Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal Wow

burak27

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben artık bıktım ozel serverlarda oynmaktan hic zevki olmuyo emultorleri cok zayıf tüm sihirler calısmıyor,karakterler buglı falan felan sormak istedigim şu orjinal wow u ne kadar a bulabilirim? (ya da denizlide yasayan veya bilen varsa orda varmıdır amcama aldırcamda haha :P)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım soru sormadan önce azıcık foruma bir göz atsaydın gerekli açıklamaları forumun üst sıralarında sabit halde duran konular altında bulabilirdin ki hala bulabilirsin. böle lök diye lütfen...
bu arada denizlide nerede bulacağına bir itirazım yok gerçi dier soruna da itirazım yok banane de kapatırlar konunu, cevabını bulamazsın yani.

denizlide belki bulabilirsin bilemicem ama istanbulda bile bulması zorken ki, zaman zaman dağıtımı yapılıyor yani hade mal bitti yenisi getirticem pazartesi olayı yok :D şöle ki blizz üretio, aral da bakıo piyasada yeterli talep var mı var. her mazaya 10-30 arası yolluyor (dahası varsa bilmem benim gözlemim bu) yani bulman zor elden. ama internetten daha ucuza bulabilirsin çünkü kara borsadır biraz wow yani rağbet gördüğü vakitlerde 130-140 a satıldığı yerler gördüm ki ben şubatta 92 ye almıştım (80'e satılıyordu normal)
internette sendit.com dan çok kolaylıkla ve daha ucuza alabilirsin. tek gereken adresini felan tam ve doru girmen ayrıca bir banka kartın olmadı :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Sosyal ağlarda paylaş

120-140 cok sacma bi rakam bu fiyata gorursen alma ve ru al kesinlikle us alma. istanbulda oturuyorsan b.evler gold da 10-15 tane vardı pesin ordeme yawparsa 85m. eger istte oturmuyorsan goldun sanırım cogu sehirde magazası vardır bi gold magazası bul pesin ode al aylıkda 20-25m civarı bi rakam[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

sanal kartla falan ödeme yapılabiliyormu ?
sanal kart garanti miydi yapı-kredi mi ? (aka kredi kartı yok almaka istemiyom pre-paid harici ödeme opsiyonları neler ?)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...