Anyxsa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Arkadaşlar sizlere benim haziranın 20 sinden beri üye oldugum guildimizi tanıtmak ve oyuna yeni başlayan yada belli bi noktaya gelmiş yeni bi heycan arıyan arkdaşlarımızı bu guilde yönlendirmek istiyorum guildimizde suanda 15 tane lvl 60 var aslında guilde yaklaşık 2 ay önce bi kopma oldu ve 5-6 arkadaş horde charı açtılar o olay olmasa suanda çok daha güçlüydük ama malum pek bilinmiyen bi serverda sadece Türklerden oluşan bi guilde daha fazlası suanda beklenmez neyse ayrıca lvl 60 olma yolunda ilerleyen bi okadar arkadaşımız daha mevcut yanlız sizlerde biliyosunuzki okulların üniversitelerin dersanelerin başlamasıyla online adamsayısı yada süresi biraz azaldı bazı arkadaşlarımız gurbete okumaya gitti ama bunların sayısı 2-3 geçmez guildimizin kurallarına gelince fazla bi kuralı yok aslında bir başka kardeşimize hakaret etmek yada onu guild liderine şikayet etmek yasak başkada bi belirgin kuralımız yok herkez her guild diyordur yeni başlayanlara yardım edicez bizde ediyoruz tabiki ama elimizden geldigi kadar çünkü bizlerinde daha tamamlaması gereken şeyler var parasal sorunumuz hiç olmadı biri bişey istediginde hemen alındı ama bu aralar epic mountlarımızı tamamlamak için belli arkadaşlarımıza para yardımı oluyor neyse fazla uzatmiyim eger hemen girdiniz an bişey beklemiosanız (MC) ve ciddi bizleri yarı yolda bırakmadan devam edicekseniz Türkiyeliseniz yada Gurbetçiseniz sizleri beklioruz aly guildi alyların kötü olduna inanmıyoruz guildçek taktik yaparak girsek herşeyi yaparız arada bi eglence turlarımız oluyo ogrimmar ve undercitye zeplin olayı çok güzel ama ogrimara haber gidese kötü sürpirzlerle karşılasıyoruz eger katılmak isterseniz ben Anyxsa lider Enes ve dier arkadaşlarımız suanda hemen ismi aklıma gelen Sheria Saxo Windblade Hwesta Marmara Xany Atalanta Exper Nefret Hamzo Emy Elrosed Elenor Ceng Asasar .... akşamları okullarımızdan dönünce online olma şansımız daha yüksek ben kocaeli üni işletme bölümü 1. sınıfında okuyorum enes koç sheria bogaziçi windblade marmara saxo enka kolleji asasar koç marmara marmara üni belki okul arkadaşıyızdır ...[signature][hline]Bir HoRde ölür leşi kalır Bir aly ölür Şanı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anyxsa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bu arada rezalet sabahın kötüründe bukadar olur tabi server BLOODFEATHER özürdilerim[signature][hline]Bir HoRde ölür leşi kalır Bir aly ölür Şanı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bir horde ölüt toz olur savrulur masmavi gökyüzünde,bir ally ölür çürür toprakta:)konuyla alakasız oldu ama dayanamadım[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kediye katılıyorum ally ölür gübre olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Biz Öküz öldürünce direk camp fire yakıp mangal yapıyoruz elwyn forest ta.. afiyetle yiyoruz.. e gömecek bişi kalmıyor. haa öküz kemiklerini köpekler çok seviyor..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bu enes bizim eno galiba.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anyxsa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 la adam çekelim guildimize dedik başka hermuhabbet döndü :) nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yav undead olupta gnome yemek gibisi yok tavsiye ederim :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Absolut, 07 Ekim 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Bu enes bizim eno galiba. Yok Eno degildir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Eternal, 07 Ekim 2005 14:28 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 07 Ekim 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Bu enes bizim eno galiba. Yok Eno degildir. [signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ...........................[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar