deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Evangelion'un tüm serisini nerden nasl bulabilirim? Bu arada hiç torrent kullanmadım.O konuyu da bir açıklarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Sushibar Bir süredir database yenhiliyorlardı ama açık olması lazım şu sıra. Ben oradan indirmiştim.[signature][hline]Bu imza yarım saat içinde kendini yokedeceğini düşünmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bence direk bulursan yenilenmiş dvd versiyonu çek eskilerle hiç uraşma.Sesler filan yenide baya güzel olmuş.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sushibar super siteymiş, emulela uğraşmaktan bıkmıştım, ii oldu valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hakikaten süperdir :)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hmm güzel siteymiş umarım hepsini indirmeden kapanmaz :) anime izlicem fiyuvvv. Ama pop-up mudur nedir her linkte cırt die cıkıo gel kumar oyna die.Vurcan kafalarına aptal olcaklar sinirlendim şimdi gırrrr.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Sana Ad-watch öneririm. Ad-Aware ek programı gibi bir şey. Ad-Aware hala yüklüyse Ad-Watch sayesinde. Pop-upları güzel yakalıyor program. Ama şimdi hakkını yememeli o reklamlarında çıkması gerek. Adamlar ücretsiz servis sağlıyorlar yardımlar ve reklam paralarıyla.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Site hakkaten güzelmiş.:)[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Evangelion'un yenilenmiş DVD versiyonu Renewall'in (17 CD) bir önceki versiyona (9 CD) getirdikleri : -Kesilmemiş tüm sahnelerle Yönetmenin Kurgusu -Alternatif Dublaj Opsiyonu -Yönetmen Hideoki Anno'nun bizzat sesli bölüm yorumları Kısacası edinilmesi olmazsa olmaz bir set ile Evangelion yeniden adından bir süre daha söz ettirecek gibi.Tek eksi şu an bir önceki versiyon için hazırlanmış güncel Türkçe altyazının (by Akuma Blade versiyonu) sonradan hazırlanan Renewall'a uyumsuz olması , ama yakın zamanda sil baştan bir altyazı çalışması çalışması başlayacak ve onu da sizlere sunmaktan gurur duyacağız.Renewall'ın hatırına tekrar Evangelion izlemeden önce EVANGELION TERMİNOLOJİSİ REHBERİ'ni edinirsiniz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar