guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Evt bu konu çok konusuldu arattım kesin bir yanıt yok. İnternet Bağlantı Paylaşımı nı (98se) devre dışı bırakmadan server a nasıl internet üzerinden player alınır. Kesin bir cevap bulamadım uzun süredir. Ağ üzerinde oynamalar yaptım ya nete girimiyor ya server a.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Router diye bi cihaz vardı, pek bi bilgim yok.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Router denen cihaz ile baglantıyı direk aga verirsin böylece ana makine olayı yok olur. router ile direk paylaşım yaparsın bu yüzden hiç bir şekilde server a girilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bak iki makine birbirine bağlıyken gerekli ip ayarları yapılıysa makineler birbirini görürü ve oyun oynayabilirsin ama ikisini birden internete sokamazsın bunun içinde ayrıca ufak bi program kurman gerekiyo(sanırım bu program zaten windows un içinde mevcuttu onu tam hatırlayamıyorum)ikisinide hatasız kurduktan sonra sorunun hallolur.Sana şöyle bi tavsiyede bulunim ağ kurmaktan anlayan birinden yardım alırsan onlar halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Sorun Su ki Ağ kurmak değil derdim iki makinemde sorunsuz şekilde nete bağlanıyor. Sorun bir makineden Ftp, İrc, Sphere veya başka bir server kurdugum da internet üzerinden girilememesi firewall yok port lar açık bir port scanner ile taradıgımda açık port u görebiliyorum. fakat internet üzerinde server lara giriş yapılamıyor o dediğin windows un içindeki paylaşım programı internet bağlantı paylaşımı yüklü Not : İnternet Bağlantı Paylaşımı devre dışı bırakıldıgı zaman sorunsuz giriş yapılıyor. cevap alamadım alamicam sanırım bir cevap ben buldum ama uğraşmak gerekecek. Buradan Benim Gibi Aynı Sorunu Yaşayan Arkadaşlara; İnternet Bağlantı Paylaşımı Yerine Bir Proxy Programı Kullanın Proxy Sayesinde Sorunsuzca Girebilir Arkadaşlarınız serverinize. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 www.ipadresimne.com gerçek ip adresine bak öyle dene[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 :) o kadar yazdık anlatamadık :D Bağlantı Paylaşımını kapatınca giriliyor ip yanlış olsa girilirmi ayrıca her iki makineninde ip si aynı cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 her iki makininde ip si aynı cıkıyor paylaşım yokken giriliyor sence ip mi yanlış dostum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Baglantı Paylasımı Olan Bir Makinada Girmenin Bir Yolu Yok Bildigim Kadariyla Bu ısi Sadece NAT Destegi Olan Bir Router la Yapabilirsin.. Router ın Config Sayfasına(veya telnet) e girersin su porta gelen istekleri 192.168.1.1(server ip) ye yonlendir dersin olur biter yada daha gelismis bir sekilde linux makinan varsa linuxten paylasim veririsin aynı sekilde linuxten portmap yaparsın serverına girer boylece routera gerek kalmaz ms ortaminda portmap yapılıyordur kesin ama nasıl yapıldıgı konusunda bilgim yok.. en Rahat Ve Benim Zamanında Kullandıgım Router yontemidir...[hline]Absolute & Lonely.... [Bu mesaj Kobe tarafından 26 July 2003 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Oh be bilen birini görmek güzel. :) dier arkadaslar hakketen olay böyle yani cok sordum cok aradım ftp irc sphere http neler neler yaptım hep elimde patladı :) sonunda port map ı düşünüyorum aceba varmıdır. suan proxy yaptım ve oda ne calısıyor hem net hem server evt olabiliyor. tek sorun proxy cache tutuyor sayfayı güncellemiyor ben bu attıgım post u görebilmek için proxy i kapatmam gerekiyor mesela ama ayarı var bütük ihtimalle saolun herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Oh be bilen birini görmek güzel. :) dier arkadaslar hakketen olay böyle yani cok sordum cok aradım ftp irc sphere http neler neler yaptım hep elimde patladı :) sonunda port map ı düşünüyorum aceba varmıdır. suan proxy yaptım ve oda ne calısıyor hem net hem server evt olabiliyor. tek sorun proxy cache tutuyor sayfayı güncellemiyor ben bu attıgım post u görebilmek için proxy i kapatmam gerekiyor mesela ama ayarı var bütük ihtimalle saolun herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ya git netten winroute pro yu indir.. internete bağlandığın ethernet cardının ayarlarında winroute programında nat seçeneğini enable ediceksin.. ondan sonra bilgisayarlara stabil ip wer mutlaka 192.168.0.1 ve 0.2 çok uygun. her zaman ana makineden kur serverı sonra logine diğer networkteki makine 0.1 olan ipyi yazıcak port 2593 flndır sanırım tam hatırlamıyorum şimdi. netten bağlanmak siteyenler ise senin nete çıktığın ipni yazıcaklar logine.. bu akdar basittir bu ne kasıyosunuz..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 yavrum bee :) nerdeydin bugune kadar?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 peki irc de flm sorun cıkmazmı? irc içindemi proxy yazacaz. yada ftp çıkışı telnet cıkışı telnetin proxy si yok sanırım vs vs[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ben serverimde router kullanıyorum ayrıva networkumda sorun yok. sanırım sizde bunu istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar