SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 http://www-db.stanford.edu/~page/ bu larry page in üniversite yıllarındaki kendine ait sayfası o yıllardan beri heralde güncellememiş adam google ye basladıktan sonra :=) acaba bu gerçek mi ? resimdeki sağdaki adamda sahiplerinden biri yani larry page soldakini bilmiyorum belki de o diğer sahibidir 2 kişi bunlar biliyorsunuz [spo1=larry][/spo] edit: evet soldaki de diğer sahibiymiş.bunlar googlenin sahipleri =) anlamadıım şu bill gates de böyle bu adamlar neden bu kadar bakımsız =) [signature][hline]Film dl ediyom[Bu mesaj SoulCube tarafından 06 Ekim 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hmzz nereden nereye yani[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Evet google'nin 2 sahibi bunlar :) site çok sade hehe.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 peki ordaki numarası hala aynımı eğer öyleyse saldırın zengin olursunuz valla larry page in talefonu (650) 330-0100[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 tiplere bak banka hesaplarina geeeel ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bildiğin geek lan bunlar eho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Site Demeye Bin Şahit :D[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 şabana benziyo teki[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 + ++ +++ ++ ++ evet hıh hıh hıh :P[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Cintonik, 06 Ekim 2005 14:27 tarihinde demiş ki: şabana benziyo teki ulan para hep şabanlarda oluyor ya :D herif resmen şaban[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 adam gibi site yapabilselerdi, arama motoru fikri akıllarına gelmezdi herhalde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 google'da çok sade bir site yani janjanı yok ama araması var dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 python ile yazdıklarını duymuştum google'nın ilk ana sayfasını o_O[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hep merak ederdim sahiplerini iyi oldu[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bunlar gibi olcama bi milyon borcum olsun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Yok Ben Bunlar Gibi Olmayı İsterdim Ama O Parayada Sahip Olmayı 2-3 estetik bide cepte para oldumu zaten istedigin kızıda elde edersin :D:D[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? [Bu mesaj Cyclone tarafından 06 Ekim 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Neden kendini başkalarına beğendirmek istesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 mauahah sagdaki adam baya sekilmis :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Google nasıl para kazanıyor?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 eh sence? bi düşün bakalım, 100 lerce yerde reklam görmüyomusun? herkes google e reklam verio. motora kaydettirmek için millet kendi motorlarını yapıyo sonra o motora kaydediyo 1295812958291582395823958 tane alanı var adamların[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ya hatırlarım da bir zamanlar Google'a ezik derdim, hiç doğru dürüst bir şey bulamazdı 98-99'da, hep Yahoo'yu kullanırdım. Adamlar kastı geliştirdi valla, helal olsun. http://google.stanford.edu/[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 En azından adamlar üniden mezun olmuşlar bill gates gibi değiller neyse helal olsun adamlara .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Wendigo, 06 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki: tiplere bak banka hesaplarina geeeel ;)= ahaha bill gates 1 bunlar 2 ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bill gates teki beyin birimizde olsa burda forumlara yazı yazıyor olmazdık zaten :) tiple falanda olcak iş değil bunlar.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar