Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzin abla : "sünnet olmuyor"

Messor

Öne çıkan mesajlar

lol çok komık valla zekeriya beyaz a sormamasının sebebı sımdı o gureslerı ızlıodur mesguldur :P[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehu süppermiş :)
said:
Loras, 10 Ocak 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
Vücut dilini hesaba katmamış; yannış, ters!

hımm vücut dilinide hesaba katsa bu kız herhalde "ayh güzin abla üstelik bide sünnetsiz benle birlikte olmak istedi,tecavüz etcekti nerdese..." derdi herhalde

bi de şu vardı,
"güzin ablacım benim bi derdim var çok üzülüorum,benim bi sevgilim var henüz yeni tanıştık ama birbirimizi çok sevioruz, sevgilim çok zengin üniversitede okuo kırmızı üstü açık arabası var,bense fakirim çalışıorum ama o bunları hiç sorun yapmıo, hatta geçenlerde beni ailesile tanıştırcaktı evlerine gittik ama annesile babasının acil bi işi çıkmış evde yoklardı,sonra sevgilim bana bi içecek verdi,tam içeceklerimiz bitti,sevgilim düştü bayıldı güzin ablacım,çok endişleniorum acaba sevgilimin bi hastalığımı var?"
güzin ablanın cevabı: "ah kızım annen seni kadir gecesi dourmuş..."
:)

[Bu mesaj zeyra tarafından 11 Ocak 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeyra, 11 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
ehuehu süppermiş :)
said:
Loras, 10 Ocak 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
Vücut dilini hesaba katmamış; yannış, ters!

hımm vücut dilinide hesaba katsa bu kız herhalde "ayh güzin abla üstelik bide sünnetsiz benle birlikte olmak istedi,tecavüz etcekti nerdese..." derdi herhalde

bi de şu vardı,
"güzin ablacım benim bi derdim var çok üzülüorum,benim bi sevgilim var henüz yeni tanıştık ama birbirimizi çok sevioruz, sevgilim çok zengin üniversitede okuo kırmızı üstü açık arabası var,bense fakirim çalışıorum ama o bunları hiç sorun yapmıo, hatta geçenlerde beni ailesile tanıştırcaktı evlerine gittik ama annesile babasının acil bi işi çıkmış evde yoklardı,sonra sevgilim bana bi içecek verdi,tam içeceklerimiz bitti,sevgilim düştü bayıldı güzin ablacım,çok endişleniorum acaba sevgilimin bi hastalığımı var?"
güzin ablanın cevabı: "ah kızım annen seni kadir gecesi dourmuş..."
:)

[Bu mesaj zeyra tarafından 11 Ocak 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]

ahahah koptum ya :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...

Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Cok güzel[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...