elazul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya arkadaşlar herangi bi combatta üzerime debuff yediim zaman onu dispel ederken kendimi tıklaıp öle dispel ediorum e buda baya bi zaman kaybı yaratıyor eer tek bi tuşla kendine dispel atma macrosu fln warsa lütfen bilenler yardım etsin...[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 self cast sağlayan bir addon kullan yada büyüden hemen sonra kendini seçmek için F1 e bas.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 group buttons baya işe yarıo o işte bi yere koyuyosun ayarlayıp dispel e basınca direk kendine atıo falan bi indir..anlatamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 decursive diye bi addon var. raid'deki herkesin uzerindeki curse ve disease'leri (hangisi gerekiyosa onu kullanarak) kaldirmani sagliyo. genelde MC icin sart kosulur ama pvp'de de ise yario epey[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 evet decursive kullan her ne kadar en poison yedim mi totem atiyo olsamda arada sirada disease icin decursive kullanıyorum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 /target "char ın adı" /cast hede rank1 2. satırı kullanmak istediğin spell e spell booktan left+click leyerek kolayca yazabilirsin macro penceresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 /script TargetLastTarget() Virtue`nin macrosunun en sonuna bunu eklersen daha rahat edersin. Benim Bandaj icin kullandigim bu sekilde. Esc ye bastigim anda beni targetiiyor bandaja bashliyor o sirada bir onceki hedefimi targetliyor. ne hedef kaybediyorum nede kendimi secmekle ugrashiyorum. Kisaca su sekilde ; /target hebele /cast hede() * /script TargetLastTarget() * Artik rank belirtilmediginde en ust ranki kullaniyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bunu yapmak icin addon'a gerek yok sanirim.diyelim ki dispel buyusu(buyu dimi) 5. tus ya.alt+5 ' e basarsan hedef olarak kendini seciyorsun direkt.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar