Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 arkadaşlarr ben dragon map editor diye bi map editor programı indirdim programı çalıştrıyorumm ve karşıma bmp ..... worldfiles.... yazıoooo buraya ben ne koycam hangi haritayı koycam ve asada start war ona bascam ve ne olcak...??? eyer bu map editor prog.kullanamayan ve baska prog. kullanan warsa ismini ve nasıl kullanıldığını sölerse cok sewnirimm............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 sanada ii aksamlar kardes yahu bismillah demeden atliyonuz tabiki cikmazsiniz :)[hline]A-niye moralin bozuk ? B-sevgilim beni terk etti. A-hanginizi :] http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39027 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 önce bmp olarak çizdiğin haritayı atacaksın oraya .[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 çizmediysen hazır bir tane olması lazım kendi yaptıkları.. arayüzünü fln hatırlamıyorum tam ama bir yerden seçmen lazım bmp dosyasını.. karıştır biraz bulursun[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Aradım ve buldum ama world files .... yazıoo oraya hangi map files ı koycam ve ondan sonra ne dicem bu map editorunn ismi Dragon map ediotrr kullanan biri warsa sölesin Lutfen....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Yaa Kimse Yokmu YARDIM Etcekkk yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bu programı ben söylediğime göre ben yardım edeceğim galiba size bu programın açlışmasını yazıyorum 1. İlk önce indirdiğiniz dosyaların arasında renk kodlarını veren bir 2 bmp dosyası var bunlardan biri ingilizce diğeri ise almanca siz bildiğiniz dili seçin 2. dragonadlı bmp dosyasının içindeki silin ve renklere göre map'İnizi çizin 3. map 'i çizdikten sonra dragon.exe dosyasını çalıştırın ve 15 saniye bekleyin karşınıza geln ekran BMP= yazan yere dragon.bmp dosyasını gösterin MAP0.mul yerinede = UO'nun kurulu olduğu dizini gösterin ve enterlayın sonra bu renklere göre static keri hazırlayacak ve sonrada static dosyasını çalıştırın[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 static dosyasını çalıştırın ondan sonra uo'nun kurulu olduğu dizine statics0.mul statidx0.mul dosyasını krun ve yeni haritanızınişemi tamamlanmıştur İyi Günler (Yardımcı olabildiysem sevinirim)[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Galadniel Şeyyy Map files e ne Koycazz Bmp ye dragon.bmp yi koydum world e neyi koycam Map0.mul umu??? ve ondan sonra be yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 yaaa şu anda bede yüklü deil aklımdada yok ama üst taraflarında ne yazıo onu yaz bari[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar