Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat bizle dalgamı geciyor ?

KaMoNJuK

Öne çıkan mesajlar

Bir ilişkin bitiyor örneğin Hemen inadına karsına onu hatırlatacak yazılar olaylar geliyor ama normalde hiç bukadar üst üste gelmesi imkansız Bunca yıl hiç yazı asılmayan bir yerde bakıyorsun bir yazı ne biliyim biryerden bişiler cıkıyor kactıkca kovalıyor okadar cok sey var ki ... Hayat bizle dalgamı geciyor ?[signature][hline]Adamı evinden alırım
Ben bişi yapmam
Kendisi ailesine hasretinden ölür .
Sosyal ağlarda paylaş

Tövbe estagfurullah, o ne bicim yazi?

Her sey Rabb bin Alemin'dendir, o ki bu dünyayi bir anda yaratmistir.

Hayat bir imtihandir, asil hayat fani dünyanin bitmesiyle baslar. Hayat dalga gecmez ama sen hayatta dalga gecersen cehennem azabi seni bekler[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

hayır hayat dalga geçmiyor ama sen bazı şeyler bittikten sonra bazı şeylere daha çok dikkat ediyorsun..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 03 Ekim 2005 03:11 tarihinde demiş ki:
hayır hayat dalga geçmiyor ama sen bazı şeyler bittikten sonra bazı şeylere daha çok dikkat ediyorsun..

Çok Doğru, mesela aşk acısı ile bir şarkıyı duyduğun zaman önceden tepki vermezdin, ama bu olaydan sonra hemen vay bea beni söylüyo lan bu dersin.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea arkadaşım harika demiş tbr edemeden geçemicem.

SEn sen ol derim hayatı yargılama ve yaşadıklarını neden diye yargılama. Her işte bi hayır vardır de şükret geç derim ben. Din dersine döndü biraz ama olsun...[signature][hline] Steel Brightblade
Sosyal ağlarda paylaş

ben ce kimse espiri yapmıyo

yapmamız gereken hayatı yaşamayı ciddiye almaktır bence

"oo hayat dalga geçiyo zaten, s.kuyum hayata, la bırak yukardaki eğleniyo bizlen" gibi tabirler yaşama zevkimizi ve ciddiyetimizi öldürmekten başka bişey yapmaz bence[signature][hline]i can't give up to love natalie
ühühühühühühühühühühühüh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaMoNJuK, 03 Ekim 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
Bir ilişkin bitiyor örneğin Hemen inadına karsına onu hatırlatacak yazılar olaylar geliyor ama normalde hiç bukadar üst üste gelmesi imkansız Bunca yıl hiç yazı asılmayan bir yerde bakıyorsun bir yazı ne biliyim biryerden bişiler cıkıyor kactıkca kovalıyor okadar cok sey var ki ... Hayat bizle dalgamı geciyor ?

Hayat dediğin nedir ki? Her türlü zevkin yasak, kötü olduğu bir işkence. Ama seviyorum yaşamayı :) Evet hayat bizimle dalga geçiyor, bu kesin. ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 03 Ekim 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...