Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emre belözoğlu:'son 4-5 yılda GS nin en iyi başkanı canaydındır'


tony_montana

Öne çıkan mesajlar

emre belözoğlu çıkmış son 4-5 yılın en iyi başkanı canaydın diyor yahu sen nerden biliyosun kardeşim en iyi yönetimi ne cansun döneminde vardın ne canaydın yönetiminde amacın ne, sen değil miydin bizi satıp okan buruk denen herife uyup bize tek kuruş para kazandırmadan intere giden sağlıklı yaşam için spor yapmıyoruz diyerek nolduğunu açık açık belli eden,gs liyim ben deyip de fb yi kullanacak kadar düşüp de kendine transfer piyasası yaratan, fb ye kaptırdığımız 2000-2001 senesindeki şampiyonlukta ayağını toplara sokmayan(meğer nedeni italyaya gidecek olmanmış) yazıklar olsun sana emre belözoğlu bi de utanmadan GS yi düşünen başkan demişsin sen bizi çok mu düşündün sanki de bedavaya transfer oldun birkez daha yazıklar olsun sana her şey için...[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar

[Bu mesaj tony_montana tarafından 07 Ekim 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ok[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bencede en iyi başkan canaydın.

Diğerleri hep klube yükledi.Tüm faturayı şimdi canaydın ödüyor.
bütün borçlar canaydının üstüne kaldı.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

canaydın kişlik bakımından iyi bi başkan.emre de onu diyo zaten :)

ama kişiligi dogrulugu bize piresin gelmesini.kupaların gelmesini.yeni stadlar vs getirmio

karaktersiz şerefsiz olsun ama isteklerimizi yapsın.6-0 da golleri alkışlayan adam lazım degil bize[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 07 Ekim 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
canaydın kişlik bakımından iyi bi başkan.emre de onu diyo zaten :)

ama kişiligi dogrulugu bize piresin gelmesini.kupaların gelmesini.yeni stadlar vs getirmio

karaktersiz şerefsiz olsun ama isteklerimizi yapsın.6-0 da golleri alkışlayan adam lazım degil bize



+ 1


EN UYUZ BAŞKAN BİZİM BAŞKAN
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kisiye gore degisen bi durum oldugu icin emreninde canaydını en iyi baskan olarak gormesine sasılcak bisey yok.sana gore olmayabilir ama emreye gore oyleymis.gorusunu belirtmis.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 07 Ekim 2005 19:11 tarihinde demiş ki:

karaktersiz şerefsiz olsun ama isteklerimizi yapsın.


katilmiyorum . marsilyanin bernard tapie si gibi baskan mi istiyorsun ?

said:
Diablo, 07 Ekim 2005 19:11 tarihinde demiş ki: 6-0 da golleri alkışlayan adam lazım degil bize


bana oyle baskan lazim . savasa degil mac izlemeye gidiyoruz . 6 yerken alkisliyorsam 5 atarkende alkislanmak isterim gayette guzel .

canaydini savunmuyorum ama gecen gazetelerde cikan yazidan sonra biraz dusunmek lazim aslinda .

suren ve cansunun da kullandigi ortak kredi hesabi simdi canaydina patladi . ya klupten ya cebimden odeyecegim diyor adam 20 milyon dolari . klupte olmadigina gore ...

ilginc kizim mi sevim mi karar veremedim .

idari konularda hatalari var ama . transfer ha keza .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Özhan Canaydın elinden geleni yapmıştır,nitekim elinden hiçbirşey gelmemesi ayrı bir detaydır.Ha,elinden birşey gelen,parası olan,"Ben bu takımı kalkındırırım" diyen biride çıkmadığından,elimizdekinin en iyisi bu, 0>-1.

Ayrıca,Emre'nin bu sözleri söylemesi hiç birşeyi değiştirmez,boş,sebepsiz yere konuşmuş.Sen takımı satışlara getirmişsin,taraftar bi kaşık suda boğacak hala bıdı bıdı...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 07 Ekim 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
fayır palay adına başkan özhan canaydın 10 numara

Fair play ile de herşey yürümüyor be hocam.

Özhan Canaydın'ı seviyorum o ayrı robot falan ama seviyorum.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Robot mu, az pudralasan zombi filminde oynar yav.

O değil de, Aydemir Akbaş'ın flash'taki Geri 4lü programında bi lafı vardı(Geri Dörtlü de nasıl isimse, ben olsam hayatta çıkmazdım o programa):
"Adamlar Anelka'yı aldılar dünyanın formasını sattılar, bizimkiler süper kupayı aldılar , bi atlet satamadılar."[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GS a gelen her baskan Gs i somurdu parasını aldı daha cok borca sokup gitti..canaydın bole bisi yapmıyo bu yuzden iyi :) parası olsa yapar mıydı oarasını bilemeyiz :) ama klubu gelistirmek adına da bisi yapmıyo bu yuzden cok iyi diyemeyiz..gs uefa sampiyonu oldugunda devlet hazineden para verdi klube gecenin bu saatinde tam hatırlıyamadım ama Faruk suren di galba adam cebe attı parayı gitti..gs o paralarla iyi yatırımlar yapsaydı FB kadar olmasada cok ileri bi seviyeye gelirdi klup..klup diyorum direk b@b biz uefa kupasını aldık k3nk ezik FB muhabbetine girmeyin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 08 Ekim 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
@huun:

o alkışladı noldu.aziz 5 yediginde alkışladımı.yani bu ligde iyi başkan güzel başkan dürüst başkan olunca hiç bişi yapamıosun


o aziz in karakteridir . dusunuyorum tasiniyorum 6 da yese 16 da yese bir takimin baskani olsam benzer sekilde davranirdim herhalde .

ayrica durust davranma konusunda sana katilmiyorum . durust kalan bir insan zaten basarabilecegi en onemli seyi basarmistir benim gozumde . durust olmadan sampiyonlar ligini 10 kere pespese kazansan ne olacak kazanmasan ne olacak .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne soylerseniz soyleyin ama adam galatasaray ın en zor döneminde görev alıyo ve taşın altına elini sokuyo. hataları yokmu mutlaka vardır benden daha iyi bilirsiniz ancak herkesin hataları oluyo. bu kadar eleştri bu kadar zorluğa rağmen bırakıp kaçmıyo elinden geldiğince savaşıyo, galatasaray ı sevdiği ortada biri bence. hakkında herkes o kadar ağır konusuyoki başkası olsa şimdiye çoktan kaçıp gitmişti. süleyman seba dan sonra belkide türkiye nin gördüğü en beyefendi futbol adamı.

en azından dışarıdan buşekilde gözüküyo[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...