Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Map,Map,Map.....!!!!!!!!!!!

Marks08

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlarr ben dragon map editor diye bi map editor programı indirdim programı çalıştrıyorumm ve karşıma bmp .....
worldfiles....
yazıoooo buraya ben ne koycam hangi haritayı koycam ve asada start war ona bascam ve ne olcak...??? eyer bu map editor prog.kullanamayan ve baska prog. kullanan warsa ismini ve nasıl kullanıldığını sölerse cok sewnirimm...............
Sosyal ağlarda paylaş

çizmediysen hazır bir tane olması lazım kendi yaptıkları.. arayüzünü fln hatırlamıyorum tam ama bir yerden seçmen lazım bmp dosyasını.. karıştır biraz bulursun[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
Sosyal ağlarda paylaş

bu programı ben söylediğime göre ben yardım edeceğim galiba size bu programın açlışmasını yazıyorum

1. İlk önce indirdiğiniz dosyaların arasında renk kodlarını veren bir 2 bmp dosyası var bunlardan biri ingilizce diğeri ise almanca siz bildiğiniz dili seçin

2. dragonadlı bmp dosyasının içindeki silin ve renklere göre map'İnizi çizin

3. map 'i çizdikten sonra dragon.exe dosyasını çalıştırın ve 15 saniye bekleyin karşınıza geln ekran

BMP= yazan yere dragon.bmp dosyasını gösterin
MAP0.mul yerinede = UO'nun kurulu olduğu dizini gösterin

ve enterlayın

sonra bu renklere göre static keri hazırlayacak ve sonrada static dosyasını çalıştırın[hline]Secrecy Of Holiness
[SoH]Owner
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...