Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok Mutluyum...

Passanger

Öne çıkan mesajlar

Tam 1 haftadır boluda ev arıyorum.Ogrencıyız ya vermıyorlar ev verenlerde 600 ytl para ıstıyor.Bugun okuldan donerken arkadasımın lafıyla bolunun ucra sayılacak bır yerıne gıttık.Orda bır ılan gorduk ve mutlu son ıstedıgımız gıbı bır ev ıstedıgımız fıyata.Artık kafamı ev sahıplerı yerıne evıme s......
Oley be sonunda be .

p.s:sanırım yerı burası yanlıs yerse kımse kıllık yapmasın nasıl olsa tasınır.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben öğrencilik hayatımda şimdiye dek 5 ev değiştirmekle biraz da kıdemli olduğumu düşünerekten söylüyorum bu konularda mutlu son olmuyo arkadaşım uyarması benden yani
daha çok ev çok ev sahibi görürsün çevreni bunlar oluşturur hatta bolulu olursun yani:)[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 06 Ekim 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
Tam 1 haftadır boluda ev arıyorum.Ogrencıyız ya vermıyorlar ev verenlerde 600 ytl para ıstıyor.Bugun okuldan donerken arkadasımın lafıyla bolunun ucra sayılacak bır yerıne gıttık.Orda bır ılan gorduk ve mutlu son ıstedıgımız gıbı bır ev ıstedıgımız fıyata.Artık kafamı ev sahıplerı yerıne evıme s......
Oley be sonunda be .

p.s:sanırım yerı burası yanlıs yerse kımse kıllık yapmasın nasıl olsa tasınır.
[signature][hline][b]

aha keşke haberim olsaydı ben bu sene boşalltım evi sana devrederdim kaça tuttun evi

[Bu mesaj thug_life tarafından 07 Ekim 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj thug_life tarafından 07 Ekim 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...