Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Eger (sana xp verecek leveldaki) bir mob veya player a ölmeden önceki son hasari sen verirsen, yani senin hasarinla ölürse, spiritin 100% artiyor, bu da mana regenin 2x olmasi demek, ayrica 15 sn boyunca büyü yapsan bile normal regenine sahip oluyorsun[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bence shadowform ile farm yapmak çok keyifli ama yanınızda bir de tank varsa keyfi başka oluyor hele bu kişi bir warlock ise yemede yanında yat :) Birde tek kişi farm yaparken shaformda nasıl saldırıyorsunuz yani yanınıza gelip melee vurmasına izin veriyorsunuz başka yolu yok değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Evet , gerçekten çok zevkli shadow form ile farm.Biz genelde iki kişi farm yapıyoruz.Ben ve mekanik sincabım :)Tek kişi saldırırken power word:pain , mind blast , mind flay atıyorum.Bunları attığımda yanıma gelmiş oluyor.Ondan sonra bazen shield açıp wandlıyorum bazen de damage vermesini izleyip sıradaki moba dalmadan önce Vampiric Embrace atıyorum :)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reddi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 inner firea 3 puan vermek bence cok gereksiz, tahminimce sana getirisi +400 armor oluyo ki ben cogu zaman 3 dakkikada bir inner fire spamlamayı unutuyorum, onun yerine shadow reach 3 le ve focused casting al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 shadow olursan 60 lvl da sadece bg lere girip pvp yaparsin kimse seni guildinde tutmaz. ayrıca solo adam kesmeyeceksen, holy-dicipline priest bg lerde cok daha fazla puan aliyor, manası daha fazla ve manasi daha cabuk doldugu icin daha cok adama pain atabilirsin vs. oyunu nasıl algiladigina bagli aslında guild , grup, arkadaslik istiyorsan healer oynamayi göze alicaksin ve kabulleniceksin. saygi duyulan birisi olarak geziceksin ortada :) ben şahsen benedic-anathema yi aldim, epic setlerimide tamamladigimda guild imde bana healer olarak cok ihtiyac kalmadigini gördügümde , guild master la konusup shadow a dönücem ileride, o zaman caster oynamaya baslayacagim. sayemde warlock larda daha fazla damage verir :) ama bu dedigimin olmasida en az 6 ay alir tum guildin setleri tamamlamasi ve alttan yeni yetisen pristlerin gelmesi gerekir. talentlere gelince, shadow talentleri cok basittir her yere ayni talentler vardir. benim eski denemelerimden sevdigim bi farklılık renew e 5 vermekdi. pvp yaparken kendine renew atip baya bir heal alabiliyorsun boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Guild konusunda sıkıntım yok :) PvP en fazla rank 4e kadar kasarım. Mc Onyxia BWL falan hayaldan ibaret bana. LBRS UBRS BRD SCHOLO VE STRAT benim çokkkkk uzun süre boyunca kapasitem :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 acele etme o zaman. cok cabuk bitiyo o inst.'lar sikilirsin sonra.. agardan yavas yavas oyna, soyle sindire sindire http://www.geocities.com/unknownfrank/gear/priest.html[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 08 Ekim 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hertürlü shadow build instanceda da heal eder, ama sahsen SF(shadowform) crippled bişey. LvL alırken muhtesem. direk 5/5 spirit + MB cooldownla fazla oynamaya hacet yok, sonucta mb spam mana kaybı. Blast/geri koşarak pain + vampiric embrace / global cd dolunca flay , blast(yada direk melee) Pws solo yaparken yüksek mana costu nedeniyle pekte tercih etmediim bi spelldi. full mindflay(interrupt olmadan) atmak için pain ve VE curse ünü geri koşarak atmak yeterli :P PvP de de warlock gibi item kasmadıkça anlamsız shadowform. trispec buildler daha çok yönlü.bilmiorum SF a girip 3 spell le pvp yapmak ne kadar eglenceli geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Absolut dostum şu şekilde farmla bak ben öyle yapıyorum senin de işine yara sanırım .. Pain , yanına gelene kadar mind flay , mind blast , fear , mind flay - ölmesse bi mind blast daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yada interrupt olmaması icin büyülerin inner fire yerine focused casting al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hehe yalnız bişe dikkatimi cekti o linkte, priest gear'ı diye robe of the archmage koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Yaa adı üstünde priest healır neymiş shadowform felan yaa priestsin kardeşim healıcaksın başka bişe yaramssın lvl 60 de holy miş pehhh en başta holy olucan yok öle shadow madow :P[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Face hariç hepsini açın talentlerden. Kalan pointleride disc e yatırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar