nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Sen onuncu köyde mutlu ol ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Syn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Nolcak yaa pf[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 512 gelen 418 giden %20 si kediye ait uyarı msjları %10 bölüm modlarına ait tartışma msjları %70 diğer kişilere ait =) gönderdiklerimdede bi tane vasıflı msj yok hepsi küfürlü =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 black bılımsel yaklasmıs olaya. :)[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Öne çıkan mesajlar