ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 malesef adını hatırlayamıyorum oyunun ama yaz aylarında trgamer da okumustum. Birkac ipucu vermeye calısacagım. Sid meier'in oyunuydu sanırım , civilization havasındaydı ama bunda benim ilgimi en cok ceken sey dunyanın ilk zamanlarından basliycak olmasıydı. ilk zaman derken su kadar ilk zaman daha suda yasamaya baslamıs tek hucreli canlıları yonetmeye ve gelistirmeye baslicaktık , hersey bizim dogrultumuzda ilerleyerekten insanlar olusacaktı snra da gene kendi dogrultumuzda geliseceklerdi. Herkesin farklı dunyaları olucaktı ve bu world save'ler cok kucuk yer kapladıgı icin birbirimize goturup bak bunu da ben yarattım muhabbeti yapılabilecekti falan filan. Bu oyunu duyan ve adnı bilen varsa yardımcı olaiblir mi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Spore galiba. Ama Sid Meier'in değil diye biliyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sim earth gibi bir oyun sanırım ama sim earth oldukça eski :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sandbox of god değil sanırım?.. :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Oyun henüz çıkmadıysa büyük ihtimalle Spore'dur. Teması uyuyo çünkü.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 evolution? böyle çiftleştirip evrimleştirip abidik gubidik canlılar yapıyoduk... hatta discovery channel yapmıştı galiba.[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: nileppezdel, 06 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Oyun henüz çıkmadıysa büyük ihtimalle Spore'dur. Teması uyuyo çünkü. eet spore olmalı .. Sid meier diye salladım ama ona yakın birileri yapıcaktı oyunu. Daha cıkmadı bu arada.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 The Sims'i yaratan adamdı galiba ya. Çıksa da alsak.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 will wright'ın oyunu spore.. daha çıkmadı ne zaman çıkıcaada belli diil sanırım[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hah tamam eet o arkadasın oyunuydu .. Tam olarak ne zmn cıkacagı belli degil gercekten de bu insanı uzuyor yani. 2006 sonbaharı deniyor oahha .. sitesi de varmıs www.spore.ea.com[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! [Bu mesaj ZeuZ tarafından 07 Ekim 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bulunamıyor diyo site için[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Adres hatalı.. Buradan siteye ulaşabilirsiniz[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Çok hoş bir oyun ya. Server ücreti çok olmazsa alırım. Single player modu da yapsalar hoş olurdu bence...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bu oyun "Spore" diye biliyorum. Yalnız Spore'da normal ibir insanı yönetmek mümkün olmayacak oyun sadece tek hücreli daha ilerleyen sürelerde cok-hücreli üniteleri üretmemize hak tanıyacak diye okumustum sanırım bir yerde. Oyunun fikir babası ve yapımcısı Peter Molyneux diye hatırlıyorum. Genelde enteresan fikirler hep ondan cıkar, yanlış da biliyor olabilirim.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war." Burning Legion - Invadoria Night-elf Hunter, Glebriwyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aaa single player degil mi bu ? Ben single player biliyordum bunu tüh ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ya işte diyor ya başka oyuncuların yaratıklarıyla ve imparatorluklarıyla savaşacağız diye. Ama sanırım yapay zekaya karşı bir de single player modu olucak.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eh benim bildigim , bu yarattıgımız dunyalarının save dosyaları 300-500 kb arasında mı ne degisicekmis yani bayaa bi dusuk olucakmıs .. O yuzden mesela kendi dunyamızı save edip arkadasın bilgisayarına yollayabilme vs. vs muhabbeti cok rahat ve kolay olucakmıs. Bunlara ek olarak dedigin gibi aynı fifa online tadında bir spore online muhabbeti de olabilir tabi. Ben iyice helecanlandım bunnarı anlatırken :p[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 spore cok iyi oyun olacak[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar