konu).

sac, sakal, piercing, abartilmadigi surece taki gibi geyiklereyse yasak konulmasi kanimca anlamsizdir[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dikkatim dagiliyor
kar$i cinsi cekmek icin di$ilerin giydigi elbiseler,$atafatli takilar,garip renkli elbiseler.Konuya konsantre olamiyorum[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...