ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eski atari oyunlarının müziğinden nasıl yapabilirim. Ne demek yani bu demeyin. aşağıdaya bi örnek koyuyorum. genelde crack dosyalarında çalıyor aşağıdaki gibi. buna benzer müzikleri nasıl yapabilirim. ne yapayım çok hoşuma gidiyo :D http://rapidshare.de/files/6066045/the.panorama.factory.3.0.crack-rev.exe.html [Bu mesaj ntxsoft tarafından 09 Ekim 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 lol haxor ?[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 çalan midi guitar pro ya da noteworty composer midi besteleye bileceğin en kolay programlardır.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 [Bu mesaj GERGE tarafından 09 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 guitar proyu tavsiye ederim ,kendi midilerinin bestelemek için birebir, üstelik kullanması çok kolay...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar