Chasten Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bazen dostlarınızın yanısıra, pek tanımadığınız ancak,yakın hissettiğiniz,samimi bulduğunuz insanlarların da bulunduğu bir alkol ortamına girip içkiyi kaçırırsınız misal-bu da güvenle alakadar bir şeydir, isterseniz frenleyebilirsiniz. neyse efendim,sonrasında kimisi kahkaha krizine girer ya da bununla da yetinmeyip,yakınlarını tel ile arar, hiçbir şey söylemeksizin,kahkaha krizlerini onlarla paylaşır- örneğin ben merak ettiğim hani bu alkol nedeniyle-hafif ya da ağır uçmuş modda iken siz neler yapar ve bu yakın gördüğünüz insanlardan, nasıl reaksiyonlar alırsınız? bu insanların; ha ha alkolü kaçırdı ve sapıttı bu çocuk~kız demesine etken olan nedir sizce?sarhoş olmak,sapıtmak mıdır;yani nedir bu sapıtmaktan kastedilen?;bahsi geçen şahıs,ne+ler yaparsa bu kelimeyi kullanır ve içtikten sonra sapıtan insan damgasını vurursunuz?[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Alkolün dengeyi bozma, dil sürçmesi vb. gibi fiziksel etkilerinin ötesinde kişi üstünde psikolojik bir etkisi olup onu normalin dışında davranışlara ittiği nokta sapıtma noktasıdır bence.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 İçtikten sonra sarhoş olan insana sapıttı demek gibi genel bir tabir yoktur. Yani ben demem. Hiç bişey demem ona eşlik ederim ;) Ben sarhoş olunca gülerim, gevezelik yaparım. Hemen gaza gelirim.[signature][hline] Bağlılık, riyad, itaat etmek, bu üç zor fiil'i gerçekleştirmenin en şağşalı yolu dervişin mürşitine sunduğu bir zarftır.Boş bir kağıt bir kalem birde silgi kağıt ömür demek kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim sen ne yazarsan güzel sen neyi silersen güzel demek istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben sarhoş olmam. içip etrafa zarar veren insan!ada biraz mesafeli dururum 5 km filan[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya şey bi ara masteis'den önce bi accountum vardı.Baya bi eğlenmiştik bende sapıtıp kişisele saldırmıştım ondan sonra futbol'a :D sonrada yörünge dışına sonrada Masteis'e :d[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sapıtma olayı tamamemn psikolojik bence kendine hakim olmak isteyen kesinlikle olur bence[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 evet ya psikolojik. bi keresinde tişörtümü parçalamıştım. ama sonra daha fazla içtiğim de oldu, uslu uslu oturdum. bi de kusmak var ama o konu dışında :P[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ben 1 kere naptıgımı hatırlayamicak kadar sarhoş olmuştum.Şimdi anlatmim de baya pislik şeyler yapmışım:)Arkadaşlarım da bi yere kadar tahammül etmişler sonra bizim yazlıgın camisine bırakmışlar yol uzun geldi diye.Ezan sesiyle uyanmıştım,öldüm falan sandım :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 benimde bi kere koma ya gıdım kalmıstı.bi damla daha alkol alsam gidiodum yani.en son hatırladıgım bi elimde tekila şişesi dier elimde limon kafama dikiodum.sorasını ben hariç herkes bilio euheu hiç hatırlamıorum o güne dair onun harici kafam hafif güzel olduysa direk hoşlanılan kızı arar muzik dilnetirim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Telefonda kayıtlı ne kadar kız varsa aranır, öncelikli olarak eski sevgililer :) [Bu mesaj h1v tarafından 07 Ekim 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 iyi tanimadigim adamla alkol masasina oturmam . her turlu pislik ve rezalete acik bir ortam . otursam bile fazla icmeden fiyarim . tecrube . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: h1v, 07 Ekim 2005 01:19 tarihinde demiş ki: Telefonda kayıtlı ne kadar kız varsa aranır, öncelikli olarak eski sevgililer :) [Bu mesaj h1v tarafından 07 Ekim 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] +1[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar