Lixad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Aşşaği bakınız :))))) [Bu mesaj Lixad tarafından 14 Şubat 2003 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Çok harika bir icat bence ücret/fonksiyon olayında bundan iyisi yok. Renkli ekran polymorfik ses düzeni.Yani kendi sesinizi veya sevdiğiniz muzikleri kaydedebilir bunu ring tone ayarlıyabilirsiniz veya bir konuşma sırasında konuşmanın belli bir kısmını kaydedebilirsiniz.Wap var az önce kullandım ortadaki joystik sayesinde çok güzel renkli logo indirdim 2 tane çok güzel resimler. Aşırı hafif ve ufak bişi, çok tatlı birde görüntüsü var. Sonra EMS(Enchanted Messaging Service) özelliği ile süper mesajlar yazabiliyorsun sesli animasyonlu filan(tabi karşı tarafın aması için bu özellik olmalı ondada).Şart ömrü filanda baya iyi 1 saatte şarj oluyor nerdeyse ve 2-3 gün gidiyor bununla. Birde ekran ın tonajını değiştirebiliyor değişik renk kombinasyonalrıyla menulerinizi kulaanibliyorsunuz.Calender var çok işe yarıyan. Ben 355 milyona aldım daha ucuza bulabilirsiniz heralde bilmiyorum. Eğer cep telefonu düşünen avrsa tavsiye ederim. [Bu mesaj Lixad tarafından 14 Şubat 2003 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 kaç para aldın panasonic ten :)[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! [Pact üyesi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ben beğenmedim.. Nokia yazılımını her şeye tercih ederim ha renki ekran , poly melodi falan arıyorsanız Nokia'da daha babaları var ;)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Fizbon şunuda hesaba kat mesela telefon a hiç dokunma.. sadece kalsın öle şarj uzun sürer genelde bataryayı en çok yiyen konuşmadır..[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 di fizbon abicim :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: mithras, 14 Şubat 2003 20:17 tarihinde demiş ki: Ben beğenmedim.. Nokia yazılımını her şeye tercih ederim ha renki ekran , poly melodi falan arıyorsanız Nokia'da daha babaları var ;)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Fiyatlarınıda ayzıver bakiim bi :). Hoca tabiki nokiada süper eşyler var alla alla bişid emedimki ama 355 milyona al bunun özelliklerini taşıyan bir nokia?[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 nokia derim 8310 u tavsiye ederim.Biraz pahalı ama emin olun verdiğiniz paranın karşılığını alıyosunuz.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Hasbinallahminebellak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ericsson, SONY ile ortaklıktan sora muhteşem şeyler yapıyo. P800 inanılmaz harika.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 7210 umla mesut bahtiyar ya$ıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 7210 u kaca aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 640 -dogubank-[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: De-Jeavu, 22 Şubat 2003 23:27 tarihinde demiş ki: nokia derim 8310 u tavsiye ederim.Biraz pahalı ama emin olun verdiğiniz paranın karşılığını alıyosunuz.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Hasbinallahminebellak 8310'da su telefondaki ozellikler yaninda cok kisitli ozellik var oda ayri bir konu , yeni nesil telefonlar degil yani :) birde bu gd67'nin kamerasi yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ama gd97 bıldıgım 256 renk mı ne yane t68i filan giibi ondan 7210 da 4092 abı ona bı ona bakınca fark ı anlıyosun baga biii[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 23 Şubat 2003 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar