dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kendin bak.. ek$i Sözlük[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Orijinal bir fikir ve ardından gelen para. Yaratıcı ol parayı kap. bence haketti adam sonuna kadar valla. Yonja'da ilk çıktıgında yoktu benzer bir site. Şimdi onlar da parayı kırıyo. Böyle şeyler düşünüp faaliyete gecirmek lazım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 pati varken ekşiye ne gerek var bir aralar iyibir okuyuduydum yazar olmayıda hiç düşünmedim ama epey saçma şeyi üt üste okuyunca ne oluyoz diyip bırakmıştım okumayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 pati ile ekşiyi karşılaştırmak :?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yoo sadece ekşinin götü kalktı o kadar yoksa çok birşey değil.Baktılar yoğun istek var yazar olmak için bunlarda bi süre almadı sonra naz etmeye başladı diğerleri bu sözlükte şımardı böyle oldu.Çok bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 En son 2004 mayısta aldılar sanırım sonra bide çaylakların hepsini yazar yaptılar 25-30bin yazar oldu uçura uçura 10 bin kişi kalmış. Ki o 10bin kişininde çoğunun 100 entry si bile yok yakında açarlar alımı gene.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar