Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

demonhunter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
resmi lazım renkli olabilir siyah beyaz olabilir deişik resimler
dövmelik bişi lazım yani güzelinden

samwise in sitesi warmı bide
çok aradım bi halt bulamadım ben
Mesaj tarihi:
http://www.jeux-strategie.com/warcraft/shots_base.asp?cat=SameWise&cat_title=Samwise%20Didier

daha çok buna benzer bişiy olursa daha iyi olur
Mesaj tarihi:

aşmış bi herif ya bu samwise
nası bi çizimdir karakalemle
şöyle bütün çizimlerinin falan bulunduğu bi siteolsa negüzel olurdu

Mesaj tarihi:
aşmış?

pek begenmedimdesem yeridir. golgelemeleri iyi okdar. cizimi cok bi ahın sahım deil.

magic:the gathering cizerlerini incelemeni tavsiye ederim guzel cizim icin.
ferguson fln[hline]
milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Mesaj tarihi:
said:
nebucharizard, 19 July 2003 14:14 tarihinde demiş ki:
bence yeterince gaza getirici. Tam olrak bilmiyorum ama göz bandı adil bir dövüş istermişçesine takıyor. Sadece duyması ona yetiyor olabilir.[hline]

Zaten adamda kolum kadar kulak var herhalde karınca yuvalarının yerlerini bile bulabilir.(bakmadan)[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
Mesaj tarihi:
Goz bandının takmasının sebebı 10000 yıl boyunca karanlıgı gormeye dayanamayıp kendı gozlerını kor etmesı.

Bu korluk durumu ona specteral bı vision da saglıyor bu sekılde Deamonlarla daha da ıyı savasabılıyor. Bır ıblısı tatıp ederken bıraktıhı ruhanı ızlerı takıp edebılıyor(mus).[hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
iblisler fiziksel çüç kadar ruhani büyü gücüne sahip olduundan,onları fiziksel olarak görmek pek bi işe yaramıomuş,o yüzden dhler kendi istekleri ile büyü ile kör edilip,diğer hisleri artıyormuş,ayrıca körlük dhlerin görme yolu ile yanılgıya düşmelerini önlüomuş,manualda ööle yazıo[hline]less talk,more glock!
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 26 July 2003 14:39 tarihinde demiş ki:
iblisler fiziksel çüç kadar ruhani büyü gücüne sahip olduundan,onları fiziksel olarak görmek pek bi işe yaramıomuş,o yüzden dhler kendi istekleri ile büyü ile kör edilip,diğer hisleri artıyormuş,ayrıca körlük dhlerin görme yolu ile yanılgıya düşmelerini önlüomuş,manualda ööle yazıo[hline]less talk,more glock!

daredevil gibi işte[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b]
madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim
  • Yeni Oluştur...