MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hani şu jean claud van damme ın oynadığı dövüş filmi. şu an atvde izliyorum. demin bizim türkün çıktığı sahneyi izledim: "türkiyee rakibi japonyaa". türkiyeyi temsil eden kılsız, brezilyalı tipinde bi adam ringe çıkar ve aptal gibi karşısındaki sumo güreşçisine doru koşar ve çarpışma anında oracıkta can verir.. ama hakkını vermek lazım kuzey irlandalı rakibini yedi $erefsizim bu kadar gzl bi türk dövü$çüsü/insanı portresi nasıl çizilebilir inanamıyorum onun yerine olcaktı $öle bi kırkpınar güreşçisi (kıllı ve yağlı), vercekti ayarı o japona daa moğol aygıra da..[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 23 July 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bone gerne ne dedin[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Harbi ya acaip tipsiz o herif.Ulan orda harbi türk olcak bi osmanlı tokadı patladırdı, japonda, diğeride yerde.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 o adam harbici türk. ama türk vücutcusu, dövüşçüsü diil...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 :D[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Peki isim konusunda ne diyorsunuz? Filmin orijinal adı "The Quest", türkçe adına bakın beri gelin. Türk tiplemesi için ben hiç rahatsız olmadım aslında, pek çok ülke vatandaşı daha iticiydi. Dövüşçülerden bir tek Yunanlı yakışıklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Kırkpınar güreşcisi çıkıp yenilse çok daha kötü olurdu bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Grudge esrarengiz bi cevap verip kaybolmuşsun. Adam Türk tamam da necidir kimin nesidir bi onuda söyleseydin.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 onu geç te emin boztepe film çekiyomuş şimdi. ilginç olabilir.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Azdine Nouri imiş adamın ismi, nasıl bir türk abi bu ? Bende ilk seyrettiğimde hayal kırıklığına uğramıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bizim bi vücut şampiyonumuz var. bi resmini bulursanız baya benziyodu bu herif. o sanıyorum ben de??? belki türk kökenli diildir benim bahsettiğim eleman da. (naim hesabı...)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 alla alla Türk mü o sahiden, Türk dediğin orda accak avcunu bak şöle el ayasının hafif altıyla elmacık kemiğine şlak,[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Amerikalı ve Avrupalılar Türkleri hala Hunlarla ve moğollarla karıştırıyor.[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: penthesilea, 25 July 2003 19:33 tarihinde demiş ki: Amerikalı ve Avrupalılar Türkleri hala Hunlarla ve moğollarla karıştırıyor.[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent bazen de arapalrla[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bi filmde amerikan askerleri Türk askerleriyle ortak operasyona giriyolardı. İlk başta süperdi. Askerler asker gibi. Ciddi dik duruşlu. Komutanın yanına gittiler. (Bu arada önceki sahnelerde herkesde şapka veya kask işte herneyse bişeyler vardı ve yüzler gözükmüyodu) Adam bi çıktı ortaya. Zenci. Adı ne tahmin edin. Ali Muhammed. Hey yarabbim ya. Fitil oldum orda.[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bi dayagı hakedio artık bunlar :lol:[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar