Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi arkadasiniz sizi sevebilrmi?

duende

Öne çıkan mesajlar

-once neden oldugunu bi turlu anlayamadigim halde bana herzaman diger isanlardan daha iyi daavrandi ve en iyi arkadasim oldu
-sonra cok begendigini hatta asik oldgunu soyledigi cocuklardan kisa sure sonra nedensizce ayrildi
-sonra benim her sevgilime bi kusur yaratarak hepsini benden sogutmaya calisti
-sonra asik oldugunu soyledigi bi insani bana cok benzettigini soyledi
-sonra bunu duyan ablamda ayni seyi bana soyledi acaba dedi ve genelde bilir boyle seyleri
-hatta ablamlada birbirlerini cok severler acaba agzini aramasi içinmi oyle soyletti(simdi aklima geldi bu)ben ablama sacmalama olurmu oyle sey fln demistim.....
sizce megalomanmiyim yoksa haklimiyim?[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

kız guzelmi ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 04 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
yoksa nileppezdel arkadaşın mı dıdın.

lol :D yoo. Belki birbirleri için yaratılmışlardır, büyük aşk fln doğar. Sorgulasın bi duygularını. Hayatının aşkını kaçırmasın :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

ya güzel de sen ona karşı bişeyler hissedio musun önemli olan o

bu arada kanka ayağı g.t ayağı lafı vardır pekte bi dorudur

benim kuzenimle şuandaki sevgilisi çok iyi arkadaşlarmış birbirlerinin herşeylerini bilirlermiş vs.
gelgelelim sevgili oldular[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 04 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
burda bahsettigim gibi bi arkimin basina gelmisti ve mutsuz sonuclanmisti

bi tane kötü bi ilişki yaşayıp aseksüel olmak gibi bişey bu[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 04 Ekim 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 04 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki:bu arada kanka ayağı g.t ayağı lafı vardır pekte bi dorudur

Birde bu laf türemiş, nereden kaynaklanıyor ise. Kanka ayağı doğrudur g.t ayağıdır, doğrudur.

FAKAT.. kelimelere dikkat edin, altını da çizdim, kanka ayağı yapar isen geçerlidir. Nedir ? eleman yaklaşamaz karşısındakine, arkadaş olarak yaklaşmayı dener ama niyeti bellidir.

Yoksa karşı cinsden kankan olur. Yersin , içersin, gülersin, o ağlar sen dinlersin, sen küfredersin o eşlik eder. O bağ yıllar ile oluşur, yıllar ile kanka olur.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 04 Ekim 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
arkim normalde harika birisidir ihnet vs. asla dusunmez bile ben sadece lsa ark iliskimiz bozulur diyorum
ben de öyle diyordum zaten. Senin durumun farklı da kızlardan çok çektim ben işte... :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...