Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ya beyler ben bu olayı anlamadim swg'de.Şimdi adamlar gusel marksman vs fln koymuslar da fencing swordsmanship fln neden koymuslar kafam basmiyo ilk duydugumdan beri.Yani adamin elinde silahi war gelene kadar dan dan wurur haksız mıyım elindeki kılıc sopa fln ne yapabilir ki bu durumda? yani kim brawler olur nasi bisiydir cakamadim yani.ceşitlilik olsun fln die mi koymuslar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Jackie Chan silahlaı adamlarla nası dövüşüyo(: belki ustalaşınca sende öyle olursun yol göstermek için bir örnek[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Soyle anlatiyim :) , senin elinde bir tabanca var ve bende bir kılıc var eger ben sana vurus mesafesine gelene kadar sen beni olduremessen , o dakkadan sonra tek yapman gereken son arzunu dile getirmek olmalidir.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Tabi böyle bir olayı kimse yapmayacağından pek şansın olmaz brawler ile :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Master Tras Kasi, unarmed 1000 vuruyo, yani yakaladimi hic sansin yok.[hline]Madturk Novice Combat Medic Eclipse Yildirim lvl 50 Paladin Eci Shailan lvl 60 Necro Eci Madturk lvl 60 Cleric Eci Kilborn lvl 50 Hunter Morgan Le Fay Madturk lvl 50 Theurg Mordred Sultan 7gm mage Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Abi isterse 2741874187 wursun UO da kullandigmiz skillerle SWG deki olay bir olabilir mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Şu anda head shot 2 ile 1500 max vuruyorum 64 m den.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Yaniliyorsunuz arkadaslar , diyelim sizde rifle , carbine veya pistol var elinizde o silahla Teras Kasi den veya Brawler dan hizli mi kosacaginizi zannediyorsunuz ve kosarken vurma ihtimalinizin nasil -50 de dolastigini gormedinizmi... Elinde sonunda bir yerde yakalanacaksiniz ve ondan sonrasi TK nin insiyatifine kalmis tek vurusta sizi oldurebilecei gibi isterse once -blind- sonra -stunt- sonrada immediate ile sizle biraz dalga gecebilir. Yada elinde ki 180 dmg vuran( unarmed hit e ek olarak +180 ) knuckler ile sizde oyle bir kesik açarki sonra zaten bleeding den kendi kendinize mefta olursunuz. Oyle TK ya 1500 mind falan vuramazsiniz o konuda defense var merak etmeyin. Ayrica TK veya Brawler diye duel ettiginiz adamin bir den Lightining Beam Cannon çekme ihitmali de var . Bu durumda size 3-5 tane Master Doctor gerekir :) [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 26 July 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bide karşınızdakinin Master Teras kasi Master Commando olduğunu düşünün... aman aman =)[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 uLeEee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Melee faction savaşlarında ölmeye mahkum bir sınıf zaten SW evreninde melee seçmek saçma.Şöyle,mesela ben Squad Leader ve Rifleman aldım,Exploration'um spec,master TKA benim peşimden koşarken adami bir tepeye sürdüm mü,o kaplumbağa hızında koşarken ben normal hızla 10 kez öldürürüm, 20 m bile yaklaşamaz. [hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader [Bu mesaj codmaster tarafından 27 July 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ya Teras Kasi de de Exp4 varsa.... said: codmaster, 27 July 2003 00:31 tarihinde demiş ki: Melee faction savaşlarında ölmeye mahkum bir sınıf zaten SW evreninde melee seçmek saçma.Şöyle,mesela ben Squad Leader ve Rifleman aldım,Exploration'um spec,master TKA benim peşimden koşarken adami bir tepeye sürdüm mü,o kaplumbağa hızında koşarken ben normal hızla 10 kez öldürürüm, 20 m bile yaklaşamaz. [hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader [Bu mesaj codmaster tarafından 27 July 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 27 July 2003 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Koşu hızlarında fark göremedim ben?Silahlı da silahsız da aynı.Bu arada ben exp 4 olmayan TKA ler icin demistim o olayı.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Bende Msg i editledim cunku cok bana ozel oldu , Kosu hizlarinda bariz fark var !!! said: codmaster, 27 July 2003 16:21 tarihinde demiş ki: Koşu hızlarında fark göremedim ben?Silahlı da silahsız da aynı.Bu arada ben exp 4 olmayan TKA ler icin demistim o olayı.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 O fark görüntüde :), denedim,mesela bende lazer rifle vardi Mad'de silah yoktu follow etmeden denedim aramızdaki uzaklık sabit kaldı.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Bende duel de elinde silah olanlari hep yakalamisimdir ilginc.. said: codmaster, 27 July 2003 16:40 tarihinde demiş ki: O fark görüntüde :), denedim,mesela bende lazer rifle vardi Mad'de silah yoktu follow etmeden denedim aramızdaki uzaklık sabit kaldı.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Ha o şöyle ateş ederken ufak bir duraksama oluyor o yakalanmana sebep oluyor sanıyorum.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar