MagicGladiator Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yenice geLdi cok hosuma gitti paylasayım dedim >>bu yazıyı okumanız sadece 30 saniyenizi alacak, ve sonunda hayata ve ilişkilere bakış açınız değişecek. >> >> Ileri derecede hasta iki adam ayni hastane odasındaydılar. >>Adamlardan birinin her öğleden sonra 1 saatliğine oturmasına izin >> >>veriliyordu, cigerlerindeki suyun süzülmesi için. Bu hastanin yatagi odadaki tek >> pencerenin tam yanindaydi. Diger hasta ise hep sırtüstü yatmak >>zorundaydı. Bu iki hasta saatlerce birbiriyle konuşur, eşlerini, ailelerini, evlerini, işlerini, askerlik anılarını, tatilde >>gittikleri yerleri >>anlatirlardi birbirlerine. Pencerenin yanindaki hasta, her öğleden >> >>sonra oturmasina izin verdikleri >> saati diger hastaya pencereden gorebildiklerini anlatarak >>geciriyordu. diger hasta hep bir sonraki gunu iple cekmeye basladi, >> >>dışarıdaki renkli ve hareketli dünyayı dinlemek için. Pencere, >> icinde cok güzel bir göl olan parka bakıyordu. Ördekler ve kuğular >> >>gölde yuzerken cocuklar model bot'larini suda yuzduruyorlardi. Genc asiklar, gokkusaginin tum renklerindeki ciceklerin arasinda kol kola dolasiyorlardi. Ulu agaclar etrafi susluyor, uzaktan sehrin silueti gorunebiliyordu. Pencere kenarindaki adam bunlari muhtesem bir >> detayla anlatirken, odanin diger ucunda yatan adam gozlerini kapar ve >> >>bu muhtesem manzarayi hayalinde canlandirirdi. Sicak bir ogleden sonra, pencerenin yanindaki adam gecmekte olan bir senlik alayini tarif etti. Diger adam bando seslerini duyamasa bile hayalinde >> canlandirabiliyordu, pencere kenarindaki adamin >>tasviriyle. Gunler ve haftalar gecti. Bir sabah banyo >>yaptirmak icin su getiren gunduzcu hemsire pencere kenarinda yatan >> >>hastanin cansiz bedeniniyle >> karsilasti: uykusunda, huzur icinde ölmüştü. Hüzünlendi, hastane >>gorevlilerini cesedi disari >>tasimalari icin çagirdi. Uygun zaman gectigine kanaat getirir >>getirmez, diger hasta pencerenin kenarindaki yataga tasinmasinin mumkun olup olamayacagini sordu. Hemsire memnuniyetle >>istegini yerine getirdi, hastanin rahat oldugundan emin olduktan sonra onu yalniz birakti. Yavasca, duydugu aciya aldirmadan, bir dirseğine yaslanarak disaridaki dunyaya bakmak uzere yatagindan >>dogruldu adam. Sonunda, disariyi kendi gozleriyle gorme zevkini >>yasayabilecekti. Pencereden disari bakabilmek icin yavasca donmeye >> >>zorladi kendisini. Pencere, boş bir duvara bakiyordu. Adam >> hemsireye, vefat eden oda arkadasinin pencerenin disinda gorunen >> >>harika seylerden bahsetmesine sebep olan şeyin ne olabilecegini >> sordu. Hemsirenin cevabı, ölen adamin kör oldugu ve pencerenin >>onundeki duvarı görmediğiydi. "Sanirim seni cesaretlendirmek >>istedi" dedi. >>Epilog: Diger insanlari mutlu etmek cok buyuk mutluluk getirir, >>kendi durumunuz ne olursa olsun. >>Paylasilan dertler yarisi kadar üzüntü verir, paylaşılan >>multuluklar ise iki katı artar. Kendinizi >>zengin hissetmek istiyorsanız, sahip olduğunuz ve paranın satın >>alamayacağı her şeyi paylaşın. >>Bu gün bize bir hediyedir. Bu yazının kaynağı bilinmiyor, fakat >>okuyan herkese mutluluk getirecektir. Mektubu elinizde tutmayın. Iyi >> >>şans dilediğiniz tüm arkadaşlarınıza iletin.[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 biliyodum bunu zaten ama yine de okurken duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Yıllardır bildiğim güzel bir hikaye :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ayrı bi topic acmıyayım buda tuz goLu faciası :D [spo1=Okuyun lutfen]>>Asagidaki yazi alintidir.... >>Asagidaki bilgiler maalesef dogru. >>Turkiye neden kanserden kiriliyor..' diye soruyoruz..? >>Tuz Gölü, Van Gölü'nden sonra ülkemizdeki ikinci büyük gölüdür... Uzunlugu 80 kilometre kadar olan Tuz Gölü'nün genisligi 48 kilometreyi bulur... >>Genis bir alani kapsamasina karsilik çok sığ bir göldür... >>Dünyanin en tuzlu göllerinden biridir... Litresinde 329 gram gibiçok yüksek oranda tuz ihtiva etmektedir... >>Gölün bu özelligini degerlendirerek tuz elde etmek amaciyla kiyilarinda çok sayida tuzla kurulmustur... >>Bu tuzlalardan elde edilen tuz Türkiye'nin gereksinimi olan tuzun büyük bölümünü karsilamaktadir... >>Türkiye'nin oldukça kurak bir yerinde yer almasi nedeni ile bu sığ bölgelerde çok yogun bir sekilde buharlasma görülür... >>Dogu kismindaki körfez disinda tümüyle kuruyan gölün tabaninda, kalinligi yer yer 30 santimetreyi bulan >>mevsimlik bir tuz katmani olusmaktadir... >>Tuz Gölü'nün en derin yeri sadece 2metredir.Öteki kesimlerin derinligi sadece santimetrelerle ölçülebilmektedir >>Göle dökülen en önemli akarsular "Peçenekozu Deresi" ile "Melendiz Çayi"dir. >>Cografya>>>bilgileri aynen böyle diyor. >>Cografya bilgilerine girmemis aci gerçek ise sudur: Tuz gölüne dökülen en büyük akarsu Konya' nin sehir kanalizasyonudur... >>Çumra yönüne verilen kanalizasyon bu dogrultu>> > üzerinden maalesef herhangi bir aritmaya tabi tutulmadan dogrudan Tuz Gölü'ne >>akitilmaktadir... >>Bir milyonu geçen sehir nüfusunun sanayi artiklarini da tasiyan sehir kanalizasyonu bizlere iyotlu ya da iyotsuz tuz olarak geri dönmektedir. Bu faciaya dur demek ve tuzun kokmasina firsat vermemek için her sorumlu vatandasin üzerine düsen görevi yerine getirmesi gerektigi inanci ile bu mesaji >>ulasabilecegimiz her kisiye gönderelim ve ilgilileri göreve davet edelim... >>Yoksa hepimizin yemeginde Konyalilarin katkisi olmaya devam edecek.." >> >> >>Yrd. Doc. Dr. MUSTAFA DURAN >> >>PAMUKKALE UNIVERSITESI >>FEN-EDEBIYAT FAK BIYOLOJI BOL. >>20017 DENIZLI >>TEL:+90 258 2134030-1178 >>CEP:05334361297 >>FAX:+90 258 2125546[/spo][signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bana böyle msj lar gelio anlamı ne?[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aha ya tuz gölü olayı cidden bir facia[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 demek ki yavaş okuyorsun :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: unrealdimension, 08 Ekim 2005 15:08 tarihinde demiş ki: Yalnız okumak 30 saniyeden fazla zaman aldı :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gerçekten güzel banada geldi bu mail[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com HİZMETİNİZDE!:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Tuz gölü :-)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Yoksa hepimizin yemeğinde "Konyalıların katkısı" olmaya devam edecek. Yıkıldım ya süper :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Valla acayip duygulandim ben ilk defa boyle bi mail okudum gerçekten çok güzelmiş..Anlatamıyorum.[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 *!duygulanır*[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aynı yazıyı az önce okudum[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 30 saniye diyipte sallamasaydı bari, duygulanmadım hergün böyle mailler geliyor...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 güzel de evet böle 46595 tane mail gördüm ve 31 saniye sürdü okuması >:( neyse neyse, gerçekten gene de duygu dolu. :_([signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bunu ben 9-10 sene önce babamdan duydum. O zamanlar böyle forward mailler varsa normal ama ben psikodrama eğitiminde kullanılan bir hikaye diye biliyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ?????? ne alaka, yanlış yere yolladı galiba. biz buna wow'da "sorry, wrong chat" dioruz :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Doğru yere yolladı, aşağıda bi spoilerda tuz gölü yazısı var. Orayı okursan anlarsın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Sonuç SPAM öldürür (ve ben de SPAM yapanları öldürürüm)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aha :D özür... spoileri okumuştum yazmadan önce de ayıkamadım.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bu yazı da ne menem bişeymiş ne duygusalı ya psikodram mış hıh yerim böle psikodramı ben ilk yazıyı sallayın da ben şu konyalı olayına kıllandım var mıdır aslı yoksa yine sallama bişey mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Güzel mail ama sanki sonunda bu maili 10 kişiye gönderin türünden bişiler eksik.Sanırım buraya yazılırken kesilmiş.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 konyalıların katkısı lafı güzel olmuş bence. etkileyici bir bitiş. yani o cümleye kadar hiç iğrenmemiştim.[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Gerçekten duygulandım kör olayına.Çok hoş bir yazı.Paylaştığın için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar