Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makina mühendisliği Bölümü

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

Ya tamam çoğu kişiyi ilgilendirmiyo biliyorum ama akışkanlar mekaniği çalışıyodum aklıma geldi paylaşmak istedim
4-5 yıl önce üniversiteye başladığımda şen şakrak bi çocuktum yada tüm sınıf yüzlerce sap öyleydik şimdi herkesin enerjisi çekildi herkes okul bitermi bitmez mi birbirine soruyo ya 17 18 yaşında çocukları alıp önce öss ile çıldırtan yetmezmiş gibi üniversitede kalan zekasını kaybetmesini sağlayan bi sistemdeyiz sanırım okuyorum sınavlara giriyorum çıkıyorum bitermi bitmez mi bilmiyorum ama çoğumuz bittik yaw sitede mühendis adayı varsa beni daha iyi anlar sanırım:)
Sosyal ağlarda paylaş

bende fizik mühendisliğinde okuyorum bu sene 2 ye başladım geçen sene pek bi şey yoktu da herkes asıl olayın bu sene başladığını söylüyo tırsıyorum[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

Dur bak ben sana $öyle anlatiim ;
8 ya$ında o zamanlar 2.Lig A Kategorisi'nde mücadele eden ErzurumSpor'un Minik takım kaptanıydım. İlkokul müdürüm "bu okumaz" diyerekten futbol oynamama o zaman engel olmu$tu. Bende derslere inekleyip sınıf 1.si olmu$tum. Herkes ağlamı$tı fakat ben gülememi$tim. Çünkü o ya$tayken bile idealim o değildi.
Ortaokul'u da ilkokul arkada$larımla okudum. Orta1. sınıfta futbol takımına girdim. Babam spor adamı olduğu için spor yapmama genellikle annem ve amca/dayı tarafı karı$ıyordu. Babam hep destek tam destek diyerekten yönlendiriyordu.

"LGS var ulannn" diyerekten Milli Takım seçmelerine gönderilmedim. LGS'yi kazanamadım. Devlet Lisesi'ne gittim. İlk senemde utandığım için hiçbir takıma girmedim. Lise2. sınıfta amca/dayı/anne tarafından zorla FEN/Sayısal bölüme yazdırıldım. Tabii ki ba$arılı olamadım.
Spor bölümünde okumak istiyordum.
Basketbol takımına girdim. 2 sene basketbol oynadım. 2 Sene de finalde $anssız bir $ekilde kaybettik.
Spor yapan adamın ders çalı$maya vakti yoktur ilkesi bugün Avrupa'da her Ülkede var.
Fakat bizim ülkemizde Sporcu ÖSS sonucu 240 puan almazsa yerle$me ihtimali çok dü$ük.
"12 Ya$ından itibaren 1ooMtr çalı$maları yapsaydık sen $imdi olimpiyatlardaydın" itirafında bulunuyor $imdilerde babam.
Ve ben
http://forum.paticik.com/view.php?id=139408
http://forum.paticik.com/view.php?id=139753
Sene içinde ba$ıma gelenler ilgili threadlerde mevcut.

Pi$mi$ tavukmu olsaydım acaba?
:)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleeding, 09 Ekim 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
bende fizik mühendisliğinde okuyorum bu sene 2 ye başladım geçen sene pek bi şey yoktu da herkes asıl olayın bu sene başladığını söylüyo tırsıyorum

dostum mühendislikte 1.sınıf sayısal bilimleri içerir
2.sınıf temel mühendislik dersleridir
3.sınıf (senin için) fizik mühendisliği temel dersleridir ve
4.sınıf fizik mühendisliği uygulama derslerini kapsar olayın koptuğu yer 3. sınıftır allah yardımcın olsun umarım herşey güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 09 Ekim 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
Dur bak ben sana $öyle anlatiim ;
8 ya$ında o zamanlar 2.Lig A Kategorisi'nde mücadele eden ErzurumSpor'un Minik takım kaptanıydım. İlkokul müdürüm "bu okumaz" diyerekten futbol oynamama o zaman engel olmu$tu. Bende derslere inekleyip sınıf 1.si olmu$tum. Herkes ağlamı$tı fakat ben gülememi$tim. Çünkü o ya$tayken bile idealim o değildi.
Ortaokul'u da ilkokul arkada$larımla okudum. Orta1. sınıfta futbol takımına girdim. Babam spor adamı olduğu için spor yapmama genellikle annem ve amca/dayı tarafı karı$ıyordu. Babam hep destek tam destek diyerekten yönlendiriyordu.

"LGS var ulannn" diyerekten Milli Takım seçmelerine gönderilmedim. LGS'yi kazanamadım. Devlet Lisesi'ne gittim. İlk senemde utandığım için hiçbir takıma girmedim. Lise2. sınıfta amca/dayı/anne tarafından zorla FEN/Sayısal bölüme yazdırıldım. Tabii ki ba$arılı olamadım.
Spor bölümünde okumak istiyordum.
Basketbol takımına girdim. 2 sene basketbol oynadım. 2 Sene de finalde $anssız bir $ekilde kaybettik.
Spor yapan adamın ders çalı$maya vakti yoktur ilkesi bugün Avrupa'da her Ülkede var.
Fakat bizim ülkemizde Sporcu ÖSS sonucu 240 puan almazsa yerle$me ihtimali çok dü$ük.
"12 Ya$ından itibaren 1ooMtr çalı$maları yapsaydık sen $imdi olimpiyatlardaydın" itirafında bulunuyor $imdilerde babam.
Ve ben
http://forum.paticik.com/view.php?id=139408
http://forum.paticik.com/view.php?id=139753
Sene içinde ba$ıma gelenler ilgili threadlerde mevcut.

Pi$mi$ tavukmu olsaydım acaba?
:)

Abi bencede pişmiş tavuk olmak acaip yakışır sana :)
sende kader mahkumusun
Sosyal ağlarda paylaş

Akışkanlar kolay gibi görünüyor, benim asıl kafamı kurcalayan sayısal analizle ısı transfer. Oldum olası termodinamik tabanlı derslere uyuz oluyorum :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

bilisayar mühendisliğinde de durum pek farklı değil :) bi süre sonra çevrenizdeki her mankina için "bilgisayar destekli yapılsaydı nasıl bir algoritması olurdu" diye düşünmeye başlıyorsunuz :) gözünüzün önünden kodlar uçuo falan :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu eğitim sistemi ve öss herkese birşeyler kaybetiriyor. Yapacak çok fazla birşey yok. Bir şekilde duruma ayak uydurmak gerekiyor. Ben de öss de çok başarı gösteremedim ve üstüne üstük lise 2 de özene bezene 4 ayda verdiğim 25 kiloyu geri almama neden oldu. Bir şekilde daha öss ve benzerlerine girmemiş arkadaşlarda şimdiden buna kendilerini hazırlasınlar. Sonra kafayı yemeyin.

Ek olarak ben de şuan bil müh. 3. sınıftayım. İlk 2 sene aldığım derslerin %80 hocaların bile gerekliliğini tam olaral açıklayamadığı mal derslerdi. Uzun lafın kısası eğitim hayatınız bitene kadar hangi kurumda olursanız olun bu saçmalıklardan kurtulamayacaksınız. Eğitiminiz bitene kadar sıkın dişinizi, hangi bölümde okumak ve ilerlemek istiyorsanız ailenizi takmadan o bölmü seçin. Benim de AthleT gibi bir kaç arkım var. Bu sırada geçmiş olsun. Cidden başına gelenler pişmiş tavuğun bile başına zor gelir. Gerçi o da normaldir, sonuçta burası Türkiye.[signature][hline]Sargas >> lvl51 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

bende mak.muh okuyorum...
bence her olayda sisteme dair aglamanın geregi yok...
adamlar napsın sen muhendis olmak istiyosan kastırmaları gerek,tabii seninde...
hem bu agir ders kosullari hemde yaşın vermeye başladı olgunluk eski gunleri iyice eskitiyo..beterin beteri var sozu klişedir ama her isyana teşebbüsümde aklıma gelir ve durulurum...
simdi okul kaygısı bitince askerlik sona is bulma sona evlilik sona cocuk bundan otesi kaygılarla dolu bi hayat bizi bekliyor...
ama her donemin kendi icinde guzellikleri vardir bunlari bulup ortaya cıkarmak mutlu olmak icin yegane yoldur..

[Bu mesaj angband tarafından 09 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...