nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 burninglife, tavsiyeler de vermeye başlamışsın gelir gelmez. Neyse not edeyim ben de :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bence sen pek güvenme o tavsiyelere :)[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 oha burning[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: burninglife, 04 Ekim 2005 18:26 tarihinde demiş ki: evet bencede not alma sen benm tavsiyeleri..burası türkiye bu burda birz ağır kaçar..ya ama şunuda söliim direk gidp senden hoşlanıorm benimel çkarmsn de dienlerden çok daaa mantıklı..diil mi yoksa?? Evet daha mantıklı. Ama yabancı kızlarda daha çok işe yarar. ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: burninglife, 04 Ekim 2005 18:16 tarihinde demiş ki: eer kızla muabbetin fln warsa gözünün içine bak ama duygulu bak anlamlı bak sora dudağından öpmeye başla eer buna izin weriyorsa we o da öpüyorsa tammdr.. abazalık mı oldu romantik mi oldu bilmiorm..ama tanımıosn asla yapma kesinlikle ztn aklı başında bi insan yapmaz ahahahaha her insan kendisinden hoslandıgını dusundugu kisiye yapısırsa bag bahce yıkılır viran olur be[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hissedersin 6.His ;)[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 KESINLIKLE sadece hıssedebılırsın kızların kımseye açmadıkları gızlı bı dunyaları wardır oraya ulaşmaya calışma bosuna! sewıorum dese de hıssetmezsen sewmıodur emın ol![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 biskrem ver? senle konuşurken zaten anlarsın direk olarak[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Mike, 04 Ekim 2005 20:27 tarihinde demiş ki: biskrem ver? senle konuşurken zaten anlarsın direk olarak ehueheuehueh :-)[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 zaynepp demişti galiba konuşurken gözlerini kaçırıyorsa hafifde gülümseme senle birlikteyken varsa hoşlanıyordur.. Ya ben ne yapiyim tanışamadım şu sevdiğim kızla ahhh ah :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yanlışlıkla carp yada saat sor erkeklerın klasık numaraları:-) tabı saka bunlar sakın yapma cok itici oluyo bence arkadas ortamına gırmeye calış[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bakislarindan cogu zaman anlasilir lakin sühpen varsa ondan o an icin yapmasinin baya zor oldugu ve zahmet olucak biseyi yapmasini iste (ornegin okuldaysa zor kasıcı bi odevini yapmasini teklif et ama sakaci bi dille) bunu tereddütsüz kabul ediyosa rahat ol :), gerci ben kızdan hoslanmiodum odevimi yaptigiyla kalmisti sagolsun. Bar olayi hakkinda soyleyecek olursak o belirtiler zaten yeter.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka [Bu mesaj daverc tarafından 04 Ekim 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Eğer sen hoşlanıyosan söyle bence onda da bişey olmasa o kadar yakın davranmaz hafiften de olsa vardır bşyler..[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 play it by ear yap yani duruma göre kararını ver doğaçlama yap... öyle ona buna bakma kendin ol kafana göre takıl... barda tanıştın kişiye karşı rahat davranabilirsin zaten tabi tanımadım için kesin birşey diyemem sadece rahat ol gerisi gelir... esas konuya gelirsek sahiden nasıl anlarız bir kızın hoşlandını hep arada kalıyor insan ya hoşlanıyor yok ya oyle boş boş bakıyor sadece veya ne bilim lanet olsun en iyisi hayal kurmaya devam etmek diye gelişir olaylar her seferinde :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bi kiz senden hoslaniyorsa ince ince laflar koyar basklari ile sende hoslanmadigi seyleri felan belirtir :) tabi cook acelem var diyorsan bi kizla flort etmeye basla kizin yaninda eger bozuluyorsa onu kotuluyorsa o zaman yirttin hoslaniyor demektir[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: unac, 04 Ekim 2005 07:22 tarihinde demiş ki: @arma e yöh..!! Ben demedim. Başka biri yazmıştı. Bende kopmuştum.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya bu olay başıma geliyo ama hiç sanmıyorum kızın benden hoşlandıgını yada sadece rastlantı :( said: zeynepp, 03 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki: srkli sna bakıosa bulunduun ortmlrda bulunuosa her fırsatta göz göze geliosanız tamam hoşlanıodur!!!!! [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Gözlerini hareket ettirmeden seni keser.[Nasıl yapıolar ben bile anlamıyorum.] Espri yapsan,süper eziq dandik ötesi olsa bile, güler. Elini ara-sıra ağzına götürür. Tek başına değildir,yanında kesin bir kız arkı vardır..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 nie kasıyoruz bu kadar? bütün kızları, boyunlarına sevdikleri erkeklerin isimlerini asmaya çağırıyorum![signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bence en mantıklısı bu :D said: Syn, 05 Ekim 2005 19:12 tarihinde demiş ki: Gözlerini hareket ettirmeden seni keser.[Nasıl yapıolar ben bile anlamıyorum.] Espri yapsan,süper eziq dandik ötesi olsa bile, güler. Elini ara-sıra ağzına götürür. Tek başına değildir,yanında kesin bir kız arkı vardır.. [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yanına yaklaş.. saçmala bi şeyde,aptal bi şeyde olabilir.. konuşamayabilirsinde.. ikinizde mal mal gülüosanız hoşlanıodur zaten.. sempatik gibi görün.. arada şirinlikler falan yap.. genelde işe yarıo..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Voys, 05 Ekim 2005 21:35 tarihinde demiş ki: nie kasıyoruz bu kadar? bütün kızları, boyunlarına sevdikleri erkeklerin isimlerini asmaya çağırıyorum! ashaha değişik olurdu be[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 onunla konuşurken laf anlamadığınız bi şekilde önceki kız arkadaşlarınıza geliyosa, siz erkekler şeklinde başlayan cümleler kuruyorsa size, (bu baya istisna olcak ama) eski erkek arkadaşının yaptığı hoşuna giden bişeyi sizin de yaptığınızı söylüyorsa, alakasız alakasız mesajlar yolluyorsa durduk yere... sizin yaptığınız iğrenç esprilere içten bi şekilde gülüyorsa ! [Bu mesaj zarek tarafından 06 Ekim 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Evet, durup durken mesaj atmaları baya bi gösterir hoşlandıklarını.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 şimdi size etraflıca anlatiim benim gibi bi usatadan tüyo almak insana çok şey kazandırır özellikle böyle konularda :) (şaka şaka sizin istediğiniz gibi olsun neyse) eğer bi ortamdaysanız ve bi kız size bakıosa zaten erkekler hisseder kendine bakan bi çift gözü ve siz gözlerinizi ona doğru yönelttiğiniz zaman hemen gözlerini başka yöne kaçırıyosa veya size gülümsüyosa tmmdır sizden hoşlanıodur ya da bi kız abartıp lucifel arkadaşımıza davrandığı gibi davranıyosa yine hoşlanıodur. Veya bi kız arkınız diyelim ve aranız öyle aman aman iyi değil ve size durduk yere mesaj atıosa %99 hoşlanıodur %1 can sıkıntısıdır. Veya kız küçükse (yani lise veya ortaokul çocuğuysanız :) kız bi arkıyla önünüzden geçerken arkına bişeyler söyledi diyelim ve önünüzden geçtikten sonra arkı size bakıp sonra hemen kıza bişeyler söylediyse kesin kız hoşlanıodur sizden , bu biraz istisna olucak ama :) siz yakışıklıysanız ve kızla aynı apartmanda oturup kızın köpeği varsa ve siz büfeye giderken köpeğin tasma ipi yolunuzu kesicek şekilde duruyosa (yani bütün yolu kesmiş ip ve sizin ondan ipi çekmesini rica etmesini bekliyo ve gözlerinizin içine bakıosa kesin hoşlanıodur. Veya siz otobüste otururken yanınıza bi kız oturmuş ve arkadaşına yer kalmamış ve sizi kesiyosa ve otobüs yola çıktıktan bi beş dk sonra arkadaşına biraz sesli bi şekilde fısıldayıp sen biraz ayakta durda ben şu çocuğun yanına oturim biraz diyosa :) ve siz bunu duyduktan sonra yüzünüze bakıp gülümsüyosa , ya da arabada giderken kro bi kızın teki arabanızı kesip tanışmak istedikten sonra bide üstüne telinizi istiyosa , ve ya otobüste yolun sonuna kadar uyuyup siz uyurken bi kağıda kendi cep numarasını ve ismini yazıp elinize sıkıştırmışsa , veya bi işyerine gittiğinizde bi kız size bakıp bakıp duruyosa belki anlıyamazsınız ama yanındaki erkekler sizi dövücekmiş gibi bakıosa kesin sizden hoşlanıodur. ayrıca bunları yapan kızların hiçbiri cana yakın filan değildir sadece bazıları eğer çok güzelse sizinle oyun oynamak isteyebilirler (bunlar dikkate alınmayacak kadar ufak bi topluluktur) bu oyunun isminede cana yakınlık derler o yüzden her gelen kızın üstüne atlamayarak bu kozu onlara vermeyebilirsiniz mesela cebini mi verdi sakın almayın siz ona cebinizi vermeye çalışınki kızı (belliki sizden hoşlanmıştır ve kabul edicektir çok büyük ihtimalle) aradığınızda sizi çıkaramadım fln gibi salakça oyunlar oynıyamasın siz onunla oynayın ama bu bahsettiklerimle zaten ciddi bi ilişki yaşayamazsınız. Ancak en başta bahsettiklerimle adamakıllı ilişki kurabilirsiniz o da belki yoksa yolunuzu kesip telinizi isteyen bi kızla bi gecelik ilişkiden başka ne yapabilirsiniz ki neyse bu gecelik bu kadar yeter heralde[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar