unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sen sozu tam anlamadın galiba bida ha oku[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. [Bu mesaj unac tarafından 03 Ekim 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hmm karnım ac daha pızza gelmedı ondan olabılır ama hala farklı bırsey anlamadım.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yukarıdakinin espri anlayısına cidden hayranım diyip bu konudaki sozlerimi bitiriyorum.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Heheh, dur senin odaya bi uğrarım tekrar vena bi ara... Ooof of.. Odtü yaramadı bize...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Başlığı görünce "ben insan değil miyim?" adlı klasik başyapıt geldi. =)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ellere var da bize yok mu?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Penthesilea, 03 Ekim 2005 02:56 tarihinde demiş ki: Tövbe estagfurullah, o ne bicim yazi? Her sey Rabb bin Alemin'dendir, o ki bu dünyayi bir anda yaratmistir. Hayat bir imtihandir, asil hayat fani dünyanin bitmesiyle baslar. Hayat dalga gecmez ama sen hayatta dalga gecersen cehennem azabi seni bekler Pent acta kıcınla eğlen :D ok git kumda oyna kale falan yap aptallıklarını cekecek zaman deil git maymundan mı geldik ayıdanmı geldik muhabbetlerine gir sen[signature][hline]Adamı evinden alırım Ben bişi yapmam Kendisi ailesine hasretinden ölür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ALLAH'ın adinin gectigi bir baslikta nasil müstehcen bir kelime sarfedersin? Ne utanmaz bu nesil ya, hasbinallah[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar