_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 I am awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Once it came you lied Embracing us over autumn's proud treetops I stand motionless In a parade of falling rain Your voice I cannot hear As I am falling again Devotion eludes And in sadness I lumber In my own ashes I am standing without a soul She wept and whispered: "I know..." We walked into the night Am I to bid you farewell? Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? Kafayı sıyırdım iki haftadır hergün,her saat bu şarkı... Çok etkileyici bir şarkı.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 aah ah..az ağlatmadı beni vakt-i zamanında. bi gün ben de bi şarkı yapıp mikael'i ağlatıcam, borcu var bana.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hayatımın şarkısı dıyebılırım bu şarkı ıcın. Gerçekten yaşadıgım duyguları bu denlı ıfade eden bulundugum ruh halini bukadar acıklayabılen bı sarkı bu kadar guzel bı muzık olamaz. Hayatımın şarkısı...[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 harbi güzel parça... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 geçenlerde çok muabbeti oldu ve çektim..sonra herşey deişti filan...[signature][hline]This is episdoe 666...destination is chaos.. Ben buyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Giristeki melodi dünyanin en güzel melodisi tahminen[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 apayrı bi threadi hakeden parça. ne diyebilirim ki. bi ara en yakın dostumdu heralde bu şarkı.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 to bid you farewell beni opeth'e, ve akabinde nam'ı düğer progresif/extreme'e başlatan şarkıdır. yılların ardından hala en sevdiğim parça diyebilirm...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Penthesilea, 06 Ekim 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Giristeki melodi dünyanin en güzel melodisi tahminen [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bu şarkıyı uzun süredir dinlerim tek ilgimi çekmeyen bölümü sözler ve vokaldi snrm :) Ama iiymiş sözleri...[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bu şarkı bunalım yapar insanı serviste onlarca adamın arasında ağlatır düşüncelere dalarsın psikolojin değişir[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Ben buyum Episode 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Muthıs bır sarkı tek kelımeyle gecen sene az dınlemedım...Cok etkıleyecı ya..Dınlesın herkes ...Cıdden adamı bunalıma sokuo..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Penthesilea, 06 Ekim 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Giristeki melodi dünyanin en güzel melodisi tahminen Doğru söze ne denir? (Doğru söze ne denir denirmiş ama olsun:) )[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 tam isim ve şarkıcı adı alabilir miyim?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Opeth - To bid you farewell. Bunu beğenirsen yine Opeth'in Face of Melinda'yı da öneririm.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Drapey falls'un hastasıyım :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Opeth'in (yeni albüm dahil) kötü bir parçasını bulursanız beri gelin... Nasıl bir gruptur bu ya? Tapıorum adamlara...[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hemen sölim kötü parçayı.kötü parça ... *birden washburn ler & bagetler kırılır polly nin kafasında..son anda kaçar zar zor kurtarır kendini*[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Ben buyum Episode 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opethian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 08:47 - 09:54 arasındaki riff inanılmaz güzellikte. Hele ki 09:22 de Mikael abimizin nefes alıp vermesini bu şarkıyı yüzlerce kez dinlemiş arkadaşlarım duymasada benim dikkatimi çekmiş ve beni intihara teşvik etmiştir. Ama daha etmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Etme zaten... ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Topikle ilgisi yok ama beni bugune kadar vuran şarkıların 2 sinden 1 i; In Flames - Dawn of a new day[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Ben buyum Episode 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ben bu şarkıya yorum yapmaya layık görmüyorum kendimi (Oha nasıl bir yüceltmedir bu bi şarkı için!!! Ya da bir şarkı için nasıl bir kendini alçaltmadır bu!!!)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Polly, 06 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki: bu şarkı bunalım yapar insanı serviste onlarca adamın arasında ağlatır düşüncelere dalarsın psikolojin değişir Aynısı oldu bana.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Antimodes52, 06 Ekim 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Opeth - To bid you farewell. Bunu beğenirsen yine Opeth'in Face of Melinda'yı da öneririm. Akabinde Windowpane ve Dirge for november önerilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bu şarkı basamaktır. Damnation albümüyse zirve. tabi yeni dönemleri için konuşuyorum :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar