Passanger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Tam 1 haftadır boluda ev arıyorum.Ogrencıyız ya vermıyorlar ev verenlerde 600 ytl para ıstıyor.Bugun okuldan donerken arkadasımın lafıyla bolunun ucra sayılacak bır yerıne gıttık.Orda bır ılan gorduk ve mutlu son ıstedıgımız gıbı bır ev ıstedıgımız fıyata.Artık kafamı ev sahıplerı yerıne evıme s...... Oley be sonunda be . p.s:sanırım yerı burası yanlıs yerse kımse kıllık yapmasın nasıl olsa tasınır.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hayırlı uğurlu ossuunn,güle güle otuurr,allah içine sindirsinn vs...[signature][hline]momo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hayırlı olsun... Bu günlerde bende pek bi mutluyum...Sürekli gülüorum :) Ne mutlu bana :p[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bırde ev sahıbım geceden kalmaydı ıyı ıyı .:)[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hayirli olsun ne diyelim :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hayırlı olsun güle güle otur..[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hayırlı ugurlu olsun.Aman evı temız tutun cok batırmayın sonra uzulursunuz :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 o eve gozum gıbım bakarım ben sen ne dıyorsun ya?(temızlıcek cok arkadas var. :) )[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hayırlısı olsun... Güle güle otur[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 walla ben öğrencilik hayatımda şimdiye dek 5 ev değiştirmekle biraz da kıdemli olduğumu düşünerekten söylüyorum bu konularda mutlu son olmuyo arkadaşım uyarması benden yani daha çok ev çok ev sahibi görürsün çevreni bunlar oluşturur hatta bolulu olursun yani:)[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hayırlı olsun.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hayırlı olsun guzel gunlerde oturun...[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hayırlısı olsun..:)[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Passanger, 06 Ekim 2005 16:24 tarihinde demiş ki: Tam 1 haftadır boluda ev arıyorum.Ogrencıyız ya vermıyorlar ev verenlerde 600 ytl para ıstıyor.Bugun okuldan donerken arkadasımın lafıyla bolunun ucra sayılacak bır yerıne gıttık.Orda bır ılan gorduk ve mutlu son ıstedıgımız gıbı bır ev ıstedıgımız fıyata.Artık kafamı ev sahıplerı yerıne evıme s...... Oley be sonunda be . p.s:sanırım yerı burası yanlıs yerse kımse kıllık yapmasın nasıl olsa tasınır. [signature][hline][b] aha keşke haberim olsaydı ben bu sene boşalltım evi sana devrederdim kaça tuttun evi [Bu mesaj thug_life tarafından 07 Ekim 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj thug_life tarafından 07 Ekim 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 keşke herkes mutlu olsa da burası bole dolup taşsa ne güzel olur dimi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 herkes kendi kapısının önünü züpürse türkiye yemyeşil olurdu[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ehe bugunde kırayı falan verdık haftasonu temızlık yapılcak gelın kızlar :)[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar