microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Evet kolay soru, ankara'da mıknatıs yada çelik bilye nerden bulurum? Mıknatıslar güçlü olursa, hatta neodyum olursa daha bi süper olur. Gauss gun yapıcam da gerekli materyal yok elimde. Bilen varsa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ulus'taki pazarda. Karşıyaka dolmuşlarının kalktığı yer.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... [Bu mesaj Messor tarafından 08 Ekim 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sipariş alıyor musun ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Chemical'e özel mesaj at :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sipariş derken heralde senin de istediğini düşünüyorum. daha kafamda oluşturup bikaç taslak çizdim çalışır mı bilmiyorum ama yapabilirsem neden olmasın :D edik: bi de "ulustaki pazar" nedir böyle anonim bişeymidir yoksa bi ismi var mı? [Bu mesaj microCosmo tarafından 08 Ekim 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ismini bi türlü getiremedim aklıma ya ulus pazarı ya da konya pazarı. sorarsan kesin söylerler zaten orası ünlüdür. dolmuşlar kalkıyor tam önünden. edit: hatırladım. Ulus/ Konya sokak. orası elektronikçi kaynıyor bulursun ne arıyorsan. [signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... [Bu mesaj Messor tarafından 08 Ekim 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 çelik bilye diye arat patide:D evet evet http://forum.paticik.com/view.php?id=123033 gauss gun nasil birşeydi[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hmm elektromıknatısları bir borunun etrafına sıra sıra dizip gene sıra ile açıp kapamak ile içteki bilyenin uçp gitmesi sanırım:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 öldürür mü?[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Chemical, 08 Ekim 2005 03:00 tarihinde demiş ki: hmm elektromıknatısları bir borunun etrafına sıra sıra dizip gene sıra ile açıp kapamak ile içteki bilyenin uçp gitmesi sanırım:D ohannes :-o[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yok chemical'ın dediği gibi işte bi top sürükleniyo, mıknatısın çekim alanınma girince hızlanıyo, mıknatısa çarpıyo, mıknatısın diğer yanındaki iki top o güç aktarımıyla diğer mıknatısa çarpıyo vs. vs. sonra sondaki top fırlıyo. Budur. chemical bide ben ankarada sormuştum yoksa o senin threadi gördüm. [Bu mesaj microCosmo tarafından 08 Ekim 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Çelik bilyde mouse topnun içinde var[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Mille, 08 Ekim 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Çelik bilyde mouse topnun içinde var Mousum toplu değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ulus pazari bit pazari die de anilir ulus meydanina git ordan sor bulursun:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 rulmancı ariyican valla çelik bilye için:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Elektro mıknatıs gerekmiyomu bunun için. ? Elektronikçilerde güçlü bişi bulcağını sanmam. Kendin yap derim.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gaust gun fallout 2 nin en güçlü silahlarındadı vala. Greçekten öyle güçlü olucak mı acaba.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yok ya imkanı yok:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 For example: Chemical ın trebuchet i. Güçlü mü ? ı ıh :)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Evet cidden espiri çok kötüydü yaa.. Tamamdır bit pazarı diyen arkadaşa teşekkür ediyorum. Bide evet, elektromıknatıs gerekio ki ona da neodiyum mu ney öyle bi ismi var heralde bit pazarında onlardan vardır diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hmm. Google da baktım. Sanırım bu neodium. Buysa işe yarar :-) [spo1=eawsfwsef][/spo][signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Tek bir şekle sahip olması gerekmiyor, ki zaten mıknatısın ne olduğunu şekline bakarak anlayamazsın :) neyse bari pazartesi gidip şuraya bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Sonuçta o bilyeyi namludan geçirceksin. Böyle silindirik bi mıknatıs olması iyi demek istemiştim!.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mantık pek öyle değil, yani mıknatısa çarpması gerekiyor bilyenin içinden geçmesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Chemical, 13 Haziran 2005 00:32 tarihinde demiş ki: valla nerdeydi dur bakiyim. Karaköyde perşembe pazarının oradaydı. Sokağa bakan tarafta değilde bi sağdaki iç sokaktaki dükkanlardan birisi o eski camiye yakın zaten rulman bilyesi diye sorarsan gösterirler:) [signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar