streamin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 arkadaslar tr deki hub sayisinin artmasi cidden cok sevindirici ,yaklasik 3 yildan beri dc++ hublarinda operator ,admin,vip ,user yada diger envayi cesitlerde takilmaktayim ve 1-2 olan tr deki hub sayisi su an 7-8 'e cikmis durumda tabi daha da kendi localhostlarinda idare edilenleride saymiyorum(bogazici,itu,odtu..malesef bu tip hublara ttnet kullanicilari giremez) Bende bu turk hublarının ve dc++ kullanicilarinin sayisini artirmak amaci ile hub kurmaya karar verdim ve hepinizin;ozellikle huba paylasim amacli olarak gelecek olanlarinizin davetli oldugunu solemek istiyorum ,umarim memnun kalirsiniz. su an icin daha yeni oldugu icin sizlere yetip yetemeyecegi noktasinda cekimserim ancak 3-4 hafta sonra hersey yerli yerine oturduktan sonra daha da hızlı daha da cok kullanici ile hizmet verecegimiz sozunu sizlere veriyorum .... SERVER OZELLİKLERİ ,SINIRI; Kullanici sınırı :1000 kisi Sunucu calisma suresi:24/7 (herhalde 1-2 yıl ole kalir:)) Bandwith :sınırsız paylasim limiti : 2gb min slot :2 max slot:20 30mb/sn baglanti , sınırsız bandwith, 1000 kisi alabilen server ..... ADRESİ:turkporthub.no-ip.org:4111 (yada dc++ kurulu ise bu baglantiyi explorera c/p yaparak direk baglanabilirsiniz :dchub//turkporthub.no-ip.org:4111) SON olarak umarim turk hublarinin sayisi artacaktir :Divxplanet,turkeyhub,powerturk ,turkuaz,mavi..vb bu hublar sadece ve sadece sizlere hizmet icin varlar umarim bir gun bizlerde diger 'medeni sayilan,yada bizim saydigimiz'ulusularin seviyesine cikar ve paylasmanin tadina variriz biliyorumki bu sozcuk yani 'paylasmak' sozcugu sizin icin eziyet cekmekle es anlamli ...yada upload etmemek cogumuzun tercihi olmak zorunda kaliyo bunuda tahmin edip algiyabiliyorum iste tum calismamiz bir nebze olsa size paylasimdan kacmayan yada bulundugu ulkesindeki baglantiyi; esirgemeyecek arkadaslari ,sizlerle bulusturmak. DC++ nedir ? hublari nereden bulurum ? adsl modemlerde port acmak clientlerin turleri nelerdir? dc++ yi nereden cekerim ?[signature][hline]Forum [Bu mesaj streamin tarafından 06 Ekim 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Başarılar streamin :) yanındayım ehe.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: streamin, 06 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Bandwith :sınırsız ßu NasıL oLuyor? DC++ nedir ? hublari nereden bulurum ? adsl modemlerde port acmak clientlerin turleri nelerdir? dc++ yi nereden cekerim ?[signature][hline]Don't you cry to night..I still love you baby... [Bu mesaj Lugal tarafından 06 Ekim 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 revconnect sayesinde slotlari bitmemis hb olucaksa super olur?[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 DC++ falan sux abi. Torrent rulz Torrentspy.com daha bi rulz.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 dc++ rox :) canimiz cigerimiz[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Davion, 06 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: DC++ falan sux abi. Torrent rulz Torrentspy.com daha bi rulz. torrentspy falan rulz deil 2-3seed 12313 leecher olunca pek bi rulz olmuor torent falan[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Buda var tabi dc++ hakkında bilgilenmek isteyenlere :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 torrentspy falan rulz deil 2-3seed 12313 leecher olunca pek bi rulz olmuor torent falan Valla benim için hiç farketmio 15 tane seeder buldumu dalıyorum nası olsa 256K 28 ila 30 Kb arası download yapıyorum. İsterse 1543543543 tane seeder olsun gene çekeceğim 30 Kb en fazla. Ama gene inanmazsan al buyur SS canavar gibi seeder dolu ortam.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 konu sapicak biraz ama , ratio sistemi kullanan torrent siteleri en guzeli, biraz upload edip 1:1 ratio yakalama imkaniniz varsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Sokıyım limitliye düşürdük adsl i bende kalktım gittim başka şehire. dl yapamaz oldum ühühühü[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 şu dc++ ı bi sevemedim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yine benden başka adam yok. Bi türk ben miyim dc++ da ? hangi türk hub ına girsem benden başka adam yok[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar