Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahları ağzım kuruyor???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uyandıktan sonra herkesin agzı kuru olur zaten.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Benim uyandıktan sonra değil kahvaltı yapıyorum bi yarım saat sonra acaip susuyorum,devamlı su içiyorum 1 saat boyunca sonra geçiyo[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
ağzın acık uyuyorsu galıba ben gibi.. ondan kuruyor.. burnundan nefes alırsan olmuyor o olay..ben doktora gitmiştim. uyurken ağzın acık kalıyordur demıstı..ailem dikkat etmiş ağzım acık kalıyormus..sonradan ağzımızı kağpatmaya basladık sorun bitti.[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..
Mesaj tarihi:
said:
Cintonik, 06 Ekim 2005 01:34 tarihinde demiş ki:
uyandıktan sonra herkesin agzı kuru olur zaten.
[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
bendede var aynı sorun , odandaki nem miktarının az olmasından kaynaklanıyor , yatmadan önce bi bardağa su koy ve ısı alan bı yere yerleştır o bardağı , ya da daha kesin çözum buyuk bi bezi ıslat kapına as. kururken havaya bırakacağı nem boğazının kurumasını engeller.[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
psikolojik olabilir. yutkunuyorsun gen gene .... akışına bırak gitsin. eğer gene oluyorsa doktora git hastasın.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
odadaki nemden kaynaklanıyor. genelde kışın olur bu kurumalar, kaloriferin üzerinde asılan özel aletler var. su koyuyorsun içine. ondan alabilirsin yada bi bardağa su koyup üstüne koyabılırsın. kalorifer o suyu buharlaştırıp nem oluşturuyor.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Niyetliysen, ağzın açık uyuyorsan, gece dişlerini fırçalamıyorsan kuruyor olabilir.
Akşam içki içip yatıyorsan daha çok kurur :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
Bende ağızım açık uuyyorum bende de aynı sorun var senınde ondan dolayı olabılır[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer

msn
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun :)
agzın acık uyursan olur bence.. burun tıkanınca zorunlu agzımızı acıyoruz bizde..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
  • Yeni Oluştur...