Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc kitlenme sorunu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir onceki sayfada Mavi arkadasımızın sorununu okudum benımde ona benzer bır sorunum var ama orda solenılenlerı yaptgıım halde kıtlenmeler devam edıyor.Hemen acıklayayım;
Bılgısayarı normal acıyorum windows ta iken hıc bır sorun yok ama oyuna gırdıgımde 3-5dk kalmaz cat kıtlenıyor bu arada dıkkat ettım HDD ısıgı yanık kalıyor ve mouse hareket edebılıyor.Bıraz bekleyeyım ve hatayı goreyım ıstedım ama sadece Mavi bır ekran yanı herhangı bır hata raporuda yok.Bios guncelleme ekran kartı guncelleme hepsını yaptım bı bu memory test oalyını beceremedım nasıl yapılır bırı acıklarsa cok sevınırım.Su an pc de 2 oyun yuklu Warcraft III ve World of Warcraft ve bu 2 oyundada aynı sorunu yapmakta, Asıl ilginclik 4-5 kıtlenmeden sonra (yanı resetlerden sonra) makına tekrar kıtlenmıyor ama bu oyunlardan 5-10dk cıkayım ve tekrar gırmeye calısayım dırek gene aynı sorun.Donanım problemınden kuskulanıp bılgısayarcıya goturdum pc mi toplayan kısı zaten kendısı oda denemeler yaptı ekran kartında sorun yok dedı HDD leri deneyelım dedık (2x80 kullanıyorum oyunları dıgerıne yukledık aynı sorun devam etmekte) ramlerde olması ımkansız dedı gerıyo bır tek işlemci ile board kalıyor sanıyorum.Ayrıca soleyle bır sey dıkkatimi cektı benım board dual DDR desteklı ram leri tek tek taktıgımda kıtlenme sorunu olmadı.ama ikisini birden taktıgımda bu sorunla karsılasıyorum.Tek tek iki ramide denedım ve kıtlenme olmadı.Diger arkadasa solenıldıgı gıbı bios update yaptım ama hala aynı sorunu yaşamaktayım.

Özellikler:

P4P800-X Asus Mainboard
P4 3.2 Intel pentium işlemci
His Radeon 9600XT 128MB ekran kartı
2x512 Kingston DDR
2x80gb HDD (markayı hatırlamıyorum)

Artık delırmek uzereyım yukarıya bır konu daha acmıstım ,bir de modem sorunum var ( http://forum.paticik.com/view.php?id=148683)artık bu sorunlardan kurtulup guzel ce WOW oynamak ıstıyorum. Umarım çözüm bulabılırım cevaplar için şimdiden teşekkürler...

[Bu mesaj silent tarafından 09 Ekim 2005 03:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lutfen bana bır cozum bulun bu kitlenmeler artık işkenceye dondu makınaya reset atmaktan kambur olacam.[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
Dunemaul / Alesya Undead Priest
Dunemaul / Sickness Undead Rogue
...Undead Forever...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...