DownTown Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 beyler şu anda lvl 57 bi buffer ım var elimde mirage sword +7 full str pauldron goblin pad goblin boot lar +7/12 str gauntlet +8/15 str helmet +7/12 str buffsız 700 canım var takılar fln hep kötü belt str 9 küpeler hepsi str 6 :D sorum şu olucak sizce böye devam edeyimmi yoksa ne gibi deişimler yapayım param fazla yok iron neck iron belt vs.. öyle şeyler alacak kadar param yok ama sizce giysileri fln hp mi yapayım yani neler yapıyım bi yardım edin plz cvp.[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yani parazit fln yiyince tek yerim ztn en ezik birinden bile :D onun için hp taksammıki diyodum[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :( bende onlar bilem yok ama hp düşüq biraz hp basıncada attack düşüyor :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 aslında +8/15hp plate giyecek kadar int e vereceksin elinede cs +7 ve smite +7 alacaksın 1.2k fln ap olur hoş olur bence[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yok öyle düşünmüyom full str kalacam ben :)[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Cs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Benim karakterde BP ama unique takı olmadan yalan oluyo bp karakterler bence...Ben iki settende yaptım KE geldiinde upgrade success leri yükselmişti direk yaptım hepsinden +8..Hem +8/15 hpler hem +8/15 strler..ama 2roc iron belt iron kolye 2we olmadan yalan BP karakteri...Şu piyasada da bu itemler 300gb falan Dies de parayı bulsan bile itemi bulmak cok zor.. bide dupe olayı var tabi alsammı almasammı arasında kalırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ?? :-)[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 chitin shield[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 o para bizde ne gezer abi toplasan 1gb param var :D[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: DownTown, 07 Ekim 2005 19:35 tarihinde demiş ki: ?? :-) bu kime?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 new[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 veya şöyle sorayım ben sizce üzerimdeki armorları nasıl yapayım yani str kalsınmı yoksa hp mi yapayım ? pk için[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 DownTown a.k.a DonaTello.. nasıl paran olmaz senin ?[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: FiReLiFe Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kardes pk icin str kalsın tavsiyem hp takı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: grandhero, 07 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki: DownTown a.k.a DonaTello.. nasıl paran olmaz senin ? la tanker ben biraz önce senden msn den bi dosya almıştım ya o kişiyim işte hani anla işte :D:D söyletme[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 master olmadan ms yi ne yapacan merek ettim de uniq siz bp yalan bidefa +8 str set bi miktarda hp giymen laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 debuffer demeyin bana ya =( parasite malice sıkıldım artıq cypher da zaten buff scrollar olmuş 300 mln bufferlı ppk yapıoz ondada adamlar paso parasite atıo nefret ettim debufferlardan[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Armorlarını hp yap, takıları str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: DownTown, 07 Ekim 2005 21:06 tarihinde demiş ki: said: grandhero, 07 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki: DownTown a.k.a DonaTello.. nasıl paran olmaz senin ? la tanker ben biraz önce senden msn den bi dosya almıştım ya o kişiyim işte hani anla işte :D:D söyletme hıı.. yalnız ben orc olan değilim :) KOKO.[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olmuyor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bencede takıları full +9 hp yap. Gerisi lazm sana. Aslında bp ye duel rol sart gibi gelio .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 herkesden farklı bi cwp wereyım ben sna.... bence ustundekılerı sat hemde hepsını ..... soora git int ol ... we ustune de bi +7 chıtın set çek hp olacak tabe... bide elıne priest cracker al sanırım +1 i 77 wuruodu tek el o +8 i en aşşa 300m dir bide elıne 40 dagger defens kalkan al.. kafalık plate wea fp farketmez 25 dagger defens ... işte benım chyperdakı priestım en kral asasin bile 400 wuruo... partie gir 1 saatte en az 2 k np kasarsın ... ama saglam adamlar lucak yane 60 + warriorlar fln neyse benım onerım bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 başlıkta debuffer yazmıştım :) bende bilirim böyle olmayı ama sevmiyom böyle olmayı :D parazit torment güümm çat çat vurmak kırmak daıtmak istiyom ortalığı uehhueueheu[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sana beramusta bi örnek vereyim dumi lvl 65 priets +8/str chitin set +8/100 dth dual diamond ironbelt wp +1 yada iron neclace +9 str küpe 174 int 158+ (159) str yetrli atack ve yaterli defensa sağlıyor charını 500 mil itemsiz 1000 mil itemli satıyordu eğer daha satamadı ise hp açığını kapatmak içn roc ve birkaç hp takı kullanabilirsin elinde de chitin veya 40 dager shield [Bu mesaj XANTOR tarafından 09 Ekim 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 pure str debuffer yalan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar