Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Merhaba... Acaba internetten download ettiğimiz scpleri axiste görülebilecek sekilde koyabilir miyiz_ Aksi halde internetten donwload ettiğim yaartıkları posisoing i spawn olarak yerleştiremiyorum. Ölünce hemen gidiyor... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Spheretables.scp'ye eklemezsen axis load etmez.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Merhaba... Örneğin cektiğim dosyanın adı silmarilliıon olsun.. Bunu axiste görmek istiyorum.. Silmarillion.scp in içinde yazan herşeyi mi kopyalamam lazım? Nasıl kopyalamam lazım? Biraz acar mısın? Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 [RESOURCES] scriptsspeech.scp scriptsspherebook.scp .... .... Sphere ile axis ayni dizindeyse buraya ekledigin scripti de yazman lazim. Yok axis icin baska bir klasor acip butun scriptleri oraya koyduysan, bu dedigimi axis icindeki spheretables'da yapip yeni cektigin scripti oraya da atman lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Merhaba... Saol.. Yapamadım ama hiç yoktan biraz fikir edindim.. Biraz daha arastırma yaparsan sorun kalmayacağından emiinim... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Scriptin adı, hebele.scp ise, spheretables.scp deki [RESOURCES] ı buluyorsun.Ve altına aynen yazıyorsun hebele.scp .[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Merhaba... Saol. Akşam eve gidince uygulamaya çalıaşcağım.. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar