Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev sahip uid'inin check edilmesi.

Albert

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar,

bir farming sistemi hazirladim, hersey tamam fakat, istiyorum ki evin sahibi kurabilsin farm'i sadece. simdi eve kaydedilen uid falan gibi birsey varmi check edebilecegimiz, bu konuda tikandim. ev kurulurken, default olarak bir link veya tag ataniyormu sphere tarafindan?[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.
Sosyal ağlarda paylaş

yok nebula'nin kini kullanmiyorum, kendim yazdim. isin kotusu o zaten. ev sisteminde check'leri

if ( == )

seklinde kullandim fakat bu ek sistemde uymuyor nedense..
bu gece baya tirmaladim, yarin daha detayli bir sekilde uzerine dusecegim. saolasiniz.

[edit: smiley iptali.][signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.

[Bu mesaj Math- tarafından 08 Ekim 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

memory vermesinin nebula script packi ile hiçbir alakası yok, sphere bu mantıkta çalışıyor, memory item multi ile linkleniyor. bilmiyorsanız saçmalamayın.

more değeri derken emin değilim, oyunda i_multi_tower ekledim info cektiğimde more değerinin benim uidm olduğunu gördüm, hani create ettiğimde house system timer ile değiştirmediyse..

bu arada .more>== diye check ettir istersen?

eve gidince bakarım dikkatli şekilde cevap veririm yapamazsan.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu cok ilginc, dun aksam isi gucu birakip onunla ugrastim. isin ilginc tarafi more1 kisminda birsey gozukmuyor. mantigima da su sigmadi, ki sigamamasiyla birlikte de uygulamada da olmadi.

if ( == )

seklinde check ettirildigi zaman kabul etmedi sphere bunu. evin more'una baktigim zaman '040005489' gibi bir deger goruyorum kendi uid'ime baktigim zaman ise '01e6f' gibi bir deger goruyorum. bunu nasil karsilastirip degerlendirecek ki degil mi? suan kendi bilgisayarimda degilim, yarin aksam deneyip yazarim arkadaslar ilgilenenlere tesekkur ederim.

[edit: imla][signature][hline]

[Bu mesaj Math- tarafından 09 Ekim 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...