Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Merhaba beyler Steamda 7 Aydır comıng soon dıyor vede her hangi bi servarını bulamadık Eğer bildiğiniz Dod source servarı varsa paylaşırsanız sevinirim İyi Eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Coming soon derken server bulabilmen imkansızdır dimi? Oyun yarın çıkacak. Fakat nete kopya versiyonu düştü bile. Yarından itibaren steam üzerinden yüzlerce sunucuya ulaşabilirsin. Türkiye bazlı sunucularda yakında açılır.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Tabi bulmak kolyada bakalım oynıyan bulabilmek kolaymı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu gece tam olarak 1 itibariyle oyun çıkıyor valve in serverları göçecek büyük gün bugün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cloud Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 dod1.mix.gen.tr adresınden baglanabılecegınzı Day of Defeat Source sunucumuz aktıve edılmıstır. Tum Day of Deteat severlere duyurulur. Mix yetkılılerının gozetımınde ucretsız hızmet verecek olan Dod Source sunucumuza sevıyelı bır ortam ıcerısınde eglenmek ısteyen tum Dod severler davetlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Evet oyunu oynayabilen şanslı insan evlatları, izlenimlerinizi alalım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet ona göre para vericem ben de[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: cloud, 27 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki: dod1.mix.gen.tr adresınden baglanabılecegınzı Day of Defeat Source sunucumuz aktıve edılmıstır. Tum Day of Deteat severlere duyurulur. Mix yetkılılerının gozetımınde ucretsız hızmet verecek olan Dod Source sunucumuza sevıyelı bır ortam ıcerısınde eglenmek ısteyen tum Dod severler davetlidir. Verdiğin adres geçersiz diyor çalışma var galiba ?[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sonunda Acıldı servarda oyun yok netten çekebilsek keşke :([signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oyun nası yahu eski dodculardanız.özledim oynıyamıorum bayadır orj hl2 yok. dod güzelse alıcam[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cloud Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hayır su anda 5 kısı goruyorum ıcerıde bır sorun gorunmemekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hl2 orjınal cd ım var ama netten cekmek ıcınde yarı bipara vermen gerekıyor my games lıstene ekletebilmek için dextaradan cevap gelince moralım bozuldu :([signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 HL2 Bronze veya retail üstüne 20$ çok para yav. Ah ulan ah niye Silver almadım zamanında. *!kafasına sertçe vurur*[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bronze SAtılsa alıcaktık da yoktu ya Peki bişey sorucam ben eski sürümleri oynamak ıcın ne yapmalıyım Msl hl normal 1.5 cs normal dod oynamak ıcın ne yapmalıyım sourcede iyi grafikler merak ediyorum yeni aldıgım bilgisayarda onların grafikleri ne olur[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bronze'da yok sadece Silver ve Gold'da var Day of Defeat: Source. Grafikler dehşet olacak tabii, Source işte bildiğin :p. Bir de HDR eklediler şimdi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eski sürümleri nasıl bulucam[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yani aranızda hiç dod source oynıyan yokmu veya bana yardım edebilicek ?[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben alsammı die düşündüm eskisini oynıyım dedim hiç güzel deil bence.bunu oynıcaıma bf2 oynarım.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 gusel deilmi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bf2 daha güzel.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 3 ekimde okul acılıyor gerek kalmadı ya :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yükledim, oynadım, aynı karambolu yaşadım. Sadece daha güzel grafiklerle ve daha değişik fizik motoru ile. DoD aynı DoD halen. Bir Stug44 ile eğilerek ateş ederken bile yeri göğü taramak istiyorsanız tavsiye ederim. Hele Mg42 veya .30 cal Browning ile çok daha komik oluyor :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 turk sunucu varmi bildiginiz:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Accc de ban yedi gerek kalmadı :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: vimpir, 05 Ekim 2005 12:11 tarihinde demiş ki: turk sunucu varmi bildiginiz:) dod1.mix.gen.tr[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar