horten Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sigarayı bıraktığım 2. gün bile fark etmişti, nefesim değişmişti. süper mutluydum sabah kalktığımda, -ki sabah kalkar kalkmaz yaptığım ilk şey sigara içmektir benim- o kadar rahat hissettimki kendimi iyice güvenim geldi kendime. kurtuldum mutluyum.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 para tuzağı arkadaşlar.insan sağlığı onları üretenler için önemli değil sadece para kazanmak. Şu an Dünya'da en çok satanlar listesinin başında sigara.Doğal olarak en çok kazandıranların.O zaman niye sağlık onlar için önemli olsun ki. Sigara iyi diyip içen enayiler olduğu sürece de devam eder bu.Kendi hayatını bile bile dönüşü olmayan bir uçuruma sürmek ne kadar enayilikse işte bu da o kadardır.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bazen düşünüyorumda şu hayatta yaptığım en güzel şey sigara içmemek.[signature][hline] Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Diablo, 07 Ekim 2005 05:31 tarihinde demiş ki: içmiyorum.içmeyide düşünmüyorum mutluyum :) aynen[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ramazan vesilesiyyle ben de bırakmak istiyorum ya.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 oh sigaram yok[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 valla sigarayı bırakmak cok kolay geliyo bana benim irademden doalyıdır tabi bu .ama bilmem senelerdir içiyorum içmiycem dedimmi de içmiyorum.[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar