KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bir ilişkin bitiyor örneğin Hemen inadına karsına onu hatırlatacak yazılar olaylar geliyor ama normalde hiç bukadar üst üste gelmesi imkansız Bunca yıl hiç yazı asılmayan bir yerde bakıyorsun bir yazı ne biliyim biryerden bişiler cıkıyor kactıkca kovalıyor okadar cok sey var ki ... Hayat bizle dalgamı geciyor ?[signature][hline]Adamı evinden alırım Ben bişi yapmam Kendisi ailesine hasretinden ölür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ayşe de bizle dalga geçio olmasın? başlığı görünce aklıma geldi dayanamadım yazdım[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Tövbe estagfurullah, o ne bicim yazi? Her sey Rabb bin Alemin'dendir, o ki bu dünyayi bir anda yaratmistir. Hayat bir imtihandir, asil hayat fani dünyanin bitmesiyle baslar. Hayat dalga gecmez ama sen hayatta dalga gecersen cehennem azabi seni bekler[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 penth seni seviyorum[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hayır hayat dalga geçmiyor ama sen bazı şeyler bittikten sonra bazı şeylere daha çok dikkat ediyorsun..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Mantar, 03 Ekim 2005 03:11 tarihinde demiş ki: hayır hayat dalga geçmiyor ama sen bazı şeyler bittikten sonra bazı şeylere daha çok dikkat ediyorsun.. Çok Doğru, mesela aşk acısı ile bir şarkıyı duyduğun zaman önceden tepki vermezdin, ama bu olaydan sonra hemen vay bea beni söylüyo lan bu dersin.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bazen yukarıdakinin çok ilginç bir espri anlayışı oluyor. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Rewendor, 03 Ekim 2005 11:02 tarihinde demiş ki: Bazen yukarıdakinin çok ilginç bir espri anlayışı oluyor. :) Bu ben mi oluyorum?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ..? hayır..?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Heee, Yukardaki Derken Allahı Kastetmişsin, bende yukardaki post anladımda:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Penthesilea arkadaşım harika demiş tbr edemeden geçemicem. SEn sen ol derim hayatı yargılama ve yaşadıklarını neden diye yargılama. Her işte bi hayır vardır de şükret geç derim ben. Din dersine döndü biraz ama olsun...[signature][hline] Steel Brightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 @penth nası da konustun helal beaw[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bosuna din dersi almadik heralde 11 sene ay eglendim[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 penth doğru yolu buluyor yavaş yavaş =p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Eee o algıda seçicilik olarak geçen bir şey.. Hayat dalga falan geçmiyor sadece bilinç altın çalışıyor.. Algılama düzeninde yeni bir formasyon mevcut.. Ya da ben daha fazla batırmadan sen şuradan devam et.. algida secicilik[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben ce kimse espiri yapmıyo yapmamız gereken hayatı yaşamayı ciddiye almaktır bence "oo hayat dalga geçiyo zaten, s.kuyum hayata, la bırak yukardaki eğleniyo bizlen" gibi tabirler yaşama zevkimizi ve ciddiyetimizi öldürmekten başka bişey yapmaz bence[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hayat senle dalga geçiyorsa sen de onunla geç.. Yukarıdaki espiri yapıyorsa, sen de gül ve karşılık ver... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Alla alla espiri yapıyo diyo adamlar yaa:D cehennemde mikrodalga varmış zaten orda hemen bitiriyolarmış :D[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ilişkin bitince ilişkin boyunca sallamadığın şeyleri, sallamaya başliyo olabilme ihtimali çok yüksek?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: KaMoNJuK, 03 Ekim 2005 02:39 tarihinde demiş ki: Bir ilişkin bitiyor örneğin Hemen inadına karsına onu hatırlatacak yazılar olaylar geliyor ama normalde hiç bukadar üst üste gelmesi imkansız Bunca yıl hiç yazı asılmayan bir yerde bakıyorsun bir yazı ne biliyim biryerden bişiler cıkıyor kactıkca kovalıyor okadar cok sey var ki ... Hayat bizle dalgamı geciyor ? Hayat dediğin nedir ki? Her türlü zevkin yasak, kötü olduğu bir işkence. Ama seviyorum yaşamayı :) Evet hayat bizimle dalga geçiyor, bu kesin. ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 03 Ekim 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dasaa'ya teşekkürler. çok güzel cevaplamış. cıvıtanlara da teessüfler..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 beinm başıma çok gelio son zamanlarda.etrafa bakıorum kamera arıyorum.biri bana kamera şakasımı yapıo acaba die :) o derece oluo yani bazen[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bi soz verdı sole bişiydi galiba *!"hayatla arandaki mücadelede hayatın tarafını tut "*[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kendı tarafımı tutmayı tercıh ederım.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar