Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Day Of Defeat Source Servarları

Cardinall

Öne çıkan mesajlar

Coming soon derken server bulabilmen imkansızdır dimi?
Oyun yarın çıkacak. Fakat nete kopya versiyonu düştü bile. Yarından itibaren steam üzerinden yüzlerce sunucuya ulaşabilirsin. Türkiye bazlı sunucularda yakında açılır.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

dod1.mix.gen.tr adresınden baglanabılecegınzı Day of Defeat Source sunucumuz aktıve edılmıstır.

Tum Day of Deteat severlere duyurulur.

Mix yetkılılerının gozetımınde ucretsız hızmet verecek olan Dod Source sunucumuza sevıyelı bır ortam ıcerısınde eglenmek ısteyen tum Dod severler davetlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cloud, 27 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
dod1.mix.gen.tr adresınden baglanabılecegınzı Day of Defeat Source sunucumuz aktıve edılmıstır.

Tum Day of Deteat severlere duyurulur.

Mix yetkılılerının gozetımınde ucretsız hızmet verecek olan Dod Source sunucumuza sevıyelı bır ortam ıcerısınde eglenmek ısteyen tum Dod severler davetlidir.

Verdiğin adres geçersiz diyor çalışma var galiba ?[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Sosyal ağlarda paylaş

hl2 orjınal cd ım var ama netten cekmek ıcınde yarı bipara vermen gerekıyor my games lıstene ekletebilmek için dextaradan cevap gelince moralım bozuldu :([signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Sosyal ağlarda paylaş

Bronze SAtılsa alıcaktık da yoktu ya Peki bişey sorucam ben eski sürümleri oynamak ıcın ne yapmalıyım Msl hl normal 1.5 cs normal dod oynamak ıcın ne yapmalıyım sourcede iyi grafikler merak ediyorum yeni aldıgım bilgisayarda onların grafikleri ne olur[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Sosyal ağlarda paylaş

Yükledim, oynadım, aynı karambolu yaşadım. Sadece daha güzel grafiklerle ve daha değişik fizik motoru ile.

DoD aynı DoD halen. Bir Stug44 ile eğilerek ateş ederken bile yeri göğü taramak istiyorsanız tavsiye ederim. Hele Mg42 veya .30 cal Browning ile çok daha komik oluyor :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...