Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DC++ turk hubu

streamin

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar tr deki hub sayisinin artmasi cidden cok sevindirici ,yaklasik 3 yildan beri dc++ hublarinda operator ,admin,vip ,user yada diger envayi cesitlerde takilmaktayim ve 1-2 olan tr deki hub sayisi su an 7-8 'e cikmis durumda tabi daha da kendi localhostlarinda idare edilenleride saymiyorum(bogazici,itu,odtu..malesef bu tip hublara ttnet kullanicilari giremez)

Bende bu turk hublarının ve dc++ kullanicilarinin sayisini artirmak amaci ile hub kurmaya karar verdim ve hepinizin;ozellikle huba paylasim amacli olarak gelecek olanlarinizin davetli oldugunu solemek istiyorum ,umarim memnun kalirsiniz. su an icin daha yeni oldugu icin sizlere yetip yetemeyecegi noktasinda cekimserim ancak 3-4 hafta sonra hersey yerli yerine oturduktan sonra daha da hızlı daha da cok kullanici ile hizmet verecegimiz sozunu sizlere veriyorum ....

SERVER OZELLİKLERİ ,SINIRI;

Kullanici sınırı :1000 kisi
Sunucu calisma suresi:24/7 (herhalde 1-2 yıl ole kalir:))
Bandwith :sınırsız
paylasim limiti : 2gb
min slot :2
max slot:20
30mb/sn baglanti , sınırsız bandwith, 1000 kisi alabilen server .....

ADRESİ:turkporthub.no-ip.org:4111

(yada dc++ kurulu ise bu baglantiyi explorera c/p yaparak direk baglanabilirsiniz :dchub//turkporthub.no-ip.org:4111)

SON olarak umarim turk hublarinin sayisi artacaktir :Divxplanet,turkeyhub,powerturk ,turkuaz,mavi..vb
bu hublar sadece ve sadece sizlere hizmet icin varlar umarim bir gun bizlerde diger 'medeni sayilan,yada bizim saydigimiz'ulusularin seviyesine cikar ve paylasmanin tadina variriz biliyorumki bu sozcuk yani 'paylasmak' sozcugu sizin icin eziyet cekmekle es anlamli ...yada upload etmemek cogumuzun tercihi olmak zorunda kaliyo bunuda tahmin edip algiyabiliyorum iste tum calismamiz bir nebze olsa size paylasimdan kacmayan yada bulundugu ulkesindeki baglantiyi; esirgemeyecek arkadaslari ,sizlerle bulusturmak.

DC++ nedir ?
hublari nereden bulurum ?
adsl modemlerde port acmak
clientlerin turleri nelerdir?
dc++ yi nereden cekerim ?[signature][hline]Forum

[Bu mesaj streamin tarafından 06 Ekim 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamin, 06 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki:

Bandwith :sınırsız

ßu NasıL oLuyor?

DC++ nedir ?
hublari nereden bulurum ?
adsl modemlerde port acmak
clientlerin turleri nelerdir?
dc++ yi nereden cekerim ?[signature][hline]Don't you cry to night..I still love you baby...

[Bu mesaj Lugal tarafından 06 Ekim 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

torrentspy falan rulz deil 2-3seed 12313 leecher olunca pek bi rulz olmuor torent falan

Valla benim için hiç farketmio 15 tane seeder buldumu dalıyorum nası olsa 256K 28 ila 30 Kb arası download yapıyorum. İsterse 1543543543 tane seeder olsun gene çekeceğim 30 Kb en fazla.

Ama gene inanmazsan al buyur SS canavar gibi seeder dolu ortam.

[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

şu dc++ ı bi sevemedim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

yine benden başka adam yok.

Bi türk ben miyim dc++ da ? hangi türk hub ına girsem benden başka adam yok[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...