Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Evet g başlarkene holy olan hayallerim shadowa döndü :) Farmlamak çok can sıkıcıymış holy ile. :) Öncelikle talent ayarları hakkındaki fikirlerinizi tavsiyelerinizi alayım. PvP serverında değilim ve çok PvP yapan biride değilim yani amaç bir an önce 60 olmak o yüzden shadow seçiyorum. Bu ayarlar ile Maraudon, Scholo, Strat, LBRS, UBRSde sıkıntı yaşar mıyım? Discipline Talents (18 points) Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%. Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%. Mental Agility - 5/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%. Improved Inner Fire - 3/3 points Increases the effects of your Inner Fire spell by 45%. Holy Talents (0 points) Shadow Talents (33 points) Blackout - 5/5 points Gives your Shadow damage spells a 10% chance to stun the target for 3 seconds. Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 seconds. Shadow Focus - 3/5 points Reduces your target's chance to resist your Shadow spells by 6%. Improved Mind Blast - 5/5 points Reduces the cooldown of your Mind Blast spell by 2.5 seconds. Improved Psychic Scream - 2/2 points Reduces the cooldown of your Psychic Scream spell by 4 seconds. Mind Flay - 1/1 points Assault the target's mind with Shadow energy, causing 75 damage over 3 seconds and slowing the target to 50% of their movement speed. Shadow Reach - 2/3 points Increases the range of your Shadow damage spells by 13%. Vampiric Embrace - 1/1 points Afflicts your target with Shadow energy that causes all party members to be healed for 20% of any Shadow damage you deal for 1 minute. Silence - 1/1 points Silence the target, preventing them from casting spells for 5 seconds. Shadow Weaving - 5/5 points Your Shadow damage spells have a 100% chance to cause your target to be vulnerable to Shadow damage. This vulnerability increases the Shadow damage dealt to your target by 3% and lasts 15 seconds. Stacks up to 5 times. Darkness - 5/5 points Increases your Shadow spell damage by 10%. Shadowform - 1/1 points Assume a Shadowform, increasing your Shadow damage by 15% and reducing Physical damage done to you by 15%. However, you may only cast Shadow and Discipline spells while in this form.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 absolut konu disina actin ama :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Wow mu bu? Ben de okuyorum bu ne diye...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Baba yanlış yere açtıın :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hahah bende görsel sanatlara açmıştım bikeresinde[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Owwww hehehe gaza gelmişim bi anda :) Kusura bakmayın YETKİLİİİİİ YETKİLİİİİİİİ bi GEL evladım [Bu mesaj Absolut tarafından 06 Ekim 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ahhahah ben de konu dısı die okuorum[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben de iki saattir anlamaya çalışıorum olayı[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Ben buyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kucağında iki bebeyle forum kurcalarsan olacağı bu :-p[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ehehehe oda doğru :D[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 eheh bende konu dıısnda gorunce geyik biseyler sandım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Teyyttt leyyn bi hata yaptık işte :) Gördüğünüz gibi ben bile hata yapabiliyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Sen bile? ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 tu kaka =)) bende yazıya dalmısım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Priest talentlerinden pek anlamam ama cogu arkim lvl 60 oldugu zaman holy e gecti yoksa holy skill olmadan gayet iyilerdi scholo da stratta falan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Geldim baba pati. edik: geldim de yanlış yere taşıdım lol, neyse düzelttik şimdi [Bu mesaj Nefr tarafından 06 Ekim 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 heheh bir an çok korktum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 zavalli topic,basına gelmeyen kalmadı:P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. [Bu mesaj dory tarafından 06 Ekim 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 topic mahvoldu bi oraya bi buraya :([signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 cevirme bence. holy kal. pvp server'inda olsan bile holy kal. anliyorum solo takilarak lvl 60 olmak istiyosun ama lvl60 olduktan bi sure sonra yine holy'e donmek isteyeceksin, sinirini bozan birileri cikacak. onun icin hic degistirme. instance'lara girerek exp topla. olmadi yanina bi mage bul. o aoe'lesin sen shield'la destek ver, iki kisi exp alin, daha cabuk oluyo. (ya da warlock tabi) (verdigin built'te imp Mind Blast'i 5/5 vermissin, bunu 3'e dusurup diger 2 point'i shadow focus'a ver. solo yaparken mob'a MB nuke'lemeyeceksin, mana'n biter, su icerken zaman kaybedersin. ben genelde 1MB 1MF 1SW:P yapiyorum, sonrasini shield acip wand'la dusuruyodum (tabi SW:P ile beraber...). bu sure icinde mana regen oluyodu, durmadan devam ediyodun. inner fire'a ve mental agi.'ye vermek yerine spirit tap'e ver ki mana regen cabuk olsun... tabi bunlarin hepsi eger sadece 60 olana kadar shadow'la oynayacaksan. 60'tan sonra spirit tap'in anlami kalmiyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Benim düşüncem herşeyden önce Blackout yerine farm hızını büyük ölçüde etkileyen Spirit Tap'a vermelisin.Mental Agility'e 5 puan yerine 2 puan verip diğer 3 puanı Martyrdom ve Focused Casting'e verebilirsin.[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Holy ile PvP yapan insan durumun igrencligini kavrayabilir sadece, millet pvp yapiyor siz healliyorsunuz ve cidden zevksiz birsey yani. PvP yapan adam shadow olsun :) Ben holy den memnunum pvp ile isim olmadigindan priestimle, gayet güzel gidiyor benedictionimi da aldim sonunda :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 shadow reachi 3le abi mind flayin rangei çok önemli pvp de ve pek tabi bi çok diger shadow spellerin de.. şu an ben de priest kasıyorum inan bana rogue kadar hızlı farm yapıyorum ve kesinlikle ölmüyorum pvm de .. Sprit tap olaganüstü bişi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Evet, shadow priest kadar hizli farm yapan class yoktur heralde[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 spirit tap tam olarak neye yariyor anliyamadim bi turlu[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar