Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gene aynı soru: Shadow Priest Talentleri :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eger (sana xp verecek leveldaki) bir mob veya player a ölmeden önceki son hasari sen verirsen, yani senin hasarinla ölürse, spiritin 100% artiyor, bu da mana regenin 2x olmasi demek, ayrica 15 sn boyunca büyü yapsan bile normal regenine sahip oluyorsun[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Bence shadowform ile farm yapmak çok keyifli ama yanınızda bir de tank varsa keyfi başka oluyor hele bu kişi bir warlock ise yemede yanında yat :)
Birde tek kişi farm yaparken shaformda nasıl saldırıyorsunuz yani yanınıza gelip melee vurmasına izin veriyorsunuz başka yolu yok değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
Evet , gerçekten çok zevkli shadow form ile farm.Biz genelde iki kişi farm yapıyoruz.Ben ve mekanik sincabım :)Tek kişi saldırırken power word:pain , mind blast , mind flay atıyorum.Bunları attığımda yanıma gelmiş oluyor.Ondan sonra bazen shield açıp wandlıyorum bazen de damage vermesini izleyip sıradaki moba dalmadan önce Vampiric Embrace atıyorum :)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess
Mesaj tarihi:
inner firea 3 puan vermek bence cok gereksiz, tahminimce sana getirisi +400 armor oluyo ki ben cogu zaman 3 dakkikada bir inner fire spamlamayı unutuyorum, onun yerine shadow reach 3 le ve focused casting al bence
Mesaj tarihi:
shadow olursan 60 lvl da sadece bg lere girip pvp yaparsin kimse seni guildinde tutmaz.
ayrıca solo adam kesmeyeceksen, holy-dicipline priest bg lerde cok daha fazla puan aliyor, manası daha fazla ve manasi daha cabuk doldugu icin daha cok adama pain atabilirsin vs.

oyunu nasıl algiladigina bagli aslında
guild , grup, arkadaslik istiyorsan healer oynamayi göze alicaksin ve kabulleniceksin.
saygi duyulan birisi olarak geziceksin ortada
:)

ben şahsen benedic-anathema yi aldim, epic setlerimide tamamladigimda guild imde bana healer olarak cok ihtiyac kalmadigini gördügümde , guild master la konusup shadow a dönücem ileride, o zaman caster oynamaya baslayacagim. sayemde warlock larda daha fazla damage verir
:)

ama bu dedigimin olmasida en az 6 ay alir tum guildin setleri tamamlamasi ve alttan yeni yetisen pristlerin gelmesi gerekir.

talentlere gelince, shadow talentleri cok basittir her yere ayni talentler vardir.

benim eski denemelerimden sevdigim bi farklılık renew e 5 vermekdi.
pvp yaparken kendine renew atip baya bir heal alabiliyorsun boylece.
Mesaj tarihi:
Guild konusunda sıkıntım yok :)
PvP en fazla rank 4e kadar kasarım.
Mc Onyxia BWL falan hayaldan ibaret bana.
LBRS UBRS BRD SCHOLO VE STRAT benim çokkkkk uzun süre boyunca kapasitem :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
Hertürlü shadow build instanceda da heal eder, ama sahsen SF(shadowform) crippled bişey.
LvL alırken muhtesem. direk 5/5 spirit + MB cooldownla fazla oynamaya hacet yok, sonucta mb spam mana kaybı.
Blast/geri koşarak pain + vampiric embrace / global cd dolunca flay , blast(yada direk melee)
Pws solo yaparken yüksek mana costu nedeniyle pekte tercih etmediim bi spelldi. full mindflay(interrupt olmadan) atmak için pain ve VE curse ünü geri koşarak atmak yeterli :P

PvP de de warlock gibi item kasmadıkça anlamsız shadowform.
trispec buildler daha çok yönlü.bilmiorum SF a girip 3 spell le pvp yapmak ne kadar eglenceli geliyo.
Mesaj tarihi:
Absolut dostum şu şekilde farmla bak ben öyle yapıyorum senin de işine yara sanırım ..
Pain , yanına gelene kadar mind flay , mind blast , fear , mind flay - ölmesse bi mind blast daha..
Mesaj tarihi:
Yaa adı üstünde priest healır neymiş shadowform felan yaa priestsin kardeşim healıcaksın başka bişe yaramssın lvl 60 de holy miş pehhh en başta holy olucan yok öle shadow madow :P[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
  • Yeni Oluştur...