RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Evet Oyuncun El Kitabı çıkmış bulunuyor pek inceleme şansı bulamadım ama kutu içinde olmayan kalın bir kitap doğal olarak 3rd Edition ve fiyatı 39.5 milyon almayı planlayan varsa haber versin fotokopi çekicem(ya da kendim almak için E-5 e çıkıcam :([hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bless water=abıhayat kutsama animate dead=namevt kaldırma puhaha okuyunca ilk çok komik geldi yaa çok güldük.sizde okuyun siz de gülün.türkçeye çevirmek için o kadar çok gündelik hayatta kullanmadığımız kelime kullanmışlar ki okusanız aklınız durur.[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Küçük bir anlaşmazlıktan ötesi yok [Bu mesaj raistlinn tarafından 25 July 2003 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 sanırım beni yanlış anladın daha doğrusu ben tam anlatmadım sen de anlamadın. ilk bakışta alışkanlıklardan dolayı çok komik geliyor özellikle eski kelimeler ile çevirilmiş olmaları ama kesinlikle böyle bi olayı destekliyor ve takdir ediyorum.bi küçümseme yada emeğe saygısızlık filan kesinlikle yok yani.[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Şöyle buyrun[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 toplu edit yapıyoruz o zaman[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 özür diliyorum o zaman ben dikkat etmemişim o topice[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Peki nerde gördün kitabı d&r tarzı bi yerde mi??[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Namevt kaldırma :):):) NAAMEEVTT NAAMEEVTT PUAHAHAHA ehü bende war kitap heryerde satilio ayrıca internetten daha ucuz 33 milyon beşyüz bin ![hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 +6 7 milyon havale masrafları aynı fiyat aşağı yukarı ama evinize geliyor.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar