shapshal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 nerden duyduunuzu da söyleseniz?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 rockmarket idi yanlış hatırlamıyorsam birkaç sitede de daha okumuştum bu dvd ile ilgili haber[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 pentagram dağılmadımı yaw?[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hep bu ani beklemistim.. Yedik onu biz![signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ne dağılması arkadaşlar, bu pop grubumu ki 6 ay görünmedi diye dağılsın? Yukarıda da söyledik DVD hazırlıkları var.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Ekim 2005 03:37 tarihinde demiş ki: Hep bu ani beklemistim.. Yedik onu biz! ahh lan nası aklıma gelmedi tam oturmuş valla cuk diye:D:D:D:D[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ne mi oldu, geçen ay bomba bi konserle dönüş yaptılar :) bizzat oradaydım ve hakkını verdiler. pentagram hala sapasağlam hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Nisan'ın 8'inde de Ankara'lı fanlar olarak süper bir gece yaşayacağız. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 dvd çıksın ya, konserde yer kavgasından izleyemedim önden ikinci sırada olmama rağmen. yanımdakilerle itişmekten konsantre olamadım. zaten metin in gitarı duyulmuyodu vs vs. orada olmanın zevki ayrı ama müzik dinlemek için dvd istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Yeni konu açmak yerine uplayayım dedim, Ankara'da üst üste 3 konser verecekler ve ardından İstanbul'a geri gelecekler.23 Haziran'da Şile Rock Fest'te sahne alacaklar ama sadece 1 saat ! Puratu.org'da yazdığına göre de Pentagram'ın Rock'n Coke'a katılması kesinleşmiş. Amerika ve Coca-Cola karşıtı bir grup olduğu için fanları pek hoşnut değil ama ben ne olursa olsun gideceğim,nitekim yok Amerika karşıtlığı,yok Coca-Cola karşıtlığıymış hiç takmıyorum,gidip göreceğim :D Ayrıca DVD'leri 2008'in başında piyasaya sürülecek ve tüm konserlerden görüntüler yer alacak. Yeni bir haber ise Demir Demirkan belki ODTU'deki konserde sahneye Pentagram'la çıkacak.Gerçi sanmam ben metalcı değilim,değiştim vs. yorumlarından sonra çıksın oraya ama neyse. Şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Az önce ödtü festival programına baktım bende yarın 21:30 da sahne alacaklar diyo programda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar