civciv Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ılk once slm larımı ıletıyorum benım server ımda newbie duangen yaptım kafesler ıcındekı yaratıklar kafasına gore cıkıp gezıyorlar yardım edersenzı sevnırım. ha ununtmadan axis den koyuyorun spawnları sethomdist 1 yapıyorum sethome yapıyorum ama ne yazıkkı olmuyor neden acaba bıde bazı spawnlar oldukten sonra bıda cıkmıyor yardım cı olursanız sevnırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 .xhomedist, .xhome gibi komutlar targetladigin yaratik icin gecerlidir, spawn icin degil. Spawni koyarken ordaki max dist kutusuna 1 yazip Init dersen 1 kareden fazla dolasmazlar. (0 yaparsan serbest dolasirlar, yerlerinde kalmazlar)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 baggio sana cok tesekkur ederım oldu denedım de bıre senden bır ıstegım olabılırmı acaba bana guild stone orjinal degıl yanı guzel bırde guıild ısmının yazması ıcın scrıpt ıstıyorum zahmet olmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 http://www.pepelek.com/scripts/showscript.php?no=248 veya http://www.pepelek.com/scripts/showscript.php?no=215 adreslerinden indir o scriptleri, onlar sayesinde homedist, max spawn,vs.. sini ayarlıyon ve öldükten sora kristaller sayesinde çıkıyor. Axis' de de oluyordu sanırım [Bu mesaj flyblast tarafından 22 Şubat 2003 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 birader her ıkı sıteyede ulasılamıyor.ama ılgılendıgın ıcın saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 O zaman paticik.com' un script arşivinden "spawner" diye arat bulabilirsin.[hline]Tıklamaaa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar