Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 beyler hafta sonu geldi yarın cuma. diorumki cuma ve cumartesi gecesi saat 23.00 da başlamaak üzere ctf yapsak? clan maçı olmasın. takımlar karışık olsun. clandaki adamları ayarlaması güç olur. gelebilirmisiniz?[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ayıbettin geliriz:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 gelmesen şaşardım zaten sen :horace: hadi bakim reddog la ben warım :horace: teke tek kapıştırmayın bizi acı spazlıorum adamı :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 işim olmasa şimdi yerdim seni amaişim var.halay çekiom[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 :horace: evett beyler yarın okuldan gelidiğimde buranın isimlerle dolu olmasını istiorum :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok [Bu mesaj Grizzly tarafından 07 Ekim 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Her zaman gelirim. Yaşasın freelancer oyunculuk, klanım yok mutluyum :p. Yalnız cumartesi EoA vs Elite maçı var.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 07 Ekim 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 o eth ne peki:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Harbiden o ETh ne..cık cık :P gelebilirsem gelirim bende.. (arkı çok içirip sarhoş edersem otururum onun makineye damlarım :D )[signature][hline]Bıktım..
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bende gelirim hem cumartesi olan maça hazırlık olur :)[signature][hline]:0) ?
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 O ETH parazit yav, karışmış benim sinyalime :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Spector benim hiç anlamam :D hatta ben sabahtan koyarım spec'i :D zuhauhauh izliyim bi maçı
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bu gece saat 23.00 da oyundayız yane! tanıdık arkadaş afalan warsa söleyin gelsinler. spectator olcana deathmatch teki adamları capturethe flage toplarsın sende :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok [Bu mesaj Grizzly tarafından 07 Ekim 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Güzel olur maç öncesi.[signature][hline]Now Disciples of the Watch See your Prince of Darkness rise Through famine and destruction The Four Horsemen at my side I demand a victory, I demand a sacrifice Or spend all eternity in the flaccid gut of Christ!
Syn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Noobs will be there..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ya ctf neden hep boş :( Çok daha zevkli dm'den halbuki[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tamam işte bu gece doluyor. :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eet canlarım son 15 dk :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eet sdaat 23,52 civarıyla ctf sunucus bomlamıştır :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yalan oldu galiba :)[signature][hline]:0) ?
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ölüorum güğlmekten warya :horace: ama ossun 52 dk çok güsel oynadık :horace: yannız 52 :/ bilmiom artık :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Syn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Çok süper defansım yaw aman Allahm ben neymişm.Da Legendary Noobum[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya atma be syn :horace: gene spazımla en çok seni sonra reddog u öldürdüm :horace: canlarım benim :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben de ufak bir katılım yaptım, bir dahaki sefere daha uzun kalacağım inşallah :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 muhaha dağıttım ortalığı:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 reddog barret le oynıan adama oyun oynuor demem ben haddeeeeeee!! :horace: bidahakli sefere alan yetkililerinide beklioruz zati :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Öne çıkan mesajlar