Gerab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yaş 20 bu gidişle 2 sene sonra kafada saç kalmayacak.Artık kaybedicek birşeyim kalmadı kulaktan duyma şeylerle kurtulmaya çalışıcam önerilerinizi bekliyorum
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hep kısa kestir derler :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bilim&teknik bölümünde var galiba bu konu. Şu anda da tartışmamız duruldu. Bi göz at.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=148553 buraya[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 saç başa beladır söylemedi ama kışın çok işe yarıyor kafayı sıcak tutuyor.Birde kızlar saçlarıma hayrandır.Düz saçlarım vardır uzadımı çok karizmatık seksi bir erkek oluyorum.Lanet olsun
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 0 a vurdur dazo yap[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look [Bu mesaj Ancalagan tarafından 08 Ekim 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
fiona Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hemen doktora git bence bu iş şakaya gelmez. bi dahakine senle ilgili konuları kişisele aç bence.[signature][hline][Beyaz Patiler]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: nileppezdel, 08 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=148553 buraya [signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 çinko saça ii geliomuş diye duydum, gürleştiriyomuş ama fazla kullanınca mavileştiriyomuş ama sadece saçları deil butün kılları felan[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 valla bi ara sağlık diye bi bölüm vardı galiba orayı aradım sonra kişisele baktım orasıda baya damardan girmiş bende buraya açtım artık adminlere kalmış taşırlarsa taşısınlar yoksa burda dursun :) ama şu bilim tekniğe göz atmakta bi yarar var gibi
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bılım teknık yararlı bır bolum tabıı:D bız konuyu cozduk orda :)
fiona Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: nileppezdel, 08 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 08 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=148553 buraya aman pardon...[signature][hline][Beyaz Patiler] [Bu mesaj fiona tarafından 08 Ekim 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 İlkini sallamadılar ve hemen sonrasında mesaj gelmişti. Görmediler muhtemelen. O yüzden. Yani hazır açılmışı var...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
fiona Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 çok tetik bi insansın.[signature][hline][Beyaz Patiler]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Öyleyim heralde, ne biliim. Bugünkü fake akımı beni gıcık etti de :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 her zaman derim kadınlar kelleri daha sexi bulur...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: tamirci, 08 Ekim 2005 23:09 tarihinde demiş ki: her zaman derim kadınlar kelleri daha sexi bulur... yok öyle bişey o biz erkeklerin kendini avutma çabasından başka bişey deil[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
fiona Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bi kız olarak kelleri itici buluyorum.[signature][hline][Beyaz Patiler]
Syn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Merak etme Keller her g.tü eller deeeeeeeeermişaaam[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kel olmayı kabullenirmiyim bilmiyorum ama (ailemde kellik genetik gibi bişey) karşımdaki insan beni bu şekilde kabul edebilmeli die düşünüyorum[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 karşımdakinden banane ben kendimi kel olarak kabul edemiyorum bence yapabilinecek tek şey kelaynak moduna geçer geçmez sıfıra vurdurmak. bu arada kulaktan duyma şeyleri yapıcaz dedikte yumurtayla zeytinyağını kafaya sürersek olan saçlarda yalan olmasın :)
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 usturya vurdur belki biraz gurlesir...[signature][hline]...We Be Burnin...
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 madem öyle sarımsak sür kesin çıkarıyo ama o kokuyla da kız felan bulamazsın[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bak o işe yarıyoda çocukken yarıyo diye biliyorum . Bizim komşunun ufak bi kızı vardı babası küçükken kafayı hep ustura vurdururmuş kızın saçı böle beşimizin saçının toplamı kadar vardı valla
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 o zaman bi dene eger surekli sapka takıosan sakın takma cunku kafan havasız kaldıgı için de sacın dokuluo alabilir...[signature][hline]...We Be Burnin...
Öne çıkan mesajlar