fyra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 slmlar char acmak icin yardim istemistim, range olsun heal yapsin falan diye, shaman onermisti arkadaslar, ama ben allince olmam lazimmis, priestlar pvp de nasildir? teke tek de basarabilir lermi?, cok kararsiz kaldim, vaktim de yok 1 2 char kasmak icin, ne olsam bir karar veremedim bir yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 priestlar teke tektede grup pvp sindede her türlü iidir eer shadowsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 holy talentlarına değilde shadow talentlarına ağırlık verirsen pvp de iş yaparsın.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yardım lütfen diye başlık açmak yerine içerik hakkında daha fazla bilgi veren bir başlık açarsak bir tek sen deil seninle aynı derten muzdarip bir çok insan yararlanabilir bu başlıktan.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hunter ac. priest sana gore degil cunku instance'larda heal atmak zorundasin, kimse dmg icin priest almaz. pvp'nin 60'ta basladigini dusunursek zamaninin da kisitli oldugunu hesaba katarsak hunter ac, eglen.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paladin aç o zaman. Heal yaparsın , plate giyersin ama uzaktan vurabilir misin bilmiyorum.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omerbzk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hem heal hemde dmg pala senin işini görür dmg biraz az olur ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bence druid açsın. Hem heal, hem büyü, hem de yakın dövüş ne ararsan var sanırım.[signature][hline]Sargas >> lvl51 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hunter ac heali olmaz ama diger istediğin hersey var palada 60 olana kadar iyi ama ranged attackı yok[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 druid açma dps si yok[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hem adam kesmek hemde heal istiyosan prist druid en ii healer ama o dogru crit healları cok maynak[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 druid açma dps var aslinda da gear a bagli.Yani ya dps olcan ya healer fln. Pala ac temizinden hem rahat oynarsin 2-3 tus,hem for the light die gezersin ortalikta[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sagolun arkadaslar priest actim bakalim ne olcak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hunter yada mage derim.[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar