-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yarıldım.[signature][hline]Kill For You ! [b]KADIKÖYDE SOSİSLER 6'Lı PAKETTE SATILIR. Liseli Genç Fenerbahçeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 turistlerin şeyini rahat bırak ehehueheh yarıldm[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 lol çok komık valla zekeriya beyaz a sormamasının sebebı sımdı o gureslerı ızlıodur mesguldur :P[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Guzin_Abla, 10 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki: sensin salak :( *!kopar*[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bunu direkt gazetede görmüştüm ve nedense tepki vermemiştim... o kadar alışmışım ki Serin Duruş'tan. bu bayat gelmişti. Önemi şimdi anlaşılıyor :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bittim abi :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 gerçek değildir ama komik yine de. lol.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 PUHAHAHAHA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ehuehu süppermiş :) said: Loras, 10 Ocak 2005 01:41 tarihinde demiş ki: Vücut dilini hesaba katmamış; yannış, ters! hımm vücut dilinide hesaba katsa bu kız herhalde "ayh güzin abla üstelik bide sünnetsiz benle birlikte olmak istedi,tecavüz etcekti nerdese..." derdi herhalde bi de şu vardı, "güzin ablacım benim bi derdim var çok üzülüorum,benim bi sevgilim var henüz yeni tanıştık ama birbirimizi çok sevioruz, sevgilim çok zengin üniversitede okuo kırmızı üstü açık arabası var,bense fakirim çalışıorum ama o bunları hiç sorun yapmıo, hatta geçenlerde beni ailesile tanıştırcaktı evlerine gittik ama annesile babasının acil bi işi çıkmış evde yoklardı,sonra sevgilim bana bi içecek verdi,tam içeceklerimiz bitti,sevgilim düştü bayıldı güzin ablacım,çok endişleniorum acaba sevgilimin bi hastalığımı var?" güzin ablanın cevabı: "ah kızım annen seni kadir gecesi dourmuş..." :) [Bu mesaj zeyra tarafından 11 Ocak 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: zeyra, 11 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki: ehuehu süppermiş :) said: Loras, 10 Ocak 2005 01:41 tarihinde demiş ki: Vücut dilini hesaba katmamış; yannış, ters! hımm vücut dilinide hesaba katsa bu kız herhalde "ayh güzin abla üstelik bide sünnetsiz benle birlikte olmak istedi,tecavüz etcekti nerdese..." derdi herhalde bi de şu vardı, "güzin ablacım benim bi derdim var çok üzülüorum,benim bi sevgilim var henüz yeni tanıştık ama birbirimizi çok sevioruz, sevgilim çok zengin üniversitede okuo kırmızı üstü açık arabası var,bense fakirim çalışıorum ama o bunları hiç sorun yapmıo, hatta geçenlerde beni ailesile tanıştırcaktı evlerine gittik ama annesile babasının acil bi işi çıkmış evde yoklardı,sonra sevgilim bana bi içecek verdi,tam içeceklerimiz bitti,sevgilim düştü bayıldı güzin ablacım,çok endişleniorum acaba sevgilimin bi hastalığımı var?" güzin ablanın cevabı: "ah kızım annen seni kadir gecesi dourmuş..." :) [Bu mesaj zeyra tarafından 11 Ocak 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] ahahah koptum ya :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ne kadar enteresannnn :P[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 altima etcem ne bu guzin abla :d[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Cok güzel[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 super...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya güldüreç kadın[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 güzin ablada fake zate, kızı bakıyo mektuplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yahu bu nette yaygın bişey mi? Kaynağı nerden? Bana bi arkadaşım aynısını çektiği bir cd de vermişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Güzin abla nedir ya, Bot mudur nedir kac senedir böyle her moka cvp veriyo.[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 *yarılır* Olur * Kopar * Bende yapıcam bole bısey tuvaletkagıdım bıttı napıcam dıye acaba neder???[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ehehe süper bişi ya muhaha..:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hahahahh[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 :D[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Muahahhaahhaha Türk olmanın bu yanını seviyorum işte aesfhıdofhbıpasd koptum yarıldım falan oldum :D gece gece :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bu daha önce bi 5 kere falan açılmamış mıydı? hafızayla ilgili problemler yaşıyorum sanırım..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 lol[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar