Predator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Nerde bu adamlar dağıldılarmı noldu ? En son Metin Türkcanı ogün sanlısoy konserinde gördüm. Murat ilkan zaten cem köksala solistlik yapıyo. Nerde bu adamlar noldu Hakan Utangaç falan nereye kayboldu böle ? Yani yeni kayıtta yok ortada. Çevirip çevirip dinlemekten baymadım açıkcası hala ama yeni şarkılarda bekliyo insan tabi. 1997 deki açık hava tiyatrosundaki konserlerini izleyip hala gaza gelebiliyom ama adamlar ortalıkta yok. 2 yıl önce konser vermişlerdi Eskişehirde son görüşüm o zaten bide Rtn de performansları var ama yeni albüm hakkında hiç bişey yok ortada. Varmı bi bilgisi olan ?[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yeni albümleri çıkacak. Geçen gün konuştum[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Valla şu ülkede adamakilli müzik yapan sayili gruplardan bitanesi,parasiz kaldilar heralde...Akmar'daki dükkani da satmislardi.Besiktas'ta Cenk abinin dükkani da kiralikti sanirim,isallah alicaz diyolardi.Umarim çikar yeni bi albüm ve tekrar konser vermeye baslarlar.[signature][hline]Nothing but the music.
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kaybolamazlar ya,ben klip falan cekıldıgını de okumustum bı yerlerde,yakında cıkıar albumleri,orjinalini de alırsak kapamazlar artık dükkanları[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Benim bildigim Anatolia dan baya para kazandiklari,sonra kazandiklari paranin büyük bi bölümünü yurtdisina acilmak için harcadilar,ne yazikki yurtdisinda fazla satmadi..Umarim yeni albümleri de Anatolia kadar tutar.[signature][hline]Nothing but the music.
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Pentagram konseri var ayın 12sinde Kemancıda[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 adamlar çok özene bezene albüm yapıyor. biraz sabırlı olmak lazım. malum evire cevire dinleye dinleye baymıyosak bu kalitenin nedeni üzeridne çok uğraşılmasıdır. yinede mezarkabulun cok uretken bir grup olduğunu soyleyemeyiz. bakın cradle a massallah 98 den beri her sene album cikariyolar hepside ta$ :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART edit:düşük cümle [Bu mesaj ReBeL tarafından 11 Şubat 2005 10:32 tarihinde değiştirilmiştir]
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sitesi neydi mezarkabul un www.mezarkabul.com değil miydi? edt : www.thepentagram.net miş [signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi [Bu mesaj bravecik tarafından 11 Şubat 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mezarkabul'ü cigicigi tayfası indirmişti.. ondan sonra taşıdılar siteyi.. Pentagram para kazanır bu andan sonra ne yaprsa yapsın.. Parasız kalmaları zor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Predator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 iyi ya yorumları okudumda rahatladım valla. biri dağıldı diycek diye korktum ehe :) iyi bakalım bekleriz madem[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Toledor, 11 Şubat 2005 04:20 tarihinde demiş ki: Pentagram konseri var ayın 12sinde Kemancıda Saat kaçta hangi kemancıda?[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ee hani albüm?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 maximum rock ta güven erkin erkal ın acıkladığına göre kendileri resmi açıklama yapmamış olmakla beraber daüılmışlar hala bir kesinlik söz konusu olmadığı için inanmak istemiyorum ama doğru gibi gözüküyor...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 valla dağıldılarsa bile gözüm arkada kalmaz. geçen sene RTN II de en önden izlemiştim, en sevdiğim parçalarını da çalmışlardı. ama yazık oldu türkiyenin en duyulmuş metal grubuna tabi..[signature][hline]Silent dance with death...
requem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Zaten çoktan dağılmışlardı, herkes farklı işler yapıyordu.Ben son bir albüm isterdim ama..
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bzm arkadaş cenk i görmüş sormuş RTN II de kazıklandık paramızı alamadık demiş :D ben bi yerde son bi turne yapıp dağılmayı düşünüolar die duydum...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip...
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Aramaya inandım kazandım :-) hakkaten noldu bunlara? son posttan beri bişiler değişti/kesinleşti mi? dağıldılar mı hakkaten? öyleyse albümlerinin hepsini bulup alacam :([signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dağıldılar baya baya oldu.[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust.
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 *CUK* olm infe, bi el at da geri toparlayak la bunları. olmuyo bööle[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sevmezdim zaten kalsınlar öyle :P[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust.
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 taş yok mu taş? infenin kafayı yaracam :D neyse saol yine de üzüldüm yaw. gidip bulabildiğim tüm albümlerini alacam.[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Pentagram'a birşey olduğu yok. Kendileri şu an yakında piyasaya sürecekleri DVD üzerinde çalışıyorlar. Ne var ki Türkiye'de Rock-metal işleri biraz yavaş yürüyor, sabırlı olmak lazım.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 valla mı? neyse bekleyek madem edit: başka bilgisi olan varsa söylesin tabi[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! [Bu mesaj Eternalus tarafından 09 Ekim 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 İyide bir karar verelim dağıldı mı dağılmadı mı?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben dvd yi haziranda çıkaracaklar diye duymuştum... ki ekim ayındayız[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar