Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 gözler kalbin aynasıdır romantik olmaya mı başladım ne??[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bence hayalperest olmaya başladın =)[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hayır aşık olmaya başladın.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Spidee, 03 Ekim 2005 18:39 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 03 Ekim 2005 17:40 tarihinde demiş ki: anlayamazsin hissedersin sadece. Anlayamazsın kısmına katılıyorum. Her zaman hislerin doğru çıkmayabiliyor. Evet her zaman hislerin dogru cikmiyor , ama dogru cikmadigini da hissederek anliyorsun hede. mesela bi laf vardi... Hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissetmedigin His Asktir!! imdaakk![signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Aşk kötü bir şey[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Vanille ne diyon yaw, hissetmek hissetmemek kafam karıştı?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Vanil de ne dediğini bilmiyor :) Bakma sen ona, yoksa işin içinden çıkamayız ahaha...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: vaniLLe, 03 Ekim 2005 18:48 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 03 Ekim 2005 18:39 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 03 Ekim 2005 17:40 tarihinde demiş ki: anlayamazsin hissedersin sadece. Anlayamazsın kısmına katılıyorum. Her zaman hislerin doğru çıkmayabiliyor. Evet her zaman hislerin dogru cikmiyor , ama dogru cikmadigini da hissederek anliyorsun hede. mesela bi laf vardi... Hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissetmedigin His Asktir!! imdaakk! öyle bi gitmiş ki ben ask histir diye tamamladım.. seri söylenince pek bi noktanokta oluyor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Her zaman hislerin dogru cikmiyormus gibi gozukebilir dersek daha dogru olur herhalde ha ? Bir bayan sizden hoslanabilir ama size soylemek istemeyebilir içinde bulundugu durum nedeni ile siz soylediginizde red dahi yapabilir bu demek degildir ki sizden hoslanmiyor ? Aslinda varolan ve yazilanlardan cok daha karisik. Biraz lisans yapmaniz lazim bu konuda. Kadinlarin vurgularindan ne istediklerini anlamak gayet basit..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Kızı bi yerler ıcmeye cagır sonra gittiginiz bar da oturt kızı yanına fızıksel temas kur fazla abartmadan rahatsız olmuyosa ya senden hoslanıodur yada kaşardır Benım basıma gelmsıtı kzın bırıyle 2 3 saat abartısız yiyiştikten sonra ertesi gun kız hayır demisti :( kendımı kullanılms hissetmistim[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: LordOfBlood, 03 Ekim 2005 17:43 tarihinde demiş ki: Git direk "Benden hoşlanıyor musun?" de, evet derse, bende sende hoşlanıyorum diyip çıkma teklif et. Eğer hayır Derse, düşünceli bi ifade ile, "Hımmm, yazık ben hoşlanıyorsun zannetmiştim" diyip kaç ortamdan. sakın yapma boyle bişey kız iikı hoslanmamsım der sakın yapma ya olur mu ole sey?! :-)[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Maresal-Guderian, 03 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: said: AMO, 03 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Kızın bırıyle 2-3 saat abartısız yiyiştikten sonra ertesi gün kız hayır demişti. Yiyişmek ne demek? Bence orda soyledıgın yeterınce acık gunumuzde kullanılan (belki de) argo terimi kullandım[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yahu su ozel hayatinizin pervasiz detaylarini boyle kut diye ortalik mali haline getirmeseniz ? Kaave mi burasi ?[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: LordOfBlood, 03 Ekim 2005 18:47 tarihinde demiş ki: hayır aşık olmaya başladın. olabilir cunku ilk defa bole hisler duyuyorum ve cok yogun olmaya basladı ama korkum cana yakın olabilir[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya bır kızın senden hoslandıgını anlamak cok kolaydır. Sımdı boyle kalabalık bır ortamda soguk bır esprı yap.Sırıtmaya calısıyorsa o senden hoslanıyordur[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. [Bu mesaj Passanger tarafından 03 Ekim 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 aa o zaman bütün kızlar hoşlanıyo benden[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oba tmm ozaman sen brad pıtt gıbım bırseysın.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Diğer konu da kız gülmedi diyorsun? Çelişki içindesin[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: AMO, 03 Ekim 2005 19:06 tarihinde demiş ki: said: Maresal-Guderian, 03 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: said: AMO, 03 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Kızın bırıyle 2-3 saat abartısız yiyiştikten sonra ertesi gün kız hayır demişti. Yiyişmek ne demek? Bence orda soyledıgın yeterınce acık gunumuzde kullanılan (belki de) argo terimi kullandım Demekki senden yiyişmeyi zevkli bulmamış kız...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 passenger valla yaptıgım butun espirilere guldu butun gece suratında gulucuklerle dolastı....ama cagrı atıom karsılık vermio msj attım bulusalım die cvp da vermedi anlamadım gitti..:([signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Belki işi vardır bekle biraz, sabır sabır...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 insallah janit ama msj atalı 2 saat olacak uffff:([signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Passanger, 03 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki: oba tmm ozaman sen brad pıtt gıbım bırseysın. yok ondan değil soğuk espiriler yapıyom ama ses tonumdan mıdır kabiliyetimdenmidir nedir hepsi gülüyo[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tmm oyle olsun fede.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 janit senin dedigin cıktı cagrı attı of be biras rahatladım :D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar