SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kişisel bölümü son günlerde sanki aşk yaşayanlar bölümü ya da çöpçatan yeri gibi oldu =) ne biliyim herkes onu seviyom bunu seviyom sana aşığım falan ne iş ya millet yaz gelmeden soguk havalarda aşk yaşıyo.ne o dünya tersine mi dondu.olm yapmayın (kızım yapma :P) yazın ya da ilkbaharda napcaksınız. bizimde manitamız var biz kalp istiyoz mu =))[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 olsun insanlar içinden geleni sölüo[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ölsün içinde aşkı yaşayanlar[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Aşk yaşayanlar paylaşmak istio,sorunu olanlar paylaşmak istio,derdi olanlar çözmek istio işte kişisel problemi olanlar gelio ama ne biliim burda herkes aşık ya bence ortama bi Aşık Veysel seçip şiirlerle ortamı şenlendirip onun çerçevesinde olaya mantıksal bakmamız lazım ama her konuda olduğu gibi maksat yardım paylaşma :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: bLackcha0s, 08 Ekim 2005 12:06 tarihinde demiş ki: ölsün içinde aşkı yaşayanlar bikaç hafta önce duysaydım haksızsın derdim ama ne zaman aşık olsam en büyük kazığı ben yiorum.. haklısın +999[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 blackin lafı hamletimsi bişey oldu bi de omletimsi olsa ıyyy :P[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 soulcube hayırrrrr...!!!!![signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aşk kişisel bi duygudur..burası da kişisel bölümü?[signature][hline][rapidshare.de/files/5833540/in_flames_-_reroute_to_remain_-_dawn_of_a_new_day.mp3.html ]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı..[/url] Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hayııııııırrr nasıl yaparım ben böyle bi hatayı nayıırr. uykusuzum yau açımda oruç tutuyoz cafedeyım evde deılım burdaki çocuklar senin yanında olsa kafayı yedin heralde abiiii 3ün 1ini al lan het attım vurdu yaaaa ....:D:D[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 çıldırmış...:)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 teey[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar