Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

combat dispel magic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar herangi bi combatta üzerime debuff yediim zaman onu dispel ederken kendimi tıklaıp öle dispel ediorum e buda baya bi zaman kaybı yaratıyor
eer tek bi tuşla kendine dispel atma macrosu fln warsa lütfen bilenler yardım etsin...[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
-aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım?
Mesaj tarihi:
self cast sağlayan bir addon kullan yada büyüden hemen sonra kendini seçmek için F1 e bas.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Mesaj tarihi:
decursive diye bi addon var. raid'deki herkesin uzerindeki curse ve disease'leri (hangisi gerekiyosa onu kullanarak) kaldirmani sagliyo. genelde MC icin sart kosulur ama pvp'de de ise yario epey[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
evet decursive kullan
her ne kadar en poison yedim mi totem atiyo olsamda
arada sirada disease icin
decursive kullanıyorum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
/script TargetLastTarget()

Virtue`nin macrosunun en sonuna bunu eklersen daha rahat edersin. Benim Bandaj icin kullandigim bu sekilde. Esc ye bastigim anda beni targetiiyor bandaja bashliyor o sirada bir onceki hedefimi targetliyor. ne hedef kaybediyorum nede kendimi secmekle ugrashiyorum. Kisaca su sekilde ;

/target hebele
/cast hede() *
/script TargetLastTarget()

* Artik rank belirtilmediginde en ust ranki kullaniyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
Bunu yapmak icin addon'a gerek yok sanirim.diyelim ki dispel buyusu(buyu dimi) 5. tus ya.alt+5 ' e basarsan hedef olarak kendini seciyorsun direkt.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
  • Yeni Oluştur...